Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (3.54 secunde)
Nominalizatul lunii februarie la premiul Libertatea presei pentru curaj nu mai este un jurnalist, ci un avocat celebru. Este vorba despre avocatul Gheorghe Piperea, a anuntat Mihai Gadea, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Gigi Becali, la pamant: "O sa ma aveti pe constiinta!" Magistratii de la Tribunalul Constanta trebuiau sa se pronunte miercuri in privinta cererii de intrerupere a pedepsei, din motive medicale, formulate de Gigi Becali.
Directia Juridica a Primariei Generale a capitalei a primit, din partea unei persoane care s-a prezentat drept avocat, o Hotarare de Consiliu General falsificata, care purta stampile si semnaturi false, inclusiv pe cea a primarului Adriean Videanu.
Initial, am vrut sa-l angajam pe domnul avocat Iorgovan, insa am fost refuzati, deoarece ni s-a spus ca este foarte ocupat.
Iar ca sa intelegeti - daca nu ati trait-o - atmosfera epocii, trebuie sa adaug ca, in cele doua saptamani cat aveam dreptul legal sa dau in judecata ziarul si pe autoarea calomniei, nu am gasit un avocat care sa aiba curajul de a accepta sa ma asiste juridic.
Emanuil Gojdu, avocat si om politic in Imperiul Austro-Ungar, a stabilit prin testament ca o mare parte a averii sale sa fie administrata de o fundatie, care sa-i poarte numele dupa moarte.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata. Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge.
Nemaivorbind de cei cu profesiuni onorabile, medic, inginer, profesor, avocat etc., fosti colegi care in prima tinerete si pe bancile liceale sau universitare nu pareau a ma intrece si erau deja bine instalati in functii si in stima publica.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica si avocat de profesie, ar putea deveni judecator la Curtea Constitutionala pe locul ramas vacant in urma demisiei unui membru al Curtii care era sustinut de Partidul Democrat.
"Terenurile cumparate de Deaconeasa sunt ale Obstilor de mosneni" Presedintele Asociatiei Proprietarilor de Paduri din Romania (APPR), avocat Bogdan Tudor, a declarat ca itele sunt mult mai incurcate decat par.
De asemenea, trebuie spus ca Ion Ionita a fost chemat la DNA si inainte de Pasti, dar pentru ca primarul s-a prezentat fara avocat, audierea a fost amanata.
Radulescu a mai spus ca, daca saptamana aceasta va fi sedinta comuna a celor doua Camere, actualul detinator al functiei de Avocat al Poporului, Ioan Murar, propus de PSD, va fi numit pentru un nou mandat.
Cand a revenit in Romania, si-a infiintat un cabinet de avocatura, figurand, in prezent, in Baroul Bucuresti ca avocat de drept comercial si penal, precum si pe lista arbitrilor de la CCIB Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
In privinta incompatibilitatilor, proiectul extinde sfera acestora, instituind de exemplu incompatibilitatea calitatii de parlamentar sau de membru al Guvernului cu cea de avocat, notar public, mediator si executor judecatoresc.
Cutia se pare ca apartinuse fostului proprietar, geologul petrolist Bernerd Ray si sotiei sale Hilda Blair Ray, fost avocat si pilot amator.
Ofiterul s-a prezentat ca fiind avocat si a fost dus in redactia cotidianului Informatia Bucurestiului. Va fi eliberat ca urmare a interventiei maiorului Ion Dosan de la SMB care raspundea de cotidianul Informatia Bucurestiului.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Adolf Stoecker - orator si politician de orientare social crestina, Heinrich von Treitsche - reputat istoric, Theodor Fritsch - propagandist rasist si militant anticlerical, Paul de Lagarde - avocat al unui spirit german viril si al unei crestinatati deziudaizate, Eugen Duhring - un socialist renegat, inamic al crestinismului, dar si al evreilor pe care ii dorea intorsi in ghetto-uri, Houston Stewart Chamberlain - un englez expatriat si teutomaniac, increzator in steaua imperialismului bombastic promovat de kaiserul Wilhelm al II lea.
Odata ajuns in sedinta Colegiului, Andon a refuzat sa dea 'orice relatii' cu privire la cazul 'Dominic', declinandu-si calitatea exclusiva de avocat al cazului Voiculescu".
Acesta sustine ca motivul pentru care ar fi fost urmarit de Securitate este ca, in calitate de avocat, a aparat reprezentanti ai religiei "Martorii lui Iehova", in anii 1970.
google-analytics.com