Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (3.70 secunde)
Pentru ca, sinceri sa fim, este foarte usor sa afirmi "voi face” - in traducere libera promisiune electorala. Veti face, veti face, dar care sunt modalitatile concrete?
Totusi trebuie sa recunosc ca tot in acei ani am cunoscut si tineri admirabili si sinceri in patriotismul lor care erau lideri ai filialelor partidului si prieteni cu Marian Munteanu.
autorii nu sunt sinceri, nu cred in ceea ce scriu. Niciun poet nu crede ca americanii sunt asa cum i se cere lui sa scrie de catre Partid.
Concluzia lui Mack a fost ca fenomenul este real, acesti oameni sunt sinceri, li s-a intamplat ceva, dar deocamdata nu dispunem de o explicatie.
Acesta este punctul in care suntem, in final, sinceri cu noi insine. In acel moment, dispozitia noastra si starea sufleteasca se imbunatatesc pentru ca ne acceptam asa cum suntem.
Exista si farse sau persoane care sufera de boli psihice, dar exista si un acord general, atat in randul sustinatorilor, cat si al adversarilor ipotezei extraterestre, ca marea majoritate a celor care spun ca au fost rapiti sunt normali, sinceri, care cred cu adevarat ca au experimentat un contact nepamantean.
Pun pret pe prietenie, fiind amici sinceri, generosi si devotati. Defecte: Neglijenta, nepasare, dezorganizare. Uneori, lipsa de rusine sau de scrupule.
Asa cum au declarat multi piloti, in mod repetat, in timpul unor interviuri in diferite filme documentare din ultimii ani, cariera lor ar fi fost probabil terminata daca ar fi fost la fel de sinceri ca Terauchi.
Totul indica faptul ca cei doi erau sinceri. La 28 de ani de la acest eveniment, a aparut un nou martor al incidentului.
"Sinceri sa fim, Macovei nu a aratat inca nimic, dar faptul ca vrea si ca se bucura de sprijin european ne-a facut sa-i dam credit in continuare", a adaugat Dragomir.
Din randul circumstantelor atenuante dispare "atitudinea sincera", astfel ca infractorii nu mai au nici un motiv sa fie sinceri si sa-si recunoasca fapta, nemaifiind rasplatiti cu pedepse mai mici pentru sinceritate.
El a mentionat ca parlamentarii doresc sa fie sinceri si sa recunoasca faptul ca in timpul campaniei electorale "ne gasim tot felul de tertipuri de a fi o zi in Parlament si in rest in teritoriu".
Vreau sa cred ca, macar unde avem cu adevarat un cuvant de spus, ne vom permite sa fim sinceri. Noi si, poate, in curand si altii.
Si de fapt, nici populatia nu voteaza niciodata majoritar PNL, pentru ca e - sa fim sinceri - un electorat mutant, abrutizat de propaganda.
Iliescu a apreciat ca aceste observatii critice trebuie privite cu intelegere "pentru ca nu sunt observatiile unor vrajmasi ai tarii, ci ale unor prieteni sinceri, care vor sa ajute".
Daca si numai daca ar fi fost sinceri, nu ar fi mintit ca sa castige voturi si ar fi avut ceva mai multa pregatire profesionala.
Dobre n-a jucat fair fata de partid, daca e sa fim sinceri. Si el juca teatru la telefon. Dar stiti ce se mai vede din stenogramele astea?
(...) Cred ca oamenii sinceri, corecti si pregatiti profesional vor reusi sa creasca economia si tara sa nu mai fie un stat de asistati si capsunari.
Dezvoltarea regionala e una, si, daca suntem sinceri, acest domeniu, si cel al politicilor agricole, sunt cele care inseamna cu adevarat ceva in UE, au impact direct asupra vietii europenilor.
colegii domniei sale din teritoriu trebuie sa fie sinceri cu electoratul. Altfel spus, trebuie sa le spuna clar ce pot si ce nu pot face, sa nu le promita marea cu sarea, luna cu stelele sau, Doamne fereste!, ca vor trai bine!
google-analytics.com