Cautare

67805 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (5.51 secunde)
L-am cunoscut pe fizicianul Ancu Dinca in urma cu cativa ani. Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului.
Pe blogul lorenalupu.com puteti citi un articol cutremurator intitulat: O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire.
Mitingul din Piata Victoriei organizat de CNSLR Fratia si la care au participat 10.000 de sindicalisti s-a incheiat mai devreme decat era programat.
Cazurile stranii de la Voronej (Autor: ... FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977.
Acesta este obiectivul Comisiei Europene, care intentioneaza sa modifice Directiva Parlamentului European si a Consiliului Europei din aprilie 2006 privind deseurile pentru a introduce, incepand cu 2015, obligativitatea selectarii gunoaielor inainte de a fi aruncate.
FARCAS) Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale - 5 de la firma Lan Chile si unul de la Copa - cu un fenomen aerian neidentificat.
Am aruncat praf in ochii constantenilor - ar putea spune unii. ... Lasand semi-gluma la o parte, aseara chiar de "Praf in ochi” au avut parte constantenii, in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta.
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul intitulat Sindromul "Turbo Syda", pe care il puteti citi in continuare. 'Istoria numirii si deznumirii din functia diplomatica de la Paris a amantului Ebei ascunde o latura omeneasca, in fond e vorba de doi tineri care se iubesc!
Un barbat de origine italiana, Giuseppe Finocchiaro, s-a aruncat aseara de la etajul noua al unui bloc din zona Tomis 3, cu copilul in brate, in varsta de un an si jumatate. Inainte de cumplita tragedie, barbatul si-a injunghiat concubina, pe Felicia Tiron.
Intamplari incredibile la o cursa din Romania. Un arbitru l-a atacat cu un aparat electrosoc pe liderul plutonului de ciclisti! Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland. In urma impactului, biciclistul a fost aruncat pe capota autoturismului.
Atmosfera incarcata, de Ion Luca Caragiale E o zi posomorata de primavara; dar e zi de sarbatoare, mare repaus duminical. Ai observat si dumneata, cititorule, cate progrese o facut opinia noastra publica de cand avem legea repausului duminical? E zi de sarbatoare.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers.
Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult! Femeia si-a injectat o doza de produse mortale dupa o tura infernala! Sotul si baiatul ei sunt distrusi! Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. Puteti citi un fragment din aceasta notita si cateva comentarii: ... In patul din dreapta lui tata, statea un om fara ambele picioare. De la diabet.
Am mai consumat ceva cerneala, sau, pardon, miscari ale degetelor, (desi as fi vrut sa scriu la calculator doar cu degetul mare, si acesta tinut in sus, tot n-am putut), povestind despre un bufon al presei de revista.
Basarabia a fost prima provincie romaneasca care s-a unit cu Romania. ... Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
google-analytics.com