Cautare

10942 de rezultate pentru "autostrada bucuresti pitesti" (3.60 secunde)
Vreau sa mentionez inca de la inceput ca aceasta reusita este una amara, in loc de o autostrada finalizata avem in acest moment doar cu putin peste 50 km finalizati.
"Decidentii, de-a lungul vremii, nu au inteles ca autostrada nu face parte din infrastructura turistica, ci face partie din structura economica. ... "Iesirile din tara se califica cel mai bine pentru o autostrada.
Escroci pe Autostrada Soarelui: Ce teapa poti lua pe drumul spre litoral Autostrada A2, Autostrada Soarelui, este cea mai aglomerata a tarii, vara, cel putin in weekend. ... Il cheama Constantin, e de profesie muzicant, si il gasiti postat strategic langa benzinariile de pe Autostrada Soarelui.
Proiectul arhitectilor prevede constructia a doua tunele de 2 kilometri lungime ingropate la 25 de metri sub Parcul Herastrau, cu cate trei benzi de circulatie pe fiecare sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
Contracte mari, de peste 80 milioane de euro fara TVA, au fost si cele pentru reabilitarea DN 2 Focsani-Ojdula, o sosea care traverseaza muntii Vrancei, sau pentru modernizarea DN 67B Scoarta-Pitesti.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti: ... Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Singura autostrada din Romania cu 3 benzi pe sens Autostrada Bucuresti-Ploiesti este singura sosea din Romania care are o portiune cu trei benzi pe sensul de mers.
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
5 stiri business pe care nu trebuie sa le ratezi Cele mai ieftine credite din istoria programului Prima Casa, despre autostrada Transilvania si nu numai si topul celor mai lichide companii listate din regiune.
Lista autostrazilor care ar trebui sa fie gata in 2012 Oficialitatile romane promit sa deschida peste 120 de km de autostrada in 2012, dublu fata de anul trecut.
Autostrada pe naiba Am inteles ca duminica nu s-a votat pentru bunastare, democratie, stabilitate sau alte mofturi din astea, ci impotriva lui Basescu si pentru venirea UDMR la guvernare. ... Azi noapte a trebuit sa ma intorc de la Bucuresti.
TRAGEDIE pe Autostrada Soarelui: ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta.
Pe langa faptul ca o autostrada este un focar de prosperitate si dezvoltare economica pe traseul pe care-l strabate, prin importanta infrastructurilor pe care le presupune, o astfel de constructie ar fi dat de munca miilor de someri din economia romaneasca, ortacilor eliberati din mine, care ar fi avut de lucru in loc sa se lupte cu fortele de ordine si sa consume zecile de salarii compensatorii.
Abia in vara lui 2010 vom putea ajunge pe litoralul romanesc pe autostrada, de la Bucuresti la Constanta.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati aproximativ 10,69 milioane euro pentru supervizarea lucrarilor la varianta de ocolire Deva-Orastie, care va avea standard de autostrada.
Autostrada Soarelui va fi finalizata pana in aprilie 2011 iar pentru portiunea ramasa de circa 70 km exista banii necesari a declarat ministrul Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu(foto) intr-o emisiune televizata. ... In total mai sunt de construit aproape 70 km de autostrada:
google-analytics.com