Cautare

20114 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (3.13 secunde)
In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
In noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., in jurul orei 00.50, politisti ai Sectiei 2 - I.P.J. Arges l-au depistat pe P.A., de 17 ani, din comuna Leordeni, Judetul Arges.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I. La pensiunile din localitate cu greu se mai gaseste o camera libera. Strazile se curata de doua ori pe zi, iar in Gara Regala, data uitarii de multi ani, se face curatenie.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Argesin cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. "Esti printre femeile care nu merg la medic? ... Cancerul de san poate fi tratat daca este depistat la timp! Mergi la control!
Timpul este esential la UPU, pentru ca aici incepe lucrarea medicului cu Dumnezeu pentru smulgerea vietii din umbra mortii. ... - De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? - Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Comitetul National al PSD se va intruni maine intr-o sedinta extraordinara in judetul Arges. ... La eveniment sunt asteptati liderul national Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase, Ion Iliescu, dar si ministrii PSD.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Intr-o statistica neoficiala, Partidul Social Democrat are cei mai multi posesori de arme de vanatoare si, in acelasi timp, vanatori impatimiti.
Cu toate ca planuise sa-si viziteze parintii la Carna, Solomon a hotarat sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului la Leamna, trecand si prin Parcul "Romanescu" pentru a saluta electoratul adunat la sarbatoare.
Ei au declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisia din functiile respective reprezinta "un act de raspundere politica, in urma alegerilor de duminica".
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
google-analytics.com