Cautare

577 de rezultate pentru "bac pitesti" (5.08 secunde)
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Noile magazinele din Roman, Iasi, Bucuresti si Pitesti se prezinta in format City.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti. Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3. ... CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Numai ca, in ziua alegerilor, in intervalul 18,00-21,00 are loc supermeciul Spania-Italia, in Campionatul European, ca sa nu mai vorbim ca parintii vor avea pe cap emotiile Bac-ului care se da incepand cu a doua zi.
Dupa terminarea "meciului", adica a examenului de bacalaureat, ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, va scoate la iveala toate neregulile depistate la Serviciul National de Examinare si Evaluare (SNEE).
Cifra se apropie de un million de autovehicule care traverseaza Dunarea pe la Trecere Bac Galati. Camioane, masini, toate acestea trec prin oras.
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Dar socoteala din laborator s-ar putea sa le dea cu zecimale, ca elevilor care au cazut Bac-ul. Realitatea Tv a facut o audienta record difuzand interviul cu Nicu Ceausescu, Antena 3 a dat lovitura cand l-a invitat pe ginerele fostului presedinte.
MEDIAFAX informeaza: Olguta Vasilescu: Imi retrag semnatura de pe proiectul Andronescu.
Eram in clasa a XII-a, anul admiterii si al Bac-ului. Noi eram entuziasmati, dar presupun ca parintilor le-am dat batai de cap cu pasiunea mea si imi pare rau".
Perioada de sustinere corigente este intre 7 si 10 august si are o singura zi sa se inscrie la bac, la toamna.
Noua generatie de politicieni are dificultati de exprimare coerenta, cum sade bine unor absolventi de BAC la 30 de ani si de facultati prin corespondenta la 45.
Putem continua sa facem vedete din cei cinci elevi care au luat zece la bac si din olimpicul care a primit o diploma si bursa de studii pe nu stiu unde, dar in timpul asta sistemul romanesc de educatie scoate hoarde de manelisti cu sau fara diplome.
Galatenii care vor sa munceasca in strainatate au acum ocazia sa se inscrie in baza de date Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza in perioada 6 - 8 iunie 2005, incepind cu orele 8.30, in Galati, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul, linga trecere Bac, actiuni de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, in domeniul agricol, pentru persoanele care au virsta intre 20 si 40 de ani, indiferent de sex.
google-analytics.com