Cautare

2389 de rezultate pentru "bacalureat 2012" (4.53 secunde)
INOT SINCRON la LONDRA 2012. 104 sportive se lupta pentru medalii la JOCURILE OLIMPICE 2012 La JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, proba de INOT SINCRON incepe pe 5 august si se incheie pe 10 august. ... La JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, exista doua competitii la INOT SINCRON:
LONDRA 2012 - ATLETISM GARDURI. Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
De la trasele autostrazilor realizate, planificate sau aflate in constructie, la rezultatele recensamantului dispuse pe judete si orase si pana la listele candidatilor si castigatorilor din fiecare colegiu uninominal la alegerile parlamentare sau de la alegerile locale din iunie 2012, hartile interactive realizate de HotNews.ro au insotit mereu articolele si analizele publicate si au oferit o noua dimensiune informatiilor.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
In data de 8 mai 2012 am transmis aceasta declaratie politica Directiei Nationale Anticoruptie cu titlu de sesizare penala, solicitand sa fie efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu, prev.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
In 2012, o licitatie din Giurgiu a trimis afacerile lui Corneliu Pascu in vizorul DNA, apoi a avut contracte chiar cu Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in perioada 2007-2008, condus pe atunci de Sorin Oprescu.
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf. ... Substratul acestui scenariu este ca, de azi pana in 2012, PDL se face praf. ... E de luat in calcul ca in 2012 va obtine 51 procente si va guverna singur.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Premierul Boc a declarat ieri ca, pentru cresterea salariilor bugetarilor, este nevoie ca in 2012 sa existe o crestere economica de minimum 3,5%, un deficit de 3% si mentinerea conditiei de ocupare a unui post la alte sapte care se vacanteaza.
USL contesta la Curtea Constitutionala ordonanta Guvernului privind inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012 Uniunea Social Liberala a depus marti la Secretariatul General al Camerei Deputatilor o contestatie catre Curtea Constitutionala a Romaniei in care sustine neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta a Guvernului care prevede inghetarea salariilor si pensiilor pentru anul 2012.
USL va actiona in trei directii in 2012 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012, anume finalizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor printr-o "noutate in politica romanesca" - implicare societatii civile, si intalniri cu liderii europeni "si nu numai".
Curtea Constitutionala a decis, joi, ca este neconstitutional textul din Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 15, din 8 mai 2012, referitor la sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si acordate unitatilor administrativ teritoriale.
Potrivit proiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 19/2012 privind aprobarea unor masuri pentru recuperarea reducerilor salariale, majorarea salariilor bugetarilor se va face in doua etape:
Romania ar putea castiga intre 120 si 300 de milioane de dolari in perioada 2008-2012 numai din vanzarea unor certificate, echivalent a zece milioane de tone de emisii de carbon.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
Forul european ne atrage atentia ca o serie de tinte incluse in Programul de Convergenta al Romaniei pentru perioada 2009-2012, aprobat luni de Guvern si trimis spre avizare la Bruxelles - precum somajul, inflatia sau deficitul bugetar pentru 2010 - sunt mai degraba nerealiste.
Romania va intra intr-un proces de recuperare economica, iar in anul electoral 2012 este de asteptat un "mini-boom", potrivit Institutului de la Viena pentru Studii Economice Internationale (WIIW), care anticipeaza ca Guvernul va renunta la austeritatea fiscala si salariala in apropierea alegerilor.
google-analytics.com