Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (7.42 secunde)
A fost o campanie grea, o campanie in care ne-am straduit sa ne facem cunoscut programul de guvernare, sa explicam cum putem creste economia si cum putem transfera aceasta crestere in buzunarele oamenilor.
“Pentru mine, ca politician, este clar ca pana vom avea o Justitie cu adevarat performanta trebuie sa investim enorm in pregatirea oamenilor, schimbarea accelerata a mentalitatii celor care lucreaza in Justitie, crearea acelei mentalitati independente, libere de influenta politica uneori facuta direct, uneori doar in constiinta omului“, a mai spus presedintele.
Alianta PNL-PD a fost prima care a resimtit socul discursului lui Ion Iliescu pe tema ajutorarii oamenilor loviti de viituri.
Senatorul democrat Marius Marinescu (foto) a solicitat, in numele organizatiei oamenilor de afaceri din PD, al carei presedinte este, afilierea la SME Union, structura interna din cadrul Partidului Popular European (PPE) care apara interesele Intreprinderilor Mici si Mijlocii in Parlamentul European.
Dupa cateva luni de tatonari, cunoscuta "doamna a textilelor" a decis sa se alature echipei conduse de Dan Voiculescu, datorita doctrinei, dar si pentru ca in acest partid ponderea oamenilor de afaceri este insemnata.
Democratii sunt decisi sa atace prin toate mijloacele problemele nesolutionate in domeniul combaterii coruptiei, liderul organizatiei Oamenilor de Afaceri ai PD, Marius Marinescu (foto), fiind unul dintre parlamentarii cu initiative in acest sector.
Organizatia municipala a Partidului Democrat a prezentat ieri conducerea Organizatiei Oamenilor de Afaceri a partidului. ... Primul proiect al Organizatiei Oamenilor de Afaceri este pregatirea unui candidat pentru Primaria Constantei.
Cel mai mult m-a deranjat calitatea proasta a oamenilor de la conducere. ... Nu cred ca PSD poate reveni in atentia oamenilor cu falsitati si intrigi.
Va doresc tuturor succes pe viitor!" Gala Internationala a Celebritatilor Romania - USA este o reuniune a valorilor, din toate domeniile care s-au stabilit in USA si editia de la Hollywood aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei aflata peste hotare.
Rosales este un ufolog american convins ca cel mai important capitol din studiul fenomenului OZN este cel care se refera la intalniri ale oamenilor cu entitati nepamantene cu aspect asemanator cu cel al oamenilor, entitati care au fost numite "umanoizi".
La fel ca majoritatea oamenilor de stiinta guvernamentali, el a respins, probabil, subiectul cu mult timp in urma ca neintemeiat si, prin urmare, irelevant pentru politica spatiala, deci nu l-a examinat niciodata.
La ora actuala el investigheaza mijloacele de propulsie fizica, care - dupa cum se spera - vor permite intr-o zi oamenilor sa calatoreasca rapid si usor, cu viteza luminii, prin vecinatatea noastra galactica.
Intr-un fel, imitau vestimentatia oamenilor locului asa cum fusese ea cu mult timp inainte. ... Cel mai greu a fost cand a inteles ca ei de fapt "nu sunt de-ai oamenilor".
Religia crestina vede o stransa relatie intre dragostea fata de Dumnezeu si cea fata de aproape (prin aproape se intelege multimea semenilor, a tuturor oamenilor diferiti de sine, cunoscuti ori nu sie) - dragostea lui Dumnezeu) fata de oameni, ce se manifesta prin sacrificiul suprem:
In mod similar, s-a demonstrat ca cei cu preocupari ideologice liberale, promovand piata libera, sunt mai predispusi sa creada ca informatiile despre incalzirea globala, cauzata de activitatea oamenilor, este o farsa nestiintifica.
Cu ajutorul marilor democrati din conducerea UE, care nu inteleg ca mentalitatea oamenilor din Balcani si din Orient e diferita de mentalitatea lor de dincolo de Pirinei, a fost redus rolul armatei turce de garant al principiilor kemaliste.
Motive - Raspandirea vietii si a frumusetii in Univers - Asigurarea supravietuirii speciei umane - Profitul adus de mineritul asteroizilor, energia solara si manufactura spatiala - Salvarea mediului terestru prin mutarea oamenilor si industriei in spatiu - Resurse rare, precum gazele naturale de pe gigantii de gaz Argumentele necesitatii Populatia de pe Pamant este in continua crestere, in timp ce resursele si capacitatea nu.
- Fiii lui Dumnezeu, vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase si-au luat dintre ele sotii, care pe cine si-a ales. In zilele acelea erau pe Pamant uriasi, si chiar dupa aceea, cand fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor si acestea le daruiau fii:
Pentru toate acestea, calca in picioare demnitatea oamenilor, distruge vieti, destine si cariere si baga in puscarie vinovati si nevinovati de-a valma, dupa cum i se nazare. ... Pe de alta parte, Rares Bogdan, care imbolnaveste mintile si sufletele oamenilor incitand la ura si revolta.
sustentatia, propulsia, materialele, invizibilitatea, precum si interfata umana si efectele asupra oamenilor, ceea ce inseamna ca echipa lui Bigelow urma sa studieze si oameni care au raportat experiente neobisnuite, nu doar simple observatii OZN. ... Pentru studierea profunda a efectelor OZN asupra oamenilor, s-au utilizat:
google-analytics.com