Cautare

67755 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (7.54 secunde)
Dimineata imi duc baiatul, elev in clasa intii, la scoala. Scoala este peste drum de blocul meu, dar drumul este pacatos, aleile sint pline de masini parcate de care se izbesc mereu cele care vor sa treaca intr-o parte si alta.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Desi investitia este în faza de obtinere a acordului româno-bulgar, trei firme s-au interesat de construirea podului Bechet-Oreahovo. ... Aproximativ 10.000 de autovehicule tranziteaza lunar, numai într-un singur sens, frontiera cu Bulgaria, prin punctul Bechet-Oreahovo.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
O comuna din judetul Calarasi (situata la 58 de kilometri de Bucuresti) ascunde o poveste mai putin cunoscuta chiar si de catre locuitorii de azi ai localitatii: in Sarulesti (in trecut Parlita-Sarulesti) a fost construit in perioada interbelica primul pod de sticla din Romania.
Primaria Craiova se pregateste sa investeasca zece milioane de lei in consolidarea a doua poduri intens circulate din municipiu Consiliul Local Craiova a aprobat in unanimitate, saptamana trecuta, documentatiile de avizare pentru doua investitii urgente.
Cel de-al treilea pod peste Dunare.
"Calea ferata Giurgiu - Bucuresti, simbolul decaderii infrastructurii feroviare in Romania", pe care o puteti citi in continuare. Pe data de 13 august 2013 s-au implinit opt ani de cand, in urma unei viituri pe raul Arges, podul de cale ferata de la Gradistea - Giurgiu s-a prabusit.
Firma spaniola care lucreaza pe malul bulgaresc la santierul Vidin-Calafat s-a tre-zit din amorteala. FCC Construccion a dat bice in ultimele saptamani si a reusit sa recupereze intarzierile cauzate de problemele aparute pe santier. Pe malul romanesc, oficialii baltesc in aceeasi indolenta.
Proiectele au o valoare de 4 milioane euro Primaria Capitalei vrea sa revitalizeze si sa restaureze patrimoniul natural si cultural din parcurile Cismigiu si Carol. Valoarea investitiei, pentru fiecare parc, este de doua milioane euro.
Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legatura rutiera si de tramvai intre B-dul N. ... Orhideelor - Podul Grozavesti - B-dul Vasile Milea (pentru circulatia tramvaielor) si respectiv sos. Grozavesti, intregindu-se astfel inelul principal de circulatie al municipiului Bucuresti, in partea de Nord-Vest.
Cum va arata noul centru al Bucurestiului Unsprezece parcari, trei poduri noi, zeci de spatii si piatete publice si kilometri intregi de trasee pietonale. Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, lansat miercuri, cuprinde proiecte in valoare de 200 milioane euro, potrivit primarului general Sorin Oprescu.
HARTA autostrazilor din Romania. Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Gandul: HARTA autostrazilor din Romania.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Farcas) O zona in care exista inca o credinta vie in creaturi de tipul ielelor este Maramuresul.
Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O.
google-analytics.com