Cautare

533 de rezultate pentru "avocat iovanescu guta decebal" (5.66 secunde)
hipo si hipertensiune, arterioscleroza, guta, sindromul mainilor si picioarelor reci, dureri de picioare. - afectiuni ORL: bronsite, rinite, sinuzite, nevralgii, astm etc.
Alte utilizari includ tratamentul tractului respirator, inclusiv raceala, tuse, bronsita, febra si dureri de gat, tendinta de infectie, guta, tulburari hepatice, colita ulcerativa, dureri articulare si probleme cronice de piele.
anemie, reumatism cronic si guta, cresterea acuitatii vizuale, afectiuni hepato-biliare, insuficienta cardiaca, circulatie perferica si stres Sirop din zmeura: adjuvant in:
"Excesul de sare in alimentatie (datorat in special cantitatii de sare prezenta in alimentele industriale) ne expune unor afectiuni ca hipertensiunea arteriala, maladii cardiovasculare (infarct de miocard), cerebrovasculare (accident vascular cerebral), osteoporoza, calculi renali, guta, artroze, artrite, calculi biliari, unele forme de cancer, obezitate, celulita".
Afectiuni tratate cu Argila Albastra de Raciu Afectiuni ale prostatei, abces, adenom, inflamatie Sinuzita Ochi inlacrimati, conjunctivita, cataracta, blefarita Cuperoze, vaginite, colpite, rectite, parazitoze intestinale Plagi (infectate si cangrenoase), furuncului, dermatoze, psoriazis, eczeme Reglarea tensiunii arteriale Cancer, leucemie Ficat, vezica biliara (icter, ciroza, colici hepatice, tumori) Infectii urinare, litiaza renala Gingivite, afte bucale, paradontoze, dureri de dinti Gastro-duodenita si ulcer gastro-duodenal Dureri articulare, reumatism articular, guta Cura interna cu granule:
•Starile alergice (astm, guta, eczeme, urticarii, crize spasmodice); •Tulburarile ovariene (hiperfoliculinia), la menopauza (hipofoliculinia), tulburari endocrine tiroidiene;
In calculoza urica si in guta, in boli cronice de rinicji sau de inima, hipertensioune arteriala compensata cartoful se poate consuma sub orice forma la recomandarea medicului.
Un factor mai car care poate fi responsabil pentru monturi este guta. Conditia este caracterizata de o dezvoltare incetinita. La inceput se manifesta ca un nod mic care apare la baza degetului mare, precum si ca o curba orientate spre interior.
In majoritatea cazurilor, stilul de viata - tabagism, obezitate, stres, sedentarism, contraceptive orale, alcoolism -, factorii genetici (antecedente in familie de accidente cardiovasculare) si unele boli metabolice (nivelul crescut de colesterol, diabet, guta, hipertensiune arteriala) faciliteaza formarea placilor si obturarea arterelor.
este laxativ (fara reactii neplacute ca ale altor laxative) si inhiba apetitul alimentar (pe termen lung), cu efect benefic in curele de slabire, reduce greutatea corporala, combate obezitatea.Stimuleaza activitatea rinichilor, marind diureza si eliminarea uratilor, fiind un ajutor pretios nin guta;
Stimuleaza activitatea rinichilor, marind diureza si eliminarea uratilor, fiind un ajutor pretios in guta; impiedica formarea nisipului si a calculilor renali;
Viorel Hurduc, lector Cristina Hurduc, lector Sebastian Guta si conf. dr. Cristina Enache. Au mai felicitat studentii si arhitectul calarasean Adrian Lascar, administratorul municipiului Calarasi - Valentin Deculescu si prefectul judetului - George Iacob.
Potrivit acestuia, majoritatea pustanilor este topita dupa manelele lui Guta si se zgaiesc ceasuri intregi la televizor, unde, probabil, urmaresc cu incantare emisiuni care, in mod normal, ar trebui interzise, macar pentru a nu umple de mizerie creierele unor copii care nu au discernamantul necesar.
Ii atteapta pe cei care s-au imbogatit prin intermediul privatizarilor dubioase sa vireze ti ei macar un verzitor in contul lor, ii atteapta pe politicienii cu guta, burta ti afaceri cu miliarde de la stat sa iti spele macar o parte din pacate, facand o pomana.
Daca nu ne schimbam, intr-o buna zi, ne-am putea trezi ca Imnul de Stat a ajuns piesa formatiei Scooter. Sau, in cel mai bun caz, Desteapta-te, romane - varianta Guta.
Soferii astia cu masini galbene care nu dau prioritate, soferii astia profesionisti care-ti vara fumul in nas si pe Guta in urechi, soferii astia care te-njura in trafic cu bata de base-ball, astia care n-au niciodata rest si te fura cu "maimuta", ei bine, soferii astia de taxi care aleg intotdeauna drumul cel mai lung catre destinatie protesteaza.
Nu au avut banii lui Guta sa inchirieze o ambulanta si 10 femei goale. Au facut o cheta si au dat soferului niste maruntis.
Filiala Judeteana Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare acuza Guvernul Romaniei, pe ministrul Decebal Traian Remes, de proasta gestionare a problemelor agriculturii, "ceea ce va conduce la disparitia agriculturii romanesti, multi dintre prestatorii de servicii agricole fiind nevoiti sa-si inchida activitatea", este de parere Andrei Nicolcescu, coordonatorul Departamentului Dezvoltare Rurala a Filialei Judetene Constanta a OTRM.
Potrivit sondajului Insomar si romanii cred ca cei mai slabi ministri ai Cabinetului Tariceanu sunt Eugen Nicolaescu si Decebal Traian Remes.
Laurentiu Marin, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Decebal Fagadau, viceprimarul Constantei si Gheorghe Trandafir, din cadrul Comisariatului judetean pentru Protectia Consumatorului (OPC) Constanta.
google-analytics.com