Cautare

35101 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (5.30 secunde)
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Are dosar la DNA pentru ca a cerut mita 11 pusti de vanatoare de la consilierul sau Fanel Pavalache, pentru a-l mentine in functie, si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
Mai bine de jumatate dintre acestia au intrat intr-un anonimat complet dupa terminarea mandatelor, altii au ramas in prim planul politicii romanesti, unii au parasit aceasta lume, fiecare dintre ei lasand o amprenta mai mica sau mai mare pe soarta Constantei.
Fiecare zi are farmecul ei, fiecare zi vine cu cate un scandal, cu o declaratie interesanta, o demisie sau o schimbare din functie. ... Cap de afis al zilei de ieri a fost Silvian Ionescu, prefectul care n-a mai ajuns sa fie prefect.
Deversarile de substante poluante de pe nave in apele maritime interioare si pe caile navigabile interioare vor putea fi sanctionate penal, s-a hotarat in ultima sedinta a Guvernului.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al CNSAS, a declarat ieri ca peste trei saptamani Colegiul va dezbate dosarele unor importante personalitati politice care s-ar putea regasi pe listele fostilor ofiteri de Securitate sau cele ale ofiterilor acoperiti, si nu in dosarele de informatori.
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Galati, jurist Ion Corban, noile prevederi legislative privitoare la combaterea evaziunii fiscale vor putea conduce la "disciplinarea" agentilor economici, care vor fi nevoiti sa se gindeasca mai bine inainte de a sustrage de la plata obligatiilor catre stat.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. La standul sau am observat polite superbe facute din lemn vechi, facute in timpul pandemiei:
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a declarat ieri ca are de gand sa initieze un proiect, care sa fie adoptat de parlamentari, prin care spatiile verzi din fata si din spatele Palatului Parlamentului sa fie deschise accesului public dupa ce vor fi amenajate in mod corespunzator.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa. ... Noul cod permite delistarea doar daca un actionar detine peste 95%, sau daca compania nu este lichida.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa. ... Noul cod permite delistarea doar daca un actionar detine peste 95%, sau daca compania nu este lichida.
ßase din zece Mona Musca a mai declarat ca la sustinerea contestatiei sale au participat sase din cei zece membri ai Colegiului, respectiv Constantin Ticu Dumitrescu, Cazimir Ionescu, Laurentiu Tanase, Constantin Buchet, Claudiu Secasiu si Sorin Chiritescu.
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: ... Mircea Ionescu-Quintus a fost informator al Securitatii. ... - Erau 40 de kilograme de aur in lingouri si monede stranse de tatal surorii mele vitrege, Radu Rosetti, un mare avocat.
• Crisu Anastasiu, noul Avocat al Poporului Grupurile parlamentare ale PDL vor decide pe cine vor sustine pentru functia de Avocat al Poporului, a precizat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, aratand ca propunerea democrat-liberalilor de pana acum pentru acest post a fost Gheorghe Iancu.
"Cine a inteles avantajele programelor europene sau nationale si este interesat de accesarea acestor fonduri a depus proiecte si a obtinut si bani".
google-analytics.com