Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (2.88 secunde)
"Solicitare cu indicatori tehnico-economici aprobati inseamna documentatia de inscriere in programul de reabilitare termica a asociatiei de proprietari, expertiza imobilelor pentru termoizolarea carora asociatia vrea finantare, auditul energetic si eliberarea certificatului de performanta energetica, avizele si acordurile, proiectarea etc.
Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj (APPC) va organiza saptamana viitoare un mars de protest fata de modul in care s-a hotarat impozitarea drepturilor de autor, jurnalistii fiind astfel obligati sa se prezinte, lunar, la ghiseele a trei institutii "ca huliganii la sectie in ziua meciului".
Asociatia Intreprinzatorilor Italieni, Unimpresa Romania, devine oficial Confindustria Romania. ... Unimpresa Romania, infiintata in iulie 2003, este Asociatia care numara cele mai multe societati cu capital italian asociate si reprezinta astazi singura structura asociativa italiana recunoscuta si acreditata de catre Guvernul Romaniei ca "patronat" sau parte sociala recunoscuta oficial.
Unimpresa, Asociatia Intreprinderilor Italiene din Romania, membra ACPR (Alianta Confederatiilor Patronale din Romania), care astazi numara peste 700 asociati, cu peste 130.000 angajati si care in iulie 2005 a fost recunoscuta drept "patronat", intra oficial in sistemul Confindustria, cea mai importanta confederatie europeana ce reprezinta societatile producatoare de bunuri si servicii, cu organizare industriala, din Italia.
10 din cartierul 1 Mai, de la Asociatia nr. 5 Nicolae Titulescu, de la Asociatia 16 Rovine II, Asociatia nr.
Pentru asta, asociatia trebuie sa aiba acordul a cel putin 50% plus 1 din numarul membrilor. ... Intr-o asemenea situatie este Asociatia nr. ... Asociatia este scutita de impozit pentru aceste sume daca ii foloseste in acest scop.
- Dotarea maternitatilor din Romania (Organizatia Salvati Copiii Romania), - Fiecare copil in gradinita (Asociatia OvidiuRO), - Centrul de Resurse pentru Adoptie (Asociatia Ador Copiii), - Acasa pentru copiii in pericol de abandon (Fundatia Hope and Homes for Children Romania), - Tinerii ambasadori in lupta cu schimbarile climatice (Fundatia Terra Milleniul III), - Festivalul International de Film pentru Copii Kinodiseea (Asociatia Culturala Metropolis).
Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Sperantei, Fundatia Olimpica Romana, Light into Europe, United Way, Asociatia Padurea Copiilor, Asociatia Help Autism, Little People, Touched Romania, Organizatia Umanitara Concordia, Special Olympics, Fundația Star Storage, Hand 2 Hand, Ajungem Mari, Teach for Romania, Romania Angel Appeal, SAMAS, Fundația Inocenti, Fundatia Renasterea, Let's do it Romania, Crucea Rosie Romana Sector 1, Asociatia Aura Ion, Plantam Fapte Bune in Romania.
Proiectul este implementat cu sprijinul ONG-urilor: Asociatia Actori Europeni, Asociatia Cartea Daliei, Asociatia Societatea Online si Fundatia Noi Orizonturi. Regulamentul concursului poate fi consultat aici:
In perioada 23 iulie - 18 august, in fiecare seara, de marti pana duminica, incepand cu ora 21:30, Asociatia Culturala Metropolis ii invita pe bucuresteni la proiectii de film in aer liber.
"Acum am o comanda pentru legitimatii (din piele) de serviciu pentru Asociatia Antidrog si pentru Asociatia Nationala Anticoruptie", ne-a spus Nicu Rasina.
Program pentru copii Sectiunea dedicata copiilor reuneste zilnic, intre orele 10:00 " 13:00, un program diversificat despectacole de teatru (Pantalone in luna, Goe in Tara Minunilor, Amintiri intr-o valiza, Romania dodoloata - Teatrul Ion Creanga, Caragiale Express - MiniArtShow, Fluturi si oameni - Compania Two of Us), teatru de papusi (Printesa Anastasia - Asociatia CREAS), spectacole muzicale (Copilaria lui Mozart - Asociatia Clasic e fantastic), spectacole cu baloane de sapun(Claudia Stroe), cu jonglerii si acrobatii (Funny Circus) sau magie (Cristina Strecopitov).
Magistratii vor suspenda sedintele de judecata pentru ca Alina Ghica si Cristi Danilet nu sunt revocati din CSM Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a adresat azi o scrisoare deschisa judecatorilor si procurorilor prin care le cere ca in ziua de 26 februarie sa suspende sedintele de judecata.
Eugen Nicolaescu a precizat ca a luat masura sistarii exporturilor paralele de medicamente oncologice dupa ce s-a consultat cu Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente, cu Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania si cu Asociatia Distribuitorilor de Medicamente.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
Proiectul este implementat de Asociatia "Centrul Roman de Initiative", in parteneriat cu Federatia SANITAS din Romania, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, Societatea de Analize Feministe AnA. Despre Asociatia Centrul Roman de Initiative. ... Asociatia "Centrul Roman de Initiative", e-mail:
Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice: ... Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) reprezinta principalele companii producatoare de medicamente generice din Romania si este afiliata la Asociatia Europeana a Producatorilor de Medicamente Generice (EGA - European Generic Medicines Association).
Asociatia Romana de Cancere Rare- ARCrare va invita si in acest an sa fiti alaturi de pacientii afectati de Leucemie Mieloida Cronica.
Materialul a fost editat de Asociatia Bolnavilor cu Limfoame, cu sprijinul dnei.
AREPMF este asociatia profesionala si stiintifica dedicata promovarii si dezvoltarii practicii pediatrice in cadrul specialitatii de medicina de familie. ... Silvia Stoicescu â€" Presedinte Asociatia de Neonatologie din Romania, Pro decan Facultatea de Asistente si Moase Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila” Conf.
google-analytics.com