Cautare

10942 de rezultate pentru "autostrada bucuresti pitesti" (4.19 secunde)
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
In Romania, autostrada va fi construita pe traseul E 85 Proiectul de constructie a unei autostrazi care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica va fi discutat in luna octombrie, la Cernauti, a anuntat, vineri, la Siret, directorul proiectelor de retele rutiere si feroviare al Comisiei Economice pentru Europa a Natiunilor Unite, Helmut Meelich.
Lucrarile la autostrada suspendata incep abia peste un an Proaspat intors din China, in luna martie 2011, Sorin Oprescu spunea ca "primul tarnacop" la autostrada suspendata se va da in toamna acestui an, iar primul tronson va fi gata intr-un an si jumatate.
Se face Autostrada Suspendata! A fost facut primul "pas" pe autostrada suspendata. Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat in sedinta de joi indicatorii tehnico-economici pentru cel mai scump proiect de infrastructura din istoria Capitalei.
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Autostrada ar fi fost finalizata inca de acum 5 ani. ... Sper ca cei mai multi din cei care isi petrec ore intregi, astazi, pe DN 1, venind spre Bucuresti, sa fie dintre cei care, in 2004, l-au votat pe Basescu.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si primul ministru, Emil Boc, viziteaza, sambata, 22 August 2009, santierele de constructie ale autostrazii Bucuresti-Ploiesti si lucrarile pentru modernizarea Centurii Ploiesti Vest si a DN 72 Ploiesti - Targoviste.
O autostrada poate fi construita cu fonduri private si se poate recupera investitia; ... "Autostrada si Aeroportul international Suceava pot face din Bucovina o locatie turistica importanta si accesibila.
Ministerul Comunicatiilor din China a anuntat ca statul asiatic are 65.000 de kilometri de autostrada. ... China a raportat stadiul lucrarilor la reteaua de autostrazi, avand in 2010 65.000 de kilometri de autostrada, conform Ministerului Comunicatiilor.
Autostrada cu o singura banda pe sens. In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! ... Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens?
Se inaugureaza tronsonul de autostrada Simeria-Orastie Tronsonul de autostrada Simeria-Orastie, cu o lungime de aproape 18 kilometri si care face parte din soseaua Deva-Orastie, va fi deschis circulatiei incepand de joi.
Cat de importante sunt inaugurarile de "petice de autostrada" si de ce nu trebuie sa ne bucuram ca a plecat Bechtel (Ziarul Financiar) "Cei din urma, activi pe forumurile de specialitate au reactionat pozitiv atunci cand s-a anuntat inaugurarea tronsonului de 18 km intre Deva si Orastie, la care se adauga celui de 15 km intre Deva si Simeria - in total 33 de kilometri de autostrada, considerand acest tronson unul foarte important, si nu unul care leaga "nimic de nimic".
Cat te va costa sa circuli pe autostrada Autostrada Brasov - Comarnic, in lungime de 53 kilometri, va fi finalizata in 2017, la un cost estimat de 1,8 miliarde euro, iar taxa de utilizare avuta in vedere va fi de 5,7 lei plus TVA, lucrarile de constructie urmand sa inceapa la finalul lunii aprilie a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.
Si ca sa poti face asta in vacanta, cand mergi la drum intins pe autostrada sau pe o sosea, nu trebuie sa te bagi in spatele masinii din fata, asa cum se intampla in oras.
Planurile SF ale lui Oprescu pentru Bucuresti.
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
Gandul explica de ce statul nu poate cere soferilor taxa de autostrada acum, in Romania. ... Intretinerea celor doua autostrazi din Romania, Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Cernavoda, a fost deja atribuita unor consortii iar contractele expira in 2012.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Nicholas Taubman, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti: ... În comunicatul Ambasadei SUA la Bucuresti se arata ca Taubman a vorbit despre „transformarile extraordinare ale României“, tara care „a iesit din noaptea lunga si neagra a comunismului si a facut progrese incredibile în ultimii ani“.„Reusitele României sunt impresionante.
Autostrada suspendata, un vis care devine realitate Autostrada suspendata incepe sa prinda contur.
Restrictia de 100 de km la ora de pe A3 a fost ridicata in anumite zone Restrictia de 100 de km la ora de pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost ridicata partial.
google-analytics.com