Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (5.10 secunde)
Dar sa fim sinceri si sa ne recunoastem inertia mioritica. Suntem infratiti cu copacii, cu traditiile noastre, la care vom renunta cu greu;
Cred ca este cazul sa punem punct unor asemenea manifestari care tind sa afecteze dreptul celor multi la serviciile publice pentru ca, sa fim sinceri, aceasta situatie nu poate continua la nesfirsit.
Saraci, dar sinceri am intrat in Europa unita. Un pas mare pentru romani, iar pe drumul ce-l avem de strabatut nu este voie sa calcam alaturi.
De acord cu tot ce spuneti, domnilor, sunteti pretiosi, extraordinari, de vis, adevarati, super-mega-extra sinceri... ma scuzati ca lesin de ras!
Ca sa fim sinceri, bulgarii nu stau bine doar la atragerea de turisti (multi romani, printre ei) in statiunile de pe litoral, ci si in cele montane, astfel ca daca se dorea o alta analiza intre cele doua moduri de a face turism, ca de la vecin la vecin, se putea aduce o inovatie si se putea extinde pe toate tipurile de turism practicate de cele doua tari in cauza.
Ca sa fim sinceri si deschisi, nimeni nu mai este atat de naivi incat sa creada ca toti oltenii si-ar da viata pentru Universitatea.
Pe de alta parte, avem Romania oamenilor de afaceri corecti, a oamenilor onesti, a oamenilor competenti si muncitori, care nu-si primesc niciodata recompensa meritata. ... O capitulare din partea mea m-ar pune in tabara oamenilor politici incorecti fata de electorat si ar mentine la nesfarsit actualul sistem oligarhic.
Am cautat sa castig respectul si consideratia oamenilor nu pentru functia pe care o ocupam, ci pentru ceea ce faceam si reprezentam eu, ca om.
complexa, frumoasa, care a itnrat in sufletele oamenilor si nu aveti cum sa nu continuati. Cred ca majoritatea oamenilor care va urmaresc vor spune acelasi lucru.
Edith Fiore, in cartea sa Encounters, scrie ca pacienta Diane Tai isi amintea ca, dupa ce fusese rapita de un OZN, straniii vizitatori nocturni i-au explicat ca Ei urmaresc evolutia oamenilor de mii si mii de ani;
Dar aceeasi ciudata interdictie si pedeapsa se regaseste si in mitul lui Prometeu, care a fost inlantuit si torturat pentru ca a transmis oamenilor taina focului.
Dar aceeasi ciudata interdictie si pedeapsa se regaseste si in mitul lui Prometeu, care a fost inlantuit si torturat pentru ca a transmis oamenilor taina focului.
Piaþa a luat foc în momentul în care Traian Bãsescu, însoþit de artileria grea a PD ºi PLD, a urcat pe scenã.De opt ori mai buniPrimul care le-a vorbit oamenilor a fost primarul Capitalei, Adriean Videanu. „Avem obligaþia sã spunem adevãrul oamenilor despre disperarea parlamentarilor.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Imbracata lejer, in blugi, si inconjurata de cateva zeci de tineri cu tricouri rosii si brate pline de pliante, Minca si-a inceput campania facand turul pietei de legume Progresul, starnind interesul oamenilor mai ales din cauza alaiului care o insotea si a ziaristilor care se inghesuiau printre tarabe.
"In schimb, este nepotrivit si nu ajuta la nimic incercarea opozitiei politice de a politiza, de a-si atrage avantaje din aceste mitinguri, din nemultumirea exprimata a oamenilor, incercarea de a discuta doar despre dorinta lor de a ajunge la putere.
"In schimb, este nepotrivit si nu ajuta la nimic incercarea opozitiei politice de a politiza, de a-si atrage avantaje din aceste mitinguri, din nemultumirea exprimata a oamenilor, incercarea de a discuta doar despre dorinta lor de a ajunge la putere.
Iar in Opozitie, oricat de bine pregatit ai fi si oricat de mult ti-ai dori si ai munci pentru rezolvarea problemelor alegatorilor tai si a oamenilor, in general, este extrem de dificil de izbandit.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din RomA¢nia isi exprima opozitia fata de intentia autoritatilor de a aproba cresterea pretului gazelor naturale produse in RomA¢nia si considera ca masura de a ajuta populatia pentru a suporta o astfel de marire nejustificata este populista si incorecta economic.
Securitatea lui Ceausescu pare o biata organizatie de soimi ai patriei fata de agresivitatea nemaiintalnita cu care, la 20 de ani de la revolutie, se intra cu cizma, cu microfoanele, cu aparaturile "ambientale", cu "tehnica" in vietile si dormitoarele oamenilor.
google-analytics.com