Cautare

2405 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (2.77 secunde)
Reprezentantii oamenilor de afaceri considera ca scutirea de impozit a profitului reinvestit va determina cresterea volumului investitiilor firmelor private, in dezvoltare si modernizare, atat in sectorul productiv, cat si in cel comercial, potrivit unui comunicat al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), preluat de Mediafax.
Orasele doljene mici au mai multe facilitati pentru investitori decat Craiova, unde nu mai exista terenuri disponibile racordate la utilitati sau o politica proprie de atragere a oamenilor de afaceri.
Sunt muncitori si, la fel ca americanii, considera ca munca face viata mai buna“.Aflat într-un turneu de promovare a României în Statele Unite, ambasadorul SUA în România le-a spus oamenilor de afaceri din Atlanta ca tara noastra are una dintre cele mai atractive si dinamice piete din Europa.
Prognozele au fost exprimate in cadrul unui focus grup online la care au participat majoritatea membrilor Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR). ... Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania a lansat, joi, Cartea Alba - Economia Romaniei 2010.
Sigur ca, la inceputul carierei, cand declanseaza lupta impotriva oamenilor, ei parca defriseaza fiinte, dupa cum se si lauda. ... Le cer oamenilor solidaritate, cand ei traiesc in huzur.
Pe rand, City Vision Magazine dezvaluie povesti ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendinte in materie de moda ai decoratiuni, prezinta cele mai atractive destinatii turistice, face recomandari pentru timpul liber, cultura, oportunitati de afaceri si multe alte aspecte de interes pentru publicul sau.
Ideea din spatele transumanismului este dorinta oamenilor de a se folosi de masini nanometrice care sa optimizeze inteligenta, sa repare celule, sa vindece instant orice boala sau sa sincronizeze procesele mentale cu computere super-inteligente.
Juramantul de credinta al lui Marius Tuca in fata oamenilor care cred in el: ... Ma voi bate pentru aceasta lumina - e juramantul meu de credinta pentru noul an in fata voastra, juramantul meu de credinta in fata oamenilor care cred in mine.
In aceasta idee infiinteaza Senatul Ordinului Militar de Romania alcatuit din Ionel Haiduc - presedinte Academia Romana, Vasile Candea - presedinte Academia Oamenilor de Stiinta, Alexandru Athanasiu - reprezentantul Romaniei la Consilul Europei, Comitetul European de Drepturi Sociale, Mugur Isarescu - Guvernator BNR, Nicolae Vacaroiu - presedinte Curtea de Conturi a Romanei, Dan Berindei - Vicepresedinte Academia Romana, Theodor Frunzetti - Academia Oamenilor de Stiinta, presedinte al Sectiei de Stiinte Militare, Dinu C.
Pictorita din mine considera ca trebuie sa picteze si sa arate oamenilor ce face, invitandu-i printr-un gest : ... O parte din mine a tasnit in sus, catre cer, si cealalta e rostogolita in bolovanii calcati de pasii oamenilor, indiferenti la mersul lumii si al lor.
Apropierea si increderea oamenilor. ... Orasul nostru a sarbatorit anul acesta 555 de ani de atestare documentara, iar noi am ales sa-l facem sa vibreze de sunet si lumina, spre bucuria oamenilor. ... Pentru ca, daca e bine in cetate, si oamenilor cetatii le e bine.
Vreau sa le cant oamenilor, sa simta emotia pe care o transmit cand ma exprim prin muzica. ... Etapa dupa etapa, catre inimile oamenilor: ... Sa ma exprim cu iubire, sa transmit mesaje frumoase oamenilor.
Oamenii de stiinta de la Centrul de cercetare al experientelor extracorporale din Los Angeles au efectuat un studiu asupra oamenilor care ar putea avea intalniri cu OZN-uri si cu extraterestri in timpul noptii, pentru a dovedi daca acestea sunt reale sau doar un produs al imaginatiei noastre.
Curiozitatea oamenilor a fost hranita de futurologii moderni, prin intermediul media, cam in acelasi mod in care Nostradamus a devenit dintr-un poet obscur al veacului al XVI-lea, un fel de guru vizionar al secolului al XX-lea.
Acesti oameni alesi de zei sa locuiasca cu ei s-au unit cu zeii pentru ca erau compatibili si au creat rasa oamenilor cu sange albastru, adica sangele zeilor. ... Dupa imaginile care se gasesc pe Marele Templu al Soarelui din Akakor aceste fiinte strane se asemanau oamenilor.
Este vorba de nevoia de a finanta autoritatile locale, de a le aloca bani pentru proiectele care trebuie sa rezolve problemele importante ale oamenilor care traiesc in aceste comunitati.
Toate acestea vor schimba radical speranta de viata a oamenilor. ... • Care este scopul secventializarii ADN-ului tuturor oamenilor? ... In termen de 15 ani, este rezonabil sa credem ca vom fi operati de roboti, a caror capacitate va fi cu mult mai buna decat a oamenilor.
Joi, 20 noiembrie, cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, va invitam la conferinta de presa care anunta lansarea Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Cum vede Kaspersky lumea tehnologiei din 2045 - PC-urile vor deveni istorie, barierele dintre oameni si roboti vor fi neclare, iar imprimantele 3D vor fi ieftine Peste 30 de ani vor exista miliarde de roboti, iar barierele dintre ei si noi vor deveni neclare, mai ales ca nanorobotii vor putea fi introdusi in corpurile oamenilor pentru a livra medicamente celulelor moarte.
Toate acestea erau cunoscute se pare numai de catre un grup restrans de initiati, pentru majoritatea oamenilor fiind ascunse.
google-analytics.com