Cautare

212 de rezultate pentru "asociatie" (3.66 secunde)
Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania, Emil Draghici, le-a explicat primarilor doljeni ce inseamna aceasta asociatie si ce beneficii poate aduce comunitatilor locale.
Mai mult, oamenii au datorii mari la asociatie, iar pentru a se bransa la aceasta instalatie trebuie sa achite restantele care, in unele cazuri, ajung si la 10.000 de lei pentru o familie.
Asociatia Judeteana a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) se afla in conflict deschis cu Compania de Administrare a Fondului Piscicol dupa ce aceasta din urma a incheiat un nou contract peste cel aflat in derulare, avind acelasi obiect de gestionare a bazinelor piscicole, cu o noua asociatie de profil condusa de Ion Stefan.
"Ne dorim sa ne constituim ca o forma de asociatie profesionala, a prefectilor si subprefectilor, sa aducem inaltul functionar public la conditia la care el trebuie sa functioneze", a spus Onofrei.
Presedintele casei de brokeraj Finans Securities a declarat ca intentioneaza sa infiinteze o asociatie nonprofit care sa reprezinte interesele actionarilor minoritari in Societatile de Investitii Financiare (SIF), anunta The Money Channel, care preia o informatie de la NewsIn.
761 au decis sa-si constituie o noua asociatie, 761 "Albina", si au facut toate demersurile legale in acest sens. ... 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
761 au decis sa-si constituie o noua asociatie, 761 "Albina", si au facut toate demersurile legale in acest sens. ... 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
"World Vision are proiecte de dezvoltare în 13 localitati din judet, iar zece dintre ele sunt pe cale sa înfiinteze o asociatie (Asociatia Comunelor din Nord-Vestul judetului Dolj)", a declarat Mihaela Patru, coordonator proiect Dezvoltare Economica în cadrul organizatiei.
Cateva sute de mii la o garsoniera, peste un milion la doua camere Costul incalzirii pe lunile de iarna difera de la o asociatie la alta. ... Toate blocurile din asociatie sunt contorizate, dar depinde de numarul de apartamente pe care il are fiecare.
"Noi am fost prima asociatie din Craiova care am solicitat incheierea conventiilor cu Termoficarea. ... "Nu am datorii la asociatie ca sa imi fie teama ca ma debranseaza, dar nu mi se pare corect.
Este vorba despre CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, CN Caile Ferate "CFR” SA, SN Transporturi Feroviare "CFR MARFA” si CN Aeroportul International Otopeni SA, aceasta din urma retragandu-se ulterior din asociatie si neefectuand plata contributiei de 2 milioane USD.
Avocatul Elod Kincses, care a fost presedinte al Organizatiei UDMR Mures, a descoperit ca membrii UDMR pot face parte si din alte partide politice, intrucat Uniunea este inregistrata ca asociatie si nu ca partid politic.
In ceea ce-i priveste pe cei de la Biroul de Cercetari Sociale, acestia reprezinta "o asociatie de gunoieri din punct de vedere al sociologiei", crede Bolcas.
Doar 22 dintre cele 368 de asociatii de proprietari din Craiova s-au inscris in concursul pentru cea mai curata asociatie, lansat de primarie la inceputul lunii septembrie.
Potrivit viceprimarului Sorin Iordache, fiecare asociatie de proprietari va primi cereri si declaratii pe propria raspundere de la familiile si persoanele singure cu venituri nete de pana la cinci milioane de lei/membru de familie.
ANPCC a castigat aceasta nominalizare candidand alaturi de o asociatie coordonata de ministrul Sanatatii din Bulgaria.
Comanici a facut din PRM o asociatie familiala. PRM Constanta era ca un fort. Oamenii intrau foarte greu in partid, iar posturile de conducere sau reprezentative erau extrem de greu accesibile.
Dinel Staicu, unul dintre cei mai bogati olteni, si-a facut propria asociatie - "Diana". ... Astia sunt 60 de insi pe care o sa-i dam afara din asociatie peste o saptamana.
Am convenit in asociatie ca rau-platnicii sa dea 225 de lei pe luna, iar ceilalti locatari cate 21 de lei, pana la recuperarea acestor sume, care reprezinta cheltuielile de judecata", sustine administratorul.
1 "Sabba Stefanescu", primul sef de asociatie din Craiova retinut cu catuse pe baza de ordonanta, sub acuzatia de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
google-analytics.com