Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (3.20 secunde)
Primarul Constantin Vasile a declarat ca activitatea tabacariei pune in pericol vietile oamenilor din comuna.
Liderul democrat crede ca PD trebuie sa tempereze iritarea populatiei, transmitandu-le oamenilor sa fie rationali si sa nu se isterizeze din cauza problemelor create de "nenorocitii de liberali, pesedisti, pecisti, udemeristi si cei de la Romania Mare".
A intervenit Tucan, care a tinut sa le spuna oamenilor: ... Weber le-a explicat oamenilor importanta deciziilor care se iau in Parlamentul European, repetandu-le in mai multe randuri ca suntem cetateni europeni, motiv pentru care nu trebuie sa mai acceptam sa se vorbeasca despre noi ca despre niste imigranti.
In sedinta Coalitiei de luni trebuie luata o decizie categorica in privinta aliantei cu PD-L, a spus, astazi, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, atentionand, totodata, ca PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere".
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru "Gandul", ca partidul pe care ar urma sa-l infiintieze Gabriel Oprea reprezinta "o structura oportunista si o manevra politica a oamenilor din jurul lui Traian Basescu", avand intre obiective largirea spectrului politic de sustinere a puterii.
'Marele Carmaci al Poporului, Ilustrul Conducator Nepereche, Atotstiutorul Luptator impotriva mogulilor, a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania. ... Nu se poate sa nu observam asemanarile intre Academicianul Nicolae Ceausescu si Membrul de Onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, viitorul academician Traian Basescu.
Prima strategie a presedintelui ar fi debarcarea celor trei grei - si a oamenilor lor - atat din conducerea partidului cat si din guvern, pentru a instala in locul lor fideli ai Cotrocenilor, dar, in egala masura, pentru a mai da drumul supapei nemultumirii populare fata de guvernul Boc.
Prima strategie a presedintelui ar fi debarcarea celor trei grei - si a oamenilor lor - atat din conducerea partidului cat si din guvern, pentru a instala in locul lor fideli ai Cotrocenilor, dar, in egala masura, pentru a mai da drumul supapei nemultumirii populare fata de guvernul Boc.
Tot ceea ce face regimul Basescu e impotriva oamenilor. ... Fiindca, daca mergeti in mijlocul oamenilor, ei nu vor mai permite frauda electorala. ... Nu le puteti cere oamenilor sa iasa in strada, daca nu le dati o motivatie.
Atunci era un angajament politic mai clar, mai limpede, era procesul de constituire de partide, acest proces a influentat angajarea politica si civica a oamenilor, acum interesul meschin, material, e cel care domina totul", s-a aratat de parere Iliescu, intr-o declaratie pentru Ziare.com.
Ideea suspendarii presedintelui este o idee pe care o sustin in continuare, pentru ca dupa acesti ani Traian Basescu trebuie sa se intoarca in fata oamenilor. Si nu se poate intoarce in fata oamenilor decat prin aceasta procedura a suspendarii, urmata dupa cum stiti de un referendum.
Fostul guvern a atentat grav la siguranta oamenilor.
Rabdarea oamenilor este aproape de limita. ... Imi permit sa cred ca stiu mai bine care este starea de spirit a oamenilor, care e adevarat ca s-au saturat de basescu, dar care, daca nu e atent Ponta, are sa deconteze el furia lor impotriva lui basescu.
Pentru ca, in opinia mea, stimati colegi, Parlamentul si parlamentarii trebuie sa isi asume, de fiecare data, atat misiunea care le este incredintata, aceea de a reprezentanti ai oamenilor, cat si statutul care decurge din aceasta pozitie, adica un comportament care sa nu trezeasca zambete...
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "A face politica in interesul oamenilor ", pe care o puteti citi in continuare.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) critica Banca Centrala pentru mentinerea interdictiei achizitionarii de valuta fara precizarea expresa a destinatiei acesteia de catre persoanele juridice romane.
Astfel, Banca Nationala da liber oamenilor de afaceri romani la speculatii valutare (care sa le permita sa se protejeze fata de deprecierea monedei unice europene sau a dolarului).
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) identifica opt programe prioritare pentru dezvoltarea Romaniei.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) cere Executivului anuntarea publica a lucrarilor de anvergura, cu minimum 6 luni inainte de lansarea lor.
Obiceiul este practicat atat in gospodariile in care exista livezi, cat si in cele in care exista numai cativa pomi si vine in intampinarea majoritatii oamenilor simpli care au astfel acces la aceasta tarie cu costuri minime de producere.
google-analytics.com