Cautare

67805 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (4.61 secunde)
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
Pe Facebook a aparut un grupaj cu cu cele 5 poduri romanesti peste Dunare: cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii.
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text, pornind de la un comentariu ce are ca subiect o atractie tursitica a Calarasiului: Complexul turistic Albatros Podul 4.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Povestea celui mai mare proiect de infrastructura urbana postdecembrist Cum a devenit Pasajul Basarab un record european Pasajul Basarab da cumplite batai de cap, de patru ani, inginerilor romani, spanioli si italieni care lucreaza impreuna la acest proiect.
Publicistul Florian Popa Micsan a scris un text pe Facebook despre fascinatia pe care i-o trezeste podul unei case. ... - Multi scriitori au scris despre case, dar nu stiu de o carte care sa aiba ca subiect podul casei.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: "Ma apuc si de autostrada suspendata.
JURNALUL DE CALARASI: IAR VIN ALEGERILE-PODUL SI CAMPANIA! ... Povestea Podului Calarasi-Silistra a inceput inca de pe vremea lui Ceausescu. Dupa ce, in anii 90 la moda era feribotul, dupa anul 2000 a reaparut podul! Sub forma de povesti, mai ales in campaniile electorale!
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Podul peste Dunare la Calarasi Silistra. ... Am urmarit cu mare atentie reuniunea comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Bulgaria, din 24 aprilie a.c.
A facut insa mult mai mult in materie de fast. ... Edilul a avut grija sa reaminteasca si istoricul lucrarii printr-o placuta inscriptionata "Inceput de Basescu si finalizat de Oprescu". ... Podul hobanat a vibrat sub picioarele celor prezenti la trecerea politistilor calare.
Au fost angajate 100 de persoane, iar alte 60 vor urma lunile viitoare. Desi noua facilitate de productie este operationala, oficialii companiei nu au putut spune cand incepe productia efectiva de scaune pentru Ford si nici care este volumul productiei planificat pentru anul 2012.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed. ... Un caz romanesc interesant, din aceasta categorie, in care rapirile OZN se imbina cu elemente ale credintelor populare, este cel al lui DB.
Podul Calafat-Vidin se va numi "New Europe". ... Evenimentul de inaugurare a podului Calafat-Vidin a inceput vineri, la ora 16:00. Podul va fi exploatat de o societate mixta romano-bulgara. Conform estimarilor, peste 100.000 de vehicule ar urma sa traverseze anual podul.
Pasajul Basarab - deschis pietonilor de sambata, ora 10 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca traficul pe Podul Basarab se va deschide, de sambata, pentru pietoni, in timp ce vehiculele vor avea liber la drum incepand de duminica, de la ora 6:00.
Cum arata Podul Calafat - Vidin, care va fi inaugurat astazi: o INSULA care leaga doua infrastructuri aproape lipsa Dupa nenumarate scandaluri, promisiuni, amanari de termene si amenintari cu sistarea lucrarilor, podul Calafat-Vidin va fi deschis astazi, dupa 13 ani de la semnarea acordului intre cele doua parti.
Primarul Radu Mazare a decis ca, pana la reluarea lucrarilor de catre Ministerul Transporturilor, sa asfalteze cele doua sensuri de mers de pe podul IPMC, cu toate ca acest lucru nu mai intra in atributiile sale, dupa ce podul a trecut in proprietatea statului.
Dimineata imi duc baiatul, elev in clasa intii, la scoala. Scoala este peste drum de blocul meu, dar drumul este pacatos, aleile sint pline de masini parcate de care se izbesc mereu cele care vor sa treaca intr-o parte si alta.
google-analytics.com