Cautare

20106 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (3.12 secunde)
Pe zi ce trece, inteleg de ce merg lucrurile prost in Romania. ... Adica, factorii responsabili, guvernantii, parlamentarii, justitia, in fine toti cei care tin fraiele acestei tari, nu vor sa fie mai bine.
Brand de tara in Uniunea Europeana. ... Magiunul de Topoloveni, alaturi de alte 1.000 de denumiri de produse protejate in baza legislatiei privind protectia indicatiilor geografice, figureaza pe lista Comisiei Europene a denumirilor de origine si a specialitatilor traditionale.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
Premiera in administratia doljeana: Ovidiu Vladoi este noul manager public al Prefecturii Dolj, dupa ce s-a transferat la Craiova de la Prefectura Arges. Managerul public este un functionar "mai special", potrivit prefectului Florin Stancu, scolit atat in strainatate, cat si in tara printr-un program finantat din bani europeni.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna. ... se numara automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes) si clubul la dispozitia sa.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. Liderii nationali ai partidului au luat aceasta decizie ca urmare a rezultatelor slabe pe care le-au obtinut democratii argeseni la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Duelul dintre FC Arges si FCSB, scor 2-3, a fost unul incendiar in teren, cu o multime de faze de poarta superbe, dar si cu momente tensionate intre jucatorii celor doua echipe.
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... Ioan Ovidiu Sabau FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Arbitru:
FC Arges - Voluntari 0-2. ... FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, P. Matricardi, I. Armas, - Rata, Sigurjonsson, Meleke, Aliji - M.
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: ... Dan Petrescu FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Stadion:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: ... Vlad Taran FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Sclavi in secolul XXI. Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: Petrisor Cana) Zeci de femei, copii si barbati au fost exploatati, mai bine de 8 ani, in localitatea argeseana Gamacesti.
Am monitorizat cele mai importante evenimente, inregistrate in saptamana care se incheie azi. Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice:
In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
google-analytics.com