Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (2.66 secunde)
Initiativei i s-au alaturat Grupul de Companii Novomatic, Asociatia organizatorilor de jocuri de noroc Rombet, precum si o serie de companii, blogeri si media, fara de care campania ar fi fost imposibil de realizat. ... De aceea, am hotarat sa facem donatii din partea tuturor membrilor inscrisi in asociatia noastra.
Acestia au participat si la inaugurarea de catre asociatia Samusocial a unui centru de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost. ... - Salut actiunile de ajutorare a persoanelor lipsite de mijloace din Romania, desfasurate de Fundatia Carrefour si asociatia Samusocial.
Acestia au participat si la inaugurarea de catre asociatia Samusocial a unui centru de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost. ... - Salut actiunile de ajutorare a persoanelor lipsite de mijloace din Romania, desfasurate de Fundatia Carrefour si asociatia Samusocial.
- Nicolae BANICIOIU, Ministrul Sanatatii - Darius VALCOV, Ministrul Finantelor Publice - Vasile CIURCHEA, Presedinte, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate - Marius SAVU, Presedinte, Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale - Florin BUICU, Presedinte, Comisia pentru sanatate si familie, Camera Deputatilor - Dragos DAMIAN, Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania - Gabor SZTANISZLAV, Presedinte, Local American Working Group, Country Manager Amgen - Nolan TOWNSEND, Country Manager, Pfizer - Cristina MUNTEANU, Director Executiv, Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania - Calin GALASEANU, Presedinte, Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente - Prof.
Asociatia M.A.M.E. ... Asociatia M.A.M.E. ... Asociatia M.A.M.E. organizeaza grupuri de suport".
Asociatia Universitatea Copiilor”, membru fondator al EUCU.NET - European Children's Universities Network, isi propune apropierea copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani de toate domeniile stiintei si cercetarii.
Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu A.U.R. - Asociatia Naționala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia organizeaza conferinta de incheiere a proiectului M.A.T.C.A.
Organizatiile de pacienti semnatare Federatia Asociațiilor Diabeticilor din Romania Asociatia Copiilor Bolnavi de Diabet Sf. Iustin” Asociatia Copiilor si a Tinerilor Diabetici Tg. Mures Asociatia Copiilor si Tinerilor cu Diabet din Judetul Constanta Bucuresti, 18 decembrie 2015
- Maria Culescu, presedinte fondator Asociatia M.A.M.E.; - Diana Simon, psihoterapeut Centrul Stelutelor, infiintat de Asociatia M.A.M.E.; ... Tot in cadrul conferintei vor fi prezentate si rezultatele primelor doua etape ale campaniei anti-bullying desfasurata de Asociatia M.A.M.E.
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
Centrul Comercial Sun Plaza, in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti, organizeaza in perioada 18-28 august expozitia de fotografii Parcul Vacaresti merita straie noi.
Astfel de grupuri exista atat in Asociatia Pacienttilor cu Limfom cat si in Asociatia Romana Impotriva Leucemiei (ARIL). Referinte - Asociatia Pacienților cu Limfom, http://asociatialimfom.ro/ -Blood Cancer Infographic, http://www.janssen.com/emea/sites/www_janssen_com_emea/files/blood_cancer_infographic_0.pdf
Prin campania #RespiraSperanta, lansataa de Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune - APAA, in colaborare cu Societatea Romana de Pneumologie (SRP), se doreste a se atrage atentia asupra acestei boli cumplite, a carei cauza nu este cunoscuta. ... Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune - A.P.A.A.
Dupa un program pilot desfasurat in 3 gradinite din Bucuresti, Asociatia SAMAS va prezinta rezultatele si anunta lansarea proiectului la nivel national. ... Asociatia SAMAS, Oameni si Companii si Danone organizeaza cu ocazia lansarii proiectului Sanatos de mic - Preventia incepe cu educatia.
Potrivit organizatorilor - Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania (ACA) - editia de toamna a targului reprezinta cel mai important eveniment de profil din Capitala si este deja un eveniment traditional care se bucura de o foarte buna participare, atat din partea consumatorilor de produse apicole, cat si din partea apicultorilor, ca participanti sau expozanti, a procesatorilor din domeniul apicol, precum si a reprezentantilor din cadrul asociatiilor apicole.
In desfasurarea evenimentului s-au implicat si Consiliul Interministerial pentru Siguranta Rutiera, Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera, Asociatia Asistentei Rutiere din Romania, Asociatia Romana de Bioritm Integrat si Asociatia Motociclistilor din Romania.
ministrul de finante Sebastian Vladescu nici nu a raspuns la intrebarile ZF legate de salariile soferilor din minister, care ajung sa depaseasca 4.000 de lei, in vreme ce Attila Cseke, ministrul sanatatii, sustine ca secretarul general al ministerului a castigat pe merit dublul salariului ministrului in aprilie, pentru ca ar fi primit un "bonus" care se acorda prin lege functionarilor publici in aprilie si apoi in octombrie.
Secretariatul General al Senatului a solicitat ieri Biroului Permanent ca, pe perioada vacantei parlamentare, sa fie retrase in garaj autoturismele care deservesc grupurile si comisiile, pentru a da soferilor posibilitatea de a-si efectua concediul legal.
Inaugurat pe 29 iulie de premierul Emil Boc si de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, tronsonul respectiv mai are mult pana sa ofere soferilor o calatorie sigura si comoda.
Bucata de autostrada Constanta - Murfatlar Portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri - a fost inaugurata de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si premierul Emil Boc pe 29 iulie, desi in momentul de fata sunt disponibile soferilor doar doua benzi, una spre si una dinspre Constanta.
google-analytics.com