Cautare

533 de rezultate pentru "avocat iovanescu guta decebal" (5.62 secunde)
Aspectul moral al cazului este ca un avocat obraznic foloseste chichitele legii pentru a-si realiza interesele.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. "Rusia nu este judecata, deci nu are nevoie de avocat", a declarat Medvedev.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
• Crisu Anastasiu, noul Avocat al Poporului Grupurile parlamentare ale PDL vor decide pe cine vor sustine pentru functia de Avocat al Poporului, a precizat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, aratand ca propunerea democrat-liberalilor de pana acum pentru acest post a fost Gheorghe Iancu.
Vicepresedintele Senatului, avocatul Ioan Chelaru, a declarat in exclusivitate pentru avocatura.com ca el si colegii din generatia sa, alaturi de cei din generatiile care vin, fac eforturi deosebite pentru a reaseza profesia de avocat acolo unde ii este locul.
Politistii au contactat victima, care a precizat faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 10:30, aflindu-se in fata unui imobil din sectorul 2, pentru rezolvarea unor probleme de natura juridica, a fost acostat de catre o persoana care s-a recomandat ca fiind avocat si s-a oferit sa-l ajute in vederea legalizarii unor documente, solicitandu-i in schimb suma de 40 de lei, incheind si un contract de asistenta juridica.
Presedintele PNL Bucuresti Ludovic Orban a declarat ca fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes a fost suspendat din partid pe perioada derularii anchetei in cazul sau.
Fostul ministru al Finantelor din Guvernul CDR, Decebal Traian Remes, a fost desemnat ieri de conducerea PNL in functia de secretar executiv responsabil cu proiecte politice al acestui partid.
Dupa Traian Decebal Remes, Varujan Vosganian, Nicolae Lazin si Ludovic Orban, pe aceasta lista se afla, de marti seara, si Dan Motreanu, secretarul general al PNL.
Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes a declarat ca in ciuda interesului scazut manifestat de participanti nu regreta ca a venit la Constanta.
Intrebat despre solicitarea Procurorului General adresata Presedintiei privind avizul pentru declansarea urmaririi penale a ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remes, pentru trafic de influenta, Tariceanu a spus ca nu cunoaste subiectul.
Presedintele Traian Basescu, acuzat de liberali ca a dispus linsajul mediatic impotriva ministrului Decebal Traian Remes, a amanat momentul in care va comenta acuzatiile.
Mircea Geoana folosit evenimentul de lansare a ofertei PSD in vederea alegerilor europarlamentare pentru a formula un nou atac la adresa Executivului, folosindu-se de aluzii la imaginile difuzate de presa despre fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes.
Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, implicat intr-un scandal de coruptie, va fi suspendat din Partidul National Liberal pe intreaga perioada a cercetarilor, pana in momentul in care instanta se va pronunta in acest caz.
Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Cealalta licitatie, pentru bulevardul Dacia-Decebal, este mai "tanara". ... Surse din cadrul municipalitatii sustin insa ca la inceputul saptamanii viitoare o sa se stie cu siguranta castigatorul licitatiei pentru modernizarea si reabilitarea strazilor Craiovei si probabil si cel al licitatiei pentru reabilitarea bulevardului Dacia-Decebal.
Contestatiile firmelor Tehnologica Radion si Euroconstruct Trading '98, prin care este atacat rezultatul licitatiei pentru modernizarea bulevardului Decebal - Dacia din Craiova, au fost respinse de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), ca nefondate, prin Decizia 1.346/132 din 8 aprilie.
Cu toate ca spune ca are foarte mult de munca la primarie, viceprimarul Constantei, Decebal Fagadau (foto), recunoaste faptul ca ii mai fuge mintea si la posibilitatea unui concediu, undeva intr-o zona exotica. ... Nu se compara cu oricare alta insula", a declarat Decebal Fagadau, viceprimarul Constantei.
Cu o luna si jumatate inainte de expirarea termenului de constructie, lucrarile de modernizare a bulevardului Dacia-Decebal nu au ajuns pe unele tronsoane nici macar la 50%.
Directorul Complexului Muzeal, Decebal Fagadau, spune ca unul dintre cele mai vizitate obiective in acest sezon estival a fost Acvariul din Constanta, numarul celor care i-au trecut pragul fiind cu mult mai mare decat anul trecut.
google-analytics.com