Cautare

35101 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (4.68 secunde)
2 din Constitutie - De asemenea, nici o revizuire nu poate fi facuta daca are ca rezultat suprimarea drepturilor si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora.
Piata imobiliara din Galati este in declin. ... Schimbarile majore care au loc pe piata imobiliara din Galati au inceput cu cateva luni in urma, cand bancile si-au inasprit conditiile de creditare determinand astfel o scadere de 10% a preturilor imobilelor vechi din oras.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC.
Peste 300 de angajati ai unor societati galatene care au contracte cu ArcelorMittal Galati au fost disponibilizati in ultimele zile sau urmeaza sa-si piarda locul de munca in perioada urmatoare, conform notificarilor primite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati .
Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, senatorul Catalin Voicu ar fi stiut ca avea telefonul ascultat si intr-o discutie telefonica i-a solicitat finului sau, Radu Dan Florea, sa returneze banii respectivi, pe care i-ar fi folosit la lucrarile de constructie ale unui campus scolar din judetul Gorj.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Statiunea Sinaia a gazduit, la sfirsitul saptaminii trecute, sedinta de analiza a activitatii desfasurate anul trecut de catre comisariatele judetene ale Garzii Nationale de Mediu, la aceasta sedinta fiind prezent si comisarul general Silvian Ionescu.
Ca si predecesorul sau, actualul presedinte are o voluptate in a prezenta tara sub etichete dintre cele mai urate.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: ... Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Judecatorii de la Curtea de Apel Galati, dar si de la alte instante galatene, precum si personalul auxiliar de specialitate si cel asimilat acestora (informaticienii) au cerut in cursul acestui an egalitate de tratament in privinta acordarii sporului amintit.
Dupa “moda” initiata de Partidul Conservator, si filiala galateana a Partidului Social Democrat a deschis o actiune in instanta prin care cere constatarea incetarii de drept a mandatelor de consilier din Consiliul Local Tecuci a trei fosti membri ai formatiunii.
Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
google-analytics.com