Cautare

128 de rezultate pentru "aurul" (3.23 secunde)
Totodata, in criza, investitii cum ar fi aurul sau alte metale pretioase, au oferit randamente peste cel al inflatiei. Trebuie tinut cond insa ca, in functie de perioada economica in care ne aflam, plasamentele vedeta, deci cele care ofera si randamente bune celor care le utilizeaza, se schimba.
Blogul Roxanei Iordache: OANA STANCU SPERIE OPOZITIA. MAI RAU DECAT PUTEREA Referitor la lobby-ul lui Basescu pentru o companie (cazul Rosia Montana), Oana Stancu a afirmat, azi, ca e un motiv temeinic de suspendare.
Daca mai perie mult Basescu proiectul, actiunile vor creste cu 200%. Cu aurul... sa fim noi sanatosi daca vom vedea ceva scos de acolo", comenteaza Mugur Ciuvica.
Senatorul Gheorghe Marcu a transmis un comunicat de presa: "Rezerva de aur a Romaniei, intre Cotroceni si BNR" Opiniile exprimate pe subiectul rezervei nationale de aur, intre Administratia Prezidentiala si conducerea Bancii Nationale, au relevat un ridicat grad de "supunere" in fata dorintelor prezidentiale.
In primul rand, spune el, tarile europene nu vor avea cu ce inlocui petrolul iranian, iar pe de alta parte preconizatul embargo asupra petrolului din Iran va duce la o crestere semnificativa a pretului la "aurul negru".
cea mai nostima privatizare! Actorul, aurul, cuprul si ciocolata Rom. Si cine ia asta in serios! (Autor: Mihai Gotiu) Nu, nu e cancan.
Presedintele de onoare al PSD spune ca aurul nu se poate exploata fara cianura si ca principala problema e lipsa locurilor de munca din zona Rosia Montana.
aurul si energia sunt doua marfuri dorite pe plan mondial. Ofera-le la vanzare si cumparatorii vor veni. Tara noastra prezinta un potential energetic urias, dar, din pacate, neexploatat la adevarata lui capacitate.
- Aurul va fi activul sigur preferent, in urma unui rezultat pentru iesire, a declarat Barnabas Gan, analist la compania Oversea-Chinese Banking din Singapore, care estimeaza ca pretul ar putea urca la 1.400 dolari uncia.
Pe langa aurul obtinut la 1.500 m, Doaga a mai luat o medalie de argint in proba de 800 m.
intr-o singura zi, dupa ce nationala de polo a tarii lor a obtinut aurul continental, iar tenismanul Novak Djokovic a castigat Australian Open.
Am castigat aurul in tara, apoi am decolat spre Portugalia pentru a pregati Europenele de cros. Dupa trei saptamani de pregatire, m-am accidentat la tendonul stang.
Gorjeanca Roxana Patrascu a luat aurul Roxana Patrascu, eleva la Colegiul Comercial "Virgil Madgearu" din Targu Jiu, a castigat titlul de campioana nationala de tineret, categoria 64 de kilograme, la Buzau.
Fetele de la CS Universitatea (antrenor emerit Mircea Alecu) au cucerit aurul, din echipa facand parte Diana Donoiu, Raluca Sbarcia, Alice Tudor, Cristina Vasile, iar echipa LPS "Petrache Triscu", alcatuita din Claudia Naboiu, Mihaela Tugui, Alexandra Ionica Carstea, Teodora Creteanu, s-a clasat pe locul trei.
Barna Dupa aurul din concursul pe echipe, gimnastele romance si-au continuat recitalul si ieri, in finalele pe aparate. Catalina Ponor si Larisa Iordache au facut spectacol in finala de la barna, acolo unde n-au avut rivale si au cucerit, in aceasta ordine, medaliile de aur si de argint.
Dupa acea competitie, Fung a studiat gimnastica ritmica alaturi de Staiculescu, iar la Los Angeles a reusit sa castige o lupta apriga pentru medalia de aur si sa produca o mare surpriza cand i-a suflat aurul sportivei noastre.
Sambata, Romania cucerise aurul pe echipe si bronzul la trio (Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Mircea Branzea), iar vineri argintul la dans aerobic (in formula Petru Tolan Porime, Florin Nebunu, Marius Petruse, Lucian Fratiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel si Anca Surdu).
In prezent, craioveanca Anca Maroiu, proaspat vicecampioana europeana, este cel mai bine pozitionata, pe locul patru mondial, cu 157 de puncte, urmata indeaproape de Simona Gherman, care a invins-o pe Anca in finala de la Europene, cucerind aurul.
Alin Moldoveanu a declarat, luni, la finalul probei de pusca aer comprimat 10 m in care a castigat primul titlu olimpic pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Londra, ca era multumit cu orice medalie si ca a aflat ca a castigat aurul abia dupa ultimul din cele zece focuri.
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
google-analytics.com