Cautare

17128 de rezultate pentru "baia mare" (4.50 secunde)
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Primarul orasului Baia de Arama, membru al Partidului Democrat Liberal, Paulescu Buican Nistor, si-a dat demisia din functie. Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
- intr-un colegiu din Baia Mare, ca urmare a vacantarii postului de catre fostul deputat PSD - Catalin Chereches, acesta devenind primar al Municipiului Baia Mare (ulterior acesta a devenit membru al PNL).
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. ... De asemenea, judecatorii au pus sechestru pe bunurile primarului, acesta avand de platit Primariei Baia Mare un prejudiciu de 394.000 de euro.
Prima mare lupta electorala a anului: Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. ... un independent (fost PSD) si un sindicalist folclorist din PNTCD - cam asa arata oferta electorala pentru alegerile de duminica 8 mai pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
Cine sunt candidatii la functia de Primar de Baia Mare Deputatul Catalin Chereches este candidatulsustinut de Uniunea Social Liberala (USL) la alegerile pentru Primaria Baia Mare.
Probleme cu finantarea organizarii alegerilor la Baia Mare. Organizarea alegerilor din Baia Mare in acest an a stat sub semnul intrebarii in anumite momente din cauza bugetului.
Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Presedintele Consiliului Executiv al PC, Codrut Seres, a declarat, marti, ca nu s-a inscris in competitia pentru functia de presedinte al partidului, pentru ca intentioneaza sa candideze pentru postul de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale din acest an.
Din partea PDL la primaria Baia Mare candideaza Mihai Patrascu, directorul aeroportului international din Baia Mare. ... In 2010, Patrascu a fost desemnat director al Aeroportului International Baia Mare.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri la Baia Mare cel de-al 65-lea magazin din Romania, in urma unei investitii estimate la circa 1,5 milioane de euro, a anuntat compania.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
Basescu, in zonele calamitate Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a ajuns duminica seara la Baia Borsa, unde inundatiile au creat mari pagube, si a dat asigurari ca Executivul va acorda fonduri pentru refacerea infrastructurii rutiere afectate de ape si pentru despagubirea oamenilor.
google-analytics.com