Cautare

128 de rezultate pentru "aurul" (3.36 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) De ce a devenit aurul din Apuseni ochiul diavolului? De ce o afacere, fie ea si cu aur, a incins spiritele atat de mult incat a provocat trei fenomene rarisime?
Investitorii cauta acum plasamente stabile, asa cum este aurul, si evita activele cu un grad de risc mai ridicat. ... Aurul negru a fost evaluat la acelasi pret record si in Asia.
Banca va afisa zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. Pentru aurul cu mai putin de 24 de karate, contravaloarea va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv.
Astfel, aurul a fost ieri cotat la 636,2 dolari pe uncie/636,9 dolari pe uncie in timpul sedintei de tranzactionare, in scadere fata de nivelul de 643,1 dolari pe uncie/643,8 dolari pe uncie inregistrat spre sfarsitul sedintei de vineri de la New York.
Aurul poate fi sub forma de monede din aur emise in Romania si in alte tari sau fragmente din astfel de monede, medalii comemorative romanesti si din alte tari, specificate in cataloage, lingouri si bare din aur, bijuterii si obiecte din aur de minimum 14 K, benzi din aur dentar.
Si asta pentru ca aurul cotat de BNR este aurul brut, financiar, de 24 de karate pe care nu il gasim pe piata, la vanzare.
Apple cumpara Facebook, aurul depaseste 1.800 de dolari pe uncie, iar indicele S&P 500 atinge un maxim istoric.
Nici de aur nu zic nimic, e greu sa-l vinzi la pretul corect cand il ai fizic la usa, iar speculatiile cu aurul de hartie nu sunt pentru toata lumea. Iar daca aurul ajunge refugiul ultim, alte lucruri vor fi mai importante (aaa, o pusca buna?).
Nici de aur nu zic nimic, e greu sa-l vinzi la pretul corect cand il ai fizic la usa, iar speculatiile cu aurul de hartie nu sunt pentru toata lumea. Iar daca aurul ajunge refugiul ultim, alte lucruri vor fi mai importante (aaa, o pusca buna?).
Potrivit acestora, petrolul, cafeaua si aurul se vor scumpi, iar industria miniera va continua sa genereze castiguri semnificative pentru investitori. ... Aurul a inceput anul cu un pret de 1.412 de dolari pe uncie.
Iar derbedeii aia vor pune mana pe aurul romanesc, ne place sau nu. ... Aia de la RMGC pot scoate aurul ala si peste cinci ani, si peste zece, si peste cincisprezece.
Problema esentiala a acestor luni nu este aurul sau gazele de sist; ... Mai simplu, apa se bea, caprele se mananca, aurul, nu.
Nu-mi place aurul!" Iar echipa Gazetei Sporturilor i-a facut ieri o surpriza cu anticipatie: ... Ca mie nu-mi place aurul!", raspunde selectionerul.
Cand a cazut in patru labe, ea, pasarea maiastra de la sarituri, am zis ca Raisman merita aurul si ca Ponor merita argintul la ultima ei competitie. Daca Sandra lua aurul, Cati lua bronzul.
Medalia de bronz a fost impartita de doua echipe participante, medalia de argint a mers la Afro-man Darius, aurul a fost castigat de curajoasa Diana care a schiat doar in costum de baie iar Cupa Master of the snow 2013 si ski-pass gratuit pentru tot sezonul a fost castigate de balerinele Loredana si Daria!
Daca dansul la bara va deveni pana la urma sport olimpic, avem aurul asigurat! Cea mai tare dansatoare vine din Romania.
Aurul din compozitia sa este de 150 de ori mai mare decat tot aurul extras pana atunci la Rosia Montana, scrie efemeride.ro.
David a luat aurul la 100 m cu 47,58 secunde. Este o performanta incredibila si o mandrie pentru Romania!
Echipa de stafeta a Romaniei a castigat aurul in proba de 4x100metri liber. David Popovici a stabilit recordul competitiei in primii 100 de metri.
Dosarul, cunoscut opiniei publice sub denumirea de "Aurul Dacilor", a fost instrumentat initial de procurorii Parchetului General, in baza unor documente primite de la Parchetul Curtii de Apel Alba.
google-analytics.com