Cautare

66 de rezultate pentru "bac" (2.84 secunde)
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
"Dorina Melinte nu a promovat Bac-ul, fiind la cateva sutimi de nota 6!
Imediat dupa ghiseu, turistul s-a asezat la coada de masini, in timp ce un bac pleca. ... Nu le-a parut rau deloc de faptul ca au asteptat al treilea bac, pentru ca astfel au avut timp sa faca poze pe indelete si sa intre in vorba cu oamenii care asteptau.
"Geografie BAC. ... "Limba Franceza - BAC - 2007" (641 de exemplare); "Limba si literatura romana. Teste rezolvate pentru clasele V-VIII - testare nationala 2007" ( 223 de exemplare );
Ana-Maria Paunescu) A explodat si BAC-ul de anul acesta! De data asta, nu din cauza rezultatelor slabe care scandalizeaza populatia, ci din cauza fraudelor violente care scandalizeaza tot populatia!
Bacǎu, Str. ... Bacǎu, Str. Humulesti, Sos. Sǎlaj, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentarilor, Str. Zetarilor, Str.
Dupa rezultatele dezastruoase din educatie, Executivul lui Dacian Ciolos a picat, si el, la BAC! Presedintele Consiliului National PSD si liderul Grupului Senatorial PSD, Mihai Fifor, considera ca:
Daca nu stie ramine in liceu toata viata, nu trece la bac, la apelul bocancilor ca la Romania. ... Fara examen, au aia incredere ca daca a luat bac-ul nu e timpit.
Desi de asteptat sa o obtina, cum ar spune carcotasii, marea performanta incearca sa contrazica zvonurile care ziceau ca logodnica bogatasului s-a transferat la liceul din Snagov taman inaintea examenelor pentru ca ii era frica de amenintarile voalate ale fostilor profesori din Bacaul natal, care aveau de gand sa o supravegheze indeaproape in perioada examenelor de bac.
Limba romana va avea doua probe: gramatica si literatura. Cimpeanu: Imi place sa creed ca nepotii mei vor avea un BAC adaptat secolului 21.
Nu pot sa nu ma intreb de ce au ajuns cei mai multi dintre copiii nostri sa creada ca este mai usor sa copiezi la bac decat sa dai tot ceea ce ai acumulat de-a lungul anilor de scoala si liceu.
Sportul ar putea sa redevina proba la BAC pentru toti elevii. Potrivit informatiilor Euronews, partidele din opozitie vor depune un amendament, in acest sens, la Legile Educatiei.
Subiectele la Romana de la BAC 2023 si baremul vor fi publicate pe edu.ro, sectiunea dedicata, incepand cu ora 15:00, dar si pe digi24.ro, imediat ce acestea vor fi disponibile.
Numai ca, in ziua alegerilor, in intervalul 18,00-21,00 are loc supermeciul Spania-Italia, in Campionatul European, ca sa nu mai vorbim ca parintii vor avea pe cap emotiile Bac-ului care se da incepand cu a doua zi.
Dupa terminarea "meciului", adica a examenului de bacalaureat, ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, va scoate la iveala toate neregulile depistate la Serviciul National de Examinare si Evaluare (SNEE).
Cifra se apropie de un million de autovehicule care traverseaza Dunarea pe la Trecere Bac Galati. Camioane, masini, toate acestea trec prin oras.
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Dar socoteala din laborator s-ar putea sa le dea cu zecimale, ca elevilor care au cazut Bac-ul. Realitatea Tv a facut o audienta record difuzand interviul cu Nicu Ceausescu, Antena 3 a dat lovitura cand l-a invitat pe ginerele fostului presedinte.
MEDIAFAX informeaza: Olguta Vasilescu: Imi retrag semnatura de pe proiectul Andronescu.
Eram in clasa a XII-a, anul admiterii si al Bac-ului. Noi eram entuziasmati, dar presupun ca parintilor le-am dat batai de cap cu pasiunea mea si imi pare rau".
google-analytics.com