Cautare

17138 de rezultate pentru "baia mare" (4.24 secunde)
Traditional Robox participa la targul traditional din acest week-end cu ceramica de Bledea din Baia Mare, dulceturi la 20 ron, serbeturi la 15 ron, din zona Bucovina, papusi la 80 ron, o gentuta din pasla la 80 ron, costumase traditionale pentru copii la 350 ron si cesti la 15 ron.
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Deputatii evlaviosi vor vizita si se vor intalni, in perioada 7-11 iunie 2006, cu Inalte Fete Bisericesti de la Cluj, Baia Mare, Sighet, Sapanta, Budesti, Rohia etc.
Dintre acestia, 4.000 sunt din Valea Jiului si Oltenia, iar restul din Baia Mare si Ploiesti. "Costurile pentru deplasare sunt ridicate si am hotarat sa vina mai putini mineri din restul tarii.
Vicepresedintele Comisiei Europene, Margot Wallstrom, va veni totusi in Romania din motive personale, pentru ca are niste prieteni la Baia Mare, unde isi va petrece si Revelionul, insa nu stie daca va merge la Bucuresti.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Baia Mare, ca unificarea PNL cu AP se va concretiza in cel mai scurt timp, pentru ca este nevoie de o alternativa a dreptei la populismul ce caracterizeaza unele partide, precum PNG.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu si-au petrecut week-end-ul la mare, cei doi evitand sa se intalneasca. ... Abia scapat din baia de multime, presedintele s-a aratat deranjat de camerele de luat vederi ale televiziunilor.
"Astfel, in cererea PIN se cere eliminarea de pe listele parlamentare a lui Cristian Anghel - PNL (primarul municipiului Baia Mare, trimis in judecata pentru infractiuni legate de administrarea bugetului local), Petru Filip - PD (primarul municipiului Oradea, cu un dosar la DNA legat de administrarea frauduloasa a bugetului local), George Becali - PNG (presedintele PNG, cercetat in mai multe dosare pentru acte de coruptie)", precizeaza un comunicat al PIN.
Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu (foto), a declarat joi, la Baia Mare, ca PNL va depune dupa data de 16 martie o motiune pe tema crizei economice, daca Guvernul nu va veni cu un plan privitor la masurile anticriza.
Presedintele PNL Crin Antonescu (foto), desemnat candidat la presedintie, a declarat ieri, la Baia Mare, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu trebuie sa se ajunga in nici un caz la o competitie intre Traian Basescu si Mircea Geoana.
Prezent la Baia Mare, fostul presedinte al ANAF, Daniel Chitoiu, a anuntat ca motiunea de cenzura initiata de PNL pe tema impozitului forfetar va fi prezentata luni, urmand ca miercuri sa fie supusa votului.
Ponderea regiunilor in care au fost achizitionate aceste tichete este dominata de Bucuresti, cu 65,4%, urmand Clujul cu 12,4%, Timisoara cu 6,55%, Oradea cu 5,65%, Suceava cu 3,81%, Sibiul cu 3,39%, Baia Mare cu 2,86% si Aradul cu 0,58%.
Sunteti muncitori in combinate la Galati, Mures, Hunedoara, Iasi, Resita si Baia Mare? Pentru ei, nu existati! Sunteti agricultori care asteptati subventii si sprijin?
Chereches trecuse de la PSD la PNL in primavara acestui an, dupa cateva luni petrecute in grupul independentilor. Liberalii i-au reprosat lui Chereches ca a contribuit la ruperea protocolului local din Baia Mare, dintre PNL si PSD.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu, de la baia calda de multime la dusul rece cu huiduieli', pe care il puteti citi in continuare.
In acelasi timp, social-democratii au realizat o serie de sondaje in cateva judete, intre care Baia Mare, unde USL ar obtine 63%, Iasi unde Uniunea ar beneficia de 76%, Bacau - 76%, Galati - 75% si Bucuresti - 62%.
sunt niste masuri de austeritate Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Baia Mare, ca actuala guvernare ia decizii care sunt in defavoarea cetateanului, dar si a statului.
Sa mergi in prima vizita in China, sa mergi pentru relatii economice dar sa nu ai acolo un ambasador, care sa preia mesajele si sa urmareasca proiectele, mi se pare incalificabil", a declarat Adrian Nastase, vineri, la Baia Mare.
google-analytics.com