Cautare

2404 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (5.67 secunde)
Preacuviosi si Preacucernici Parinti, Iubiti credinciosi si credincioase, La inceputul activitatii Sale mesianice, Domnul nostru Iisus Christos a ales 12 ucenici sau discipoli, apoi i-a invatat prin cuvant, prin exemplu personal si prin lucrarile minunate savarsite de El, cum sa binevesteasca oamenilor Evanghelia Imparatiei cerurilor.
Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca invinuim pentru ca alegem sa facem acest lucru.
Cu siguranta, sunt sinceri cand ataca tema "restrictiilor". ... De ce cred ca, in privinta aceasta, guvernantii nostri sunt sinceri? Motivul mi se pare simplu si evident.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Aceasta locuinta este favorabila oamenilor cu idei avansate, care tind sa devina conducatori si care cauta sa deschida drumuri noi in domeniul lor: ... nu este insa favorabil oamenilor singuri. ... Vibratia lui 5 este favorabila oamenilor cu un spirit indraznet, nelinistit si aventurier:
Astept doar imagini ale oamenilor luand un ceai cu un extraterestru pe o nava spatiala. ... Oamenii care ma contacteaza par destul de sinceri.
Sintem sinceri si la noi in partid nu vor intra oameni care au fost in alte partide. ... "Partidele obisnuiesc sa-si cistige voturile dind mici si bere oamenilor.
Ca si cum dezamagirea oamenilor de cultura care si-au exprimat opinia critica in legatura cu acest subiect ar fi fost doar o joaca politica. Sunt sigur ca cei care au fost dezamagiti si au criticat au fost sinceri.
Daca au demnitate, si sunt sinceri cu ceilalti, ar putea avea surpriza sa fie intelesi si sustinuti. ... Santajarea oamenilor politici nu ar fi posibila fara cei care controleaza trecutul si prezentul.
Ca ne place sau nu, ca vrem sa acceptam sau nu, ca mimam roluri cu care nu ne potrivim sau suntem sinceri, ca vom cadea de acord macar in al 99-lea ceas sau nu, da!, este nevoie de o clasa politica care sa demonstreze ca merita increderea cetatenilor, asa cum este capabila sa inteleaga la modul real si practic mai ales motivele de dezaprobare ale acestora.
Intalnim oameni sinceri care sunt tulburati din cauza confuziei religioase atat de raspandite in lume. ... Cartea Ce invata Biblia a fost conceputa in asa fel incat sa fie de ajutor oamenilor indiferent de nivelul lor de instruire si de convingerile lor religioase.
Poate pina la urma e ceva bun, a stat mult in mijlocul oamenilor, care fiind nitel bauti, cu siguranta erau mai sinceri.
Spuneam atunci ca ar fi rezonabil ca reprezentantii institutiilor locale sa incerce sa poarte un dialog cu omul, pentru ca nu e normal ca, intr-o tara ce tinde sa devina democratica (pentru ca, sa fim sinceri, la momentul asta sintem inca departe de aceasta aspiratie), sa optezi mai degraba pentru ignorarea cetatenilor decit pentru injghebarea unei discutii cu ei, chiar daca finalmente nu-i poti ajuta cu nimic.
Insa adevarata putere a oamenilor se arata atunci cind apar aceste momente si la inaltimea lor trebuie sa ne ridicam. ... Am privit cererile oamenilor care au iesit in strada in aproape intreaga tara.
Pentru ca sa inceapa aceasta prigoana diavolul a pregatit terenul inrobind constiintele, natiunile, conducatorii statelor lumii, sa inrobeasca insasi supravietuirea oamenilor, care va fi in mainile lui.
Toate restructurarile din ultimii ani au fost o pacaleala servita oamenilor politici. ... "Primul lucru care trebuie facut este reforma calitatii oamenilor. ... Fara o selectie a oamenilor, fara o cernere pe baza de calitate.
Faptul ca imobiliarele sporesc pe zi ce trece averea din conturile oamenilor de afaceri este confirmat si de clasamentul realizat la nivel national de revista Capital (Topul celor mai bogati 300 de romani).
Culpabilizarea oamenilor de afaceri este cea mai mare greseala • Ovidiu Nicolescu: ... Nu este vina oamenilor de afaceri Videnau, ministrul economiei, a aratat ca culpabilizarea oamenilor de afaceri este o greseala. "Ma adresez oamenilor politici. ... Culpabilizarea oamenilor de afaceri este cea mai mare greseala.
este strigatul de trezire, de intoarcere, de indreptare a vietii adresat unei lumi inchise atunci in orizontul stramt al unei orbiri duhovnicesti, pe care o descrie extrem de clar Sfantul Ioan Botezatorul in predica sa de la raul Iordan, devoaland pacatele fariseilor, saducheilor, vamesilor, ostasilor, conducatorilor vremii, in definitiv ale tuturor oamenilor din acele vremuri.
Aceasta sarbatoare a fost asezata imediat dupa Pogorarea Sfantului Duh, cand se descopera oamenilor si a treia Persoana a Sfintei Treimi, pentru a arata ca mantuirea oamenilor de pacat este opera Sfintei Treimi, adica a Tatalui, prin hotararea si fagaduinta Rascumpararii, a Fiului, prin Patimi si Inviere, si a Duhului Sfant, prin venirea Sa la Cincizecime.
google-analytics.com