Cautare

4840 de rezultate pentru "avort 2007" (2.83 secunde)
Erau alaturi chiar si membrii familiei care murisera, chiar si surioara lui (mama avusese un avort spontan de care nu-i povestise micutului).
Sangele de culoare gri poate indica avort sau o infectie, iar in acest caz va trebui consultat un doctor ginecolog_." explica specialistul imunolog Dr.
Astazi se implinesc 28 de saptamani si de aici se numeste nastere prematura, nu avort. Cea mai grea a fost decizia de a merge mai departe, stiind ca poate fi un copil cu probleme.
Ufologul Pablo Ayo comenta ca se cunosc si alte cateva cazuri de avort al unor presupusi feti hibrizi. De obicei mama era atat de traumatizata de eveniment incat lesina, iar cand isi revenea avortonul nu mai exista;
Durerile de burta dupa o partida de sex, cand esti insarcinata Daca nu prezinti risc de avort crescut sau alte conditii ale sarcinii care sa te impiedice sa iti continui viata sexuala ca si pana acum, inseamna ca te poti bucura de partidele de sex cu partenerul tau, chiar daca porti un bebelus in pantece.
www.fara-avort.ro informeaza: Infertilitatea feminina. De ce nu pot avea un copil? Iti pui problema ca esti infertila, ca nu poti avea copii, si nu stii de ce ti se intampla asta tocmai tie?
- De fiecare data, spune ea, in a doua luna au venit sa ia fetusul inapoi, desigur printr-un avort provocat, ea constatand doar ca nu mai este gravida.
Riscul de avort spontan este, de asemenea, crescut in caz de rujeola. Virusul rujeolic mai poate fi cauza nasterii bebelusului prematur sau decedat, a pneumoniei sau encefalitei la viitoarea mama.
Nu a fost evidentiata cresterea riscului de avort spontan, de malformatie, de nastere prematura, se mentioneaza in articolul publicat in revista Prescrire.
Ma gandesc, in special, la femeile care au recurs la avort. Sunt foarte constient de presiunea care le-a condus pe aceste femei spre aceasta decizie.
Riscul de avort poate fi unul la 200 de cazuri (dupa unii specialisti) sau 1 la 400 de cazuri (dupa alti experti).
in cazul in care ai o sarcina chimica sau un avort spontan timpuriiu. Rezultatul este fals pozitiv. Este situatia in care ai destul hCG ca sa activeze testul, dar ai avortat imediat dupa formarea sarcinii.
- Asociatia ACCEPT si Euroregional Center for Public Initiatives sunt doua ONG-uri care se ocupa cu promovarea homosexualitatii si a dreptului la avort, avand practic, acelasi staff.
Papesa Ioana, pe cand era spre sfarsitul sarcinii, ar fi cazut de pe cal si ar fi avut un avort spontan.
Doua minore din Capitala au fost abuzate chiar de asistentul maternal care trebuia sa le fie ca un tata. Una dintre fete ar fi ramas insarcinata si a fost constransa de barbat sa faca avort.
Budapesta gazduieste un summit transatlantic pentru familie. Politicienii europeni vor sa invete de la americani arta lobby-ului pentru a interzice avortul si drepturile persoanelor LGBTQ+.
In opinia unor membri ai guvernului francez si a unor asociatii din Hexagon, filmul este o veritabila propaganda pro-avort si un pericol pentru copiii din scoli care, bietii de ei, nu au auzit in viata lor de intreruperi de sarcina, nu fac ore de educatie sexuala si nu au habar despre aceste aspecte.
- mergem dintr-o parte intr-alta a spitalului pentru a face avort sau pentru a ridica o analiza din care sa reiasa daca suntem infectate cu HIV sau nu.
dreptul la avort, garantarea democratiei. Biden il considera pe Trump o amenintare existentiala pentru SUA. Peste 40 de mil. de americani au votat anticipat.
27% dintre americani spun ca dreptul la avort e cea mai mare problema. In Georgia, este posibil un vot de departajare, pe 6 decembrie.
google-analytics.com