Cautare

128 de rezultate pentru "aurul" (7.59 secunde)
"Fabulous Five" este denumirea pe care presa a dat-o echipei SUA de gimnastica dupa ce a cucerit aurul la JO).
Acum, se poate lauda ca a castigat mai multe medalii si chiar aurul la diverse campionate de bodybuilding din America, iar programul ei obisnuit consta in patru ore de antrenament intens la sala, in fiecare zi.
echipa feminina de spada, formata din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, a castigat aurul olimpic, invingand categoric China, cu 44-38 Victoria fetelor din echipa de spada in fata reprezentativei Chinei a fost realizata intr-o maniera entuziasmanta.
Echipa feminina de spada a cucerit aurul, jucatorii de tenis Florin Mergea si Horia Tecau au luat argintul la dublu, halterofilul Gabriel Sancraian si barca de 8+1 au cucerit bronzul.
Line Phone a castigat aurul anul trecut la Cupa Furlong in competitia "Produs digital si design" • Flip Phone Desi nu are nici o sansa sa apara pe piata, idee este una cat se pate de interesanta.
in numele civilizatiei, ne-ati luat aurul, diamentele, padurile, dar mai sunt niste granite pe care nu le puteti trece, granitele invizibile.
Pentru a-i ajuta pe localnici, soldatii decid sa nesocoteasca ordinele si orchestreaza un jaf pentru a sustrage aurul ca sa-l returneze proprietarilor de drept.
Pentru a-i ajuta pe localnici, soldatii decid sa nesocoteasca ordinele si orchestreaza un jaf pentru a sustrage aurul ca sa-l returneze proprietarilor de drept.
Aurul din Apuseni - panem et circenses, crime si povesti de iubire imposibile 3. Cetatea-fantoma care l-a inspirat pe Jules Verne pentru tragica poveste de iubire a unei superbe cantarete de opera 4.
Si materia mea e atat de frumoasa prin liniile acestea sinuoase, stralucind ca aurul curat si care rezuma intr-un singur arhetip toate efigiile feminine de pe pamant, spunea Brancusi despre lucrarea controversata Printesa X.
Avem si cercei din aur cu pietre, dar astea nu au avut reducere, pentru ca aurul este foarte scump. Avem si cercei din argint intre 300 Ron - 500 Ron, cu perle, safire, rubine, opal australian, cuart fumuriu.
lucru altfel inexistent pe planeta, caci aurul se gaseste numai in forma de minereu combinat cu alte nemetale, nu si in forma pura desavarsita.
Nenorocitii aia de comunisti care vor sa dea aurul la canadieni si partul din sisturi tovarasilor din corporatiile internationalei socialiste, astia sunt marea noastra problema.
Sofranul este considerat cel mai pretios condiment din lume si si-a castigat, de-a lungul secolelor, renumele de "aur rosu" al bucatariei.
Cu aurul si argintul pradate din Dacia s-au construit Forumul si Columna lui Traian, schimband peisajul Romei. Posterul Columna lui Traian este un proiect realizat pentru National Geographic Romania cu sprijinul ROM - dulce romanesc.
Ceea ce cu totii putem constata este ca Romania are nevoie de o noua legislatie in domeniul silvic, una care sa protejeze aurul verde al tarii noastre si care sa puna capat defrisarilor ilegale si necontrolate de paduri.
Deoarece foarte multi copii isi pierdeau viata in incercarea de a descoperi aurul, un calugar care a locuit aici, calugarul Pahomie, a desenat moartea cu coasa, in urma cu cateva sute de ani, pentru a-i speria.
Aurul Marocului, cum mai este numit, este utilizat de mii de ani, in scop cosmetic si alimentar. Este indicat pentru toate tipurile de par, in special pentru cel degradat.
Cuvintele dumneavoastra sunt ca aurul de pretioase. Folositi-le insa cu chibzuinta si nu va grabiti sa trageti concluzii. In weekend se iveste o oportunitate de a va mari veniturile.
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul.
google-analytics.com