Cautare

533 de rezultate pentru "avocat iovanescu guta decebal" (2.71 secunde)
Aceasta este parerea primarului Mircea Guta, un edil-sef care incearca sa gaseasca solutii pentru a-i face pe turisti sa se intoarca in Calafat, o data intrati in tara. ... Acesti oameni trebuie atrasi cumva sa vina sa viziteze Calafatul", a spus primarul Guta.
Dupa ce a fost umilita de Narcisa, femeia careia Nicolae Guta i-a spus "da" in fata lui Dumnezeu, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat. ... Afacerea Agrozoocom Decebal este cercetată
Pepe, Fuego si Guta. ... Iar Guta sparge tot esantionul. Asa ca mai bagi putin discurs, mai frige Guta o manea. ... Daca mitocanii vor sa-si faca poze cu Guta, imediat te strecori si tu in poza si bagi figura cu pupatul.
Pepe, Fuego si Guta. ... Iar Guta sparge tot esantionul. Asa ca mai bagi putin discurs, mai frige Guta o manea. ... Daca mitocanii vor sa-si faca poze cu Guta, imediat te strecori si tu in poza si bagi figura cu pupatul.
Mandatul actualului Avocat al Poporului (AP), Ioan Muraru, a expirat in principiu pe 15 mai 2011, insa, potrivit legislatiei, dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului. ... Totodata, aceeasi lege prevede ca mandatul AP dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
12 "Decebal" ... 12 "Decebal"). ... 12 "Decebal") a fost desemnat cel mai tehnic jucator si totodata golgheter, iar Alex Nedianu (Scoala nr. ... 12 "Decebal" ... 12 "Decebal"
icolae Guta a parasit-o pe Beyonce in aceasta dimineata si, apoi, s-a dus la politie pentru a-i lua apararea Narcisei in scandalul de acum doua seri!
Cum arata frumoasa Dochia, fiica lui Decebal Imparatul roman Traian s-ar fi indragostit de fiica regelui dac Decebal, potrivit unor legende care isi au originea in scrierile autorului latin Dio Cassius si intr-o scena sculptata pe Columna lui Traian.
Cu tot respectul pentru meseria de avocat, dupa cum se stie, Baroul devenise o organizatie ermetica. Pentru un absolvent al unei facultati de drept, a deveni avocat insemna trecerea prin varii furci caudine care incepeau prin a fi acceptat ca ucenic pe linga un cabinet de avocatura.
•se face o confuzie cu artropatia cristalina, denumita popular si Â' guta Â' ; ... guta nu se opereaza!! •guta este o maladie a intregului organism, ce necesita un tratament adecvat (dieta, medicamente) ;
Interpretii de manele Sorinel Pustiul, Nicolae Guta si Liviu Guta sunt revoltati de intentia Guvernului de a le impozita veniturile, declarand ca impozitarea "atentiilor" este "o prostie" si ca in campanii politicienii s-au folosit de muzica lor pentru a se apropia de electorat.
Lucrarile insa nu merg la fel de bine la pod si la infrastructura din Bulgaria, care e mult mai mare decat a noastra", a declarat primarul Calafatului, Mircea Guta.
Astfel, Decebal Vranceanu, consilier in cadrul agentiei, ne-a declarat ca "beneficiar al proiectului este Consiliul Local Cogealac". ... Dar daca nu se pun de acord, SAPARD poate foarte bine sa retraga miliardul care ar acoperi cheltuielile pentru respectiva strada si i-ar folosi in alta parte", a subliniat Decebal Vranceanu.
Decebal, intoarcere inainte de intersectia cu str. ... Decebal, bd. ... Libertatii, Piata Constitutiei, stanga pe breteaua de la Parchetul General, bd Unirii, Piața Alba Iulia, bd.Decebal, Piata Hurmuzachi, bd. ... Decebal, dreapta pe bd.
La sectia nr.33, organizata in incinta Liceului Decebal, Victoria Dobrescu s-a prezentat, ca orice cetatean, care isi stie drepturile, la vot.
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
google-analytics.com