Cautare

577 de rezultate pentru "bac pitesti" (5.33 secunde)
A intrat in tara prin Arad, a trecut prin Timisoara si a continuat pana la Pitesti.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Asadar, la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), la Sala Lahovari, la Sala Studio si la Teatrul de vara - Tandarica Etaj 5, vor avea loc spectacole de teatru atat din tara (Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Pitesti) dar si din strainatate (Spania), workshop-uri sustinute de Toni Zafra si Mihai Gruia Sandu dar si proiectii video.
In ianuarie 2013, Florin Manzararu a cerut Judecatoriei Pitesti sa fie eliberat conditionat, dupa executarea a doua treimi din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita pentru viol.
Anchetatorii au stabilit ca in seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioaca s-a imbracat in uniforma de politist si a parasit domiciliul, plecand la Pitesti. ... Opt cutii cu probele din dosarul Cioaca au fost aduse in sala de judecata a Curtii de Apel Pitesti.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Crescut la Pitesti, Razvan Petrescu a stiut inca din copilarie ca vrea sa zboare, asa ca de la 15 ani s-a urcat la mansa, urmand cursurile de piloti ale Aeroclubului "Henri Coanda" din Bucuresti.
Declaratia lui Bercea Mondial a fost facuta inainte de a intra la Curtea de Apel Pitesti, unde s-a judecat contestatia depusa de Bercea Mondial la masurile magistratilor in dosarul in care este acuzat ca a incercat sa mituiasca un gardian de la Penitenciarul Colibasi.
IR 1785, IR 1788 Bucuresti Nord - Pitesti si retur, IR 1881 Titu - Targoviste, IR 1780 Pitesti - Titu, IR 1581 si IR 1582 Bucuresti Nord - Constanta si retur, IR 1571, IR 1572, IR 1772 Bucuresti Nord - Galati si retur.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Asistenta Nicoleta Pantea, care lucra la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Pitesti, a murit dupa ce a cazut si s-a lovit la spate.
Astazi vor fi inaugurati primi 18 kilometri ai drumului expres Craiova-Pitesti, fiind vorba de centura ocolitoare a municipiului Bals. In trecut, tranzitarea orasului Bals se realiza si intr-o ora, desi era vorba de parcurgerea a doar cativa kilometri.
Si ea s-a petrecut, Universitatea fiind asezata bine pe trei linii, iar Stoica a venit la Pitesti cu intentia sa nu piarda, ba chiar a fortat, spre final, victoria.
Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal. ... Arestat in 1949, dupa indepartarea lui Tatarescu ti anchetat la Pitesti unde a fost torturat de tortionarul Carnu.
Compania care se ocupa de lucrarile drumul expres Craiova-Pitesti este la un pas sa piarda contractul, dupa ce inspectorii Companiei de Drumuri au dat a doua evaluare negativa lucrarilor.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Amintim si ca pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... DN73 Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... "Soferul circula pe directia Pitesti - Slatina.
google-analytics.com