Cautare

4840 de rezultate pentru "avort 2007" (4.95 secunde)
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Testarea sarcinii dupa un avort sau avort spontan In cazul in care ati suferit un avort sau un avort spontan, este posibil ca testul sa apara pozitiv pentru inca doua saptamani.
Nu pot intelege de ce a fost nevoie de atatea interventii telefonice in direct, pentru ca mama fetei sa explice ba ca fata e programata la avort, apoi ca a facut avort si ca se simte bine.
Franta introduce dreptul la avort in Constitutie. ... Decizia vine dupa ce unele state din SUA au interzis dreptul la avort.
Presedintele declara, la momentul aprilie 2006, ca "orice rupere a guvernarii este o tradare a interesului national", adaugand ca integrarea Romaniei in UE la 1 ianuarie 2007 poate fi ratata doar daca nu exista stabilitate politica in tara.
Riscuri pentru bebelus Circa o treime dintre toate sarcinile femeilor intre 40 si 44 de ani se termina cu un avort spontan. ... Riscuri pentru bebelus Peste jumatate din sarcinile femeilor care au depasit 45 de ani se termina prin avort spontan (inainte de 20 de saptamani de sarcina).
Daca mamica este la al doilea copil, este mai predispusa si la probleme ca hemoroizii, presiune crescuta pe vezica urinara, prolapsul tesuturilor din uter si vagin, sau lasarea sanilor, din cauza faptului ca muschii si alte tesuturi din aceste zone au mai fost intinse deja.”Circa o treime dintre toate sarcinile femeilor intre 40 si 44 de ani se termina cu un avort spontan.
Gravida a doua oara, tanara a suferit un avort spontan, veste care a ravasit-o, pentru ca amandoi isi doreau enorm un fratior sau o surioara pentru Teodor Serban, fiul lor de patru ani.
Aceasta deficienta poate duce la hipotiroidie , chisturi mamare, avort, nastere prematura, retard mintal si alte malformatii congenitale. ... Deficienta savera de iod este asociata cu avort spontan, nastere prematura sau malformatii congenitale la nou nascuti.
Dupa ce ii veti intelege importanta, veti putea sti care cicluri menstruale pot duce la conceperea unui fetus viabil si care pot duce la un avort spontan.Graficele de temperatura pot fi folosite pentru a determina momentul ovulatiei.
Femeile care fac avort iau viata. Daca facem mult tam-tam pe aceasta idee, nu facem decat sa le trimitem pe femei la avort.
Iar marea majoritate a mamelor care afla pe baza testelor ca urmeaza sa nasca un copil cu Sindromul Down decid sa faca avort. ... - Ceea ce este infricosator este ca nu numai in Islanda se practica la cote inalte eliminarea prin avort a copiilor cu Sindromul Down.
Intre anii 1966-1989, interdictia de a face avort a dus la moartea catorva mii de femei. ... El trebuie inlocuit cu planning familial, intrucat inca mai mor in Romania, prin avort legalizat, anual, circa 130-150 femei.
Pandemia si un ordin militar tocmai le luase dreptul femeilor din Romania de a face avort la cerere. ... Trebuie sa iti dau o explicație clara ca de ce nu facem noi avort atata timp cat nu trebuie sa intram in legatura cu toata lumea?
Cred, insa, ca acest "avort politic" ar trebui sa-i puna serios pe ganduri pe toti politicienii nostri, indiferent ca sunt "de dreapta" sau "de stanga".
Pe 24 iunie, Curtea Suprema a SUA a revocat dreptul la avort. Decizia a deschis calea pentru statele SUA sa interzica procedura.
Parlamentul francez, reunit luni la Versailles, a votat in favoarea inscrierii in Constitutie a intreruperii voluntare a sarcinii, ceea ce face ca Franta sa devina prima tara din lume care inscrie oficial in Constitutie dreptul la avort, relateaza BFMTV si Reuters, preluate de News.ro.
13 olteni au reusit sa strânga o avere estimata la 600 de milioane de euro, în crestere fata de anul trecut. În topul celor mai bogati 300 de români, întocmit în 2007 de revista Capital, au fost inclusi 13 olteni, cu o avere totala de aproximativ 600 de milioane de dolari, în crestere cu peste 68% fata de 2006.
Si postul dedicat femeilor al Intact, Euforia Lifestyle , a inregistrat 4,3 milioane de lei profit net, in timp ce Antena 2 a trecut pe profit (1,15 milioane de lei, fata de 2007, cand avea pierderi nete de 4,9 milioane de lei, potrivit cifrelor publicate de Ministerul de Finante).
google-analytics.com