Cautare

2389 de rezultate pentru "bacalureat 2012" (3.69 secunde)
Liderul celei mai mari organizatii a PSD, Marian Vanghelie (foto), se pronunta in favoarea intrarii partidului la guvernare inaintea alegerilor din 2012, pentru ca "romanii nu mai pot astepta".
Guvernul arata ca dispozitiile privind indexarea pensiilor vor fi aplicate din 2012, dupa inghetarea pensiilor in 2011.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) se intreaba ce le promite liderul PSD Victor Ponta alesilor PDL dispusi sa treaca in opozitie, opinand ca ar putea fi vorba de sustinere la alegerile din 2012, dar a aratat ca sunt si alesi prea deceptionati ca sa mai vrea sa candideze.
Incepand cu 1 ianuarie 2011 si pana la 31 decembrie 2012, sistemul public de salarizare si ierarhizare va fi reformat si simplificat prin reducerea numarului de functii din sectorul bugetar, trecerea treptata la salarii nominale si eliminarea cumulului de functii, iar codul muncii si legea contractelor colective de munca vor fi revizuite pentru o "flexibilitate mai mare" in ceea ce priveste salariile.
(1) Toata senzatia de inevitabilitate a victoriei USL, senzatie pentru inducerea careia Opozitia face eforturi masive, este in larga masura o incercare disperata de a camufla realitatea distributiei concrete a centrilor de greutate in decizia politica postelectorala in 2012.
"...Nu va grabiti cu concluziile privind alegerile din 2012.
Impus ca ministru in guvernul democrat-liberalilor, dar si ca principal vector de comunicare al acestora, fostul consilier prezidential are misiunea de a transforma PDL intr-un megapartid de dreapta, primul pas fiind infiintarea unei miscari civico-politice care sa impiedice Uniunea Social-Liberala sa ajunga la guvernare dupa alegerile din 2012.
"2012 va fi cel mai tensionat an politic din ultimii 20 de ani" 2012 va fi cel mai tensionat an politic din ultimii 10 sau chiar 20 de ani, afirma sociologul clujean Vasile Dancu, pentru Inpolitics "Semn ca urmeaza un an politic cu o miza uriasa, pentru prima data in istoria postdecembrista, nici vara nu a fost una linistita.
(...) PDL poate castiga chiar si asa alegerile din 2012, problema e ca le va pierde sigur pe cele din 2014. ... PDL trebuie sa construiasca din 2011, 2012, acel proiect si sa-i convinga pe romani ca e un proiect viabil, pe 10 ani de acum inainte.
Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti. ... Practic acest lucru se intampla, iar despre indatorarile viitoare citim negru pe alb, in Strategia fiscal - bugetara pe perioada 2012 - 2014, elaborata de catre Guvernul Romaniei.
Bugetul pe 2012 trebuie sa fie extrem de prudent, este bine sa il abordam cu un deficit mult mai mic de 3 procente / Romania are probleme datorita Greciei, orice lucru adevarat nu deranjeaza pe nimeni in UE Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.
Udrea a mers si mai departe, pariind pe o colaborare castigatoare cu UNPR la alegerile locale din 2012: ... Impreuna vom castiga alegerile din 2012 atat la nivel national, cat si la Bucuresti." - a spus sefa PDL Bucuresti.
Planurile PDL pentru 2012-2016:
Cristian Parvulescu) Anul 2012 se anunta deja ca un an apocaliptic si fara a mai recurge la fricile milenariste relansate cu ajutorul mitului mayas al sfarsitului lumii. ... In aceste conditii anul 2012 se va afla in Romania sub dublul impact a doua tendinte negative:
Prioritatile PDL pentru 2012 - revizuirea Constitutiei, adoptarea noii legi a sanatatii, asigurarea locurilor de munca Premierul Emil Boc a declarat luni ca prioritatile politice ale PDL sunt revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii, asigurarea locurilor de munca si modernizarea statului, precum si reforma in domeniul sanatatii si adoptarea noii legi.
Consilierii PDL craioveni au anuntat ieri ca vor sustine alocarea in 2012 a unor sume de patru ori mai mari pentru serviciul de ecarisaj Bugetul Craiovei face obiectul unor vii discutii politice si in 2012, in preajma adoptarii sale in legislativul local.
Potrivit sondajului, PDL a scazut din septembrie 2011 de la 16% la 11% in ianuarie 2012. In schimb, USL a crescut doua procente , de la 57% in septembrie 2011 la 59% in ianuarie 2012.
In 2012 nu vor mai fi revendicari, pentru ca pe ultima suta de metri nu mai poti veni cu revendicari. ... 2012 nu este anul revendicarilor politice, in coalitie. ... Eu cred ca 2012 este anul dezbaterilor in toate domeniile, inclusiv in cel sanitar.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din data de 25 Iunie 2012 La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2013.
google-analytics.com