Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (5.17 secunde)
Oricum, cea existenta afecteaza serios circulatia, iar noi vrem sa o fluidizam, nu sa le dam bataie de cap soferilor", a explicat Nedelescu.
Inversarea sensurilor de circulatie in Craiova pe strazile cu sens unic Stefan cel Mare si Paltinis da batai de cap soferilor, din cauza gafelor pe care le fac angajatii Primariei Craiova in ce priveste semnalizarea rutiera.
Deputatul conservator a tinut sa precizeze ca initiativa sa nu are nici o legatura cu actiunea de protest a soferilor profesionisti care a avut loc pe strazile orasului zilele trecute.
Consilierul local Florin Paslaru s-a bucurat la ideea ca saptamana trecuta Politia Comunitara si Inspectoratul Judetean de Politie au incheiat un protocol de colaborare care, pe langa rezolvarea altor probleme de natura sociala, prevede fluidizarea traficului si sanctionarea soferilor indisciplinati.
Astfel, ordinul ministrului specifica faptul ca functionarii prefecturii, pe langa grijile pe care si le fac pentru bunastarea cetatenilor, trebuie sa se dedice supravegherii soferilor si sa ii determine sa respecte regimul de turatii impus.
Dar asta cu siguranta va duce la nemultumiri in randul soferilor". Cel putin in Oreahovo, portul este in totalitate privat.
Astfel, amenzile pentru nerespectarea perioadelor zilnice sau saptamanale de conducere si odihna ale soferilor au fost triplate ajungand la 6.
Pe strada Caracal, o groapa cu diametrul de peste un metru pune zilnic la incercare nervii soferilor. La fel stau lucrurile si in Craiovita Noua, unde pe strazile Olteniei si Tineretului iti trebuie multa rabdare si indemanare pentru a trece cu bine peste gropile din asfalt.
Politistii solicita soferilor sa evite perimetrul adiacent National Arena, sa circule cu viteza redusa si sa opreasca doar in locurile special amenajate.
Nu insa acelasi lucru se poate spune despre suspendare permisului auto. Condusul masinii nu este, pentru marea majoritate a soferilor, o necesitate vitala.
Federatia Nationala a Sindicatelor Soferilor din Romania (FNSSR) ameninta cu declansarea unor actiuni de protest, in cazul in care taxa de drum (rovinieta) nu va fi anulata.
Cele doua variante de sisteme de navigatie rutiera, lansate ieri de respectiva firma, sunt prezentate sub forma de sisteme mobile - destinate atat soferilor, cat si a pietonilor, dar si fixe, ce se incorporeaza in computerul de bord al autoturismelor.
Halal trai bun", striga indignat unul dintre soferii care intentionau sa tranziteze zona Vaii Oltului. Astfel ca, la plecarea coloanei oficiale, presedintele statului a fost nevoit sa suporte huiduielile soferilor.
Apare vigneta Albin Biro, membru in Consiliul CSA, a declarat ieri ca Imprimeria Nationala a inceput sa faca primele livrari de vignete, urmand ca societatile de asigurare sa le distribuie soferilor care si-au platit primele.
Mihail Tecau, directorul Departamentului Asigurari Obligatorii din cadrul CSA, ne-a declarat ca la prima comparare dintre datele Politiei si ale asiguratorilor nu au rezultat foarte multe erori, dar ca aceasta invitatie adresata soferilor de a controla datele existente despre ei in CEDAM "este o metoda in plus de verificare".
In acest fel, producatorii spera sa ofere o solutie in eventualitatea unei posibile intarzieri in infrastructuri, care le vor permite soferilor sa isi alimenteze autoturismele cu hidrogen.Tocmai din necesitatea prezentei celor doua rezervoare, pentru moment, aceasta tehnologie este posibila doar pentru autovehiculele din serie 7, cele mai avansate din gama Bmw.
Sistemul a fost conceput pentru ca, in prima etapa, sa permita soferilor sanctionati in Bucuresti sa plateasca amenzile in regim online cu ajutorul cardului bancar.
Adica, se refera indirect la niste locuri de munca, fie numai ale soferilor. De aceea cred ca taxele ar trebui sa fie cat mai mici, pentru a stimula achizitiile.
Soferii sunt nemultumiti Faptul ca din 2007 toti posesorii de autoturisme vor fi obligati sa plateasca in plus pentru acest tip de asigurare, fie ca circula sau nu in UE, nu le pica deloc bine soferilor, care spun ca ar trebui facute anumite diferentieri.
google-analytics.com