Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (3.24 secunde)
Proverbul "scapi de dracu’, dai de ta-su" se potriveste ca o manusa situatiei soferilor din Capitala care, de cele mai multe ori, nu pot parca regulamentar intrucat locurile special amenajate sunt insuficiente.
Majoritatea abuzurilor comise impotriva soferilor raman necunoscute din diverse motive.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
In acest timp, in lumea reala, traficul da mari batai de cap soferilor, si nu numai atat, sunt zone in care le pune viata in pericol.
Amenzi de 580 sau 725 de lei se aplica soferilor care nu acorda prioritate la trecerile de pietoni, trec pe culoarea rosie a semaforului sau depasesc coloanele de masini oprite la semafor/trecerea la nivel cu calea ferata, pentru depasirea vitezei legale cu 21-30 km/h, pentru transportarea minorilor fara a avea in masina sisteme de siguranta adecvate (centuri de siguranta sau scaune pentru copii), dar si pentru situatii precum nerespectarea semnificatiei indicatoarelor si marcajelor de obligare si lipsa trusei medicale, a triunghiurilor reflectorizante si a stingatorului pentru incendii.
Politistii pot face opriri ale soferilor, aparent fara motiv, in cadrul unor actiuni organizate sau tematice. De exemplu, pot face actiuni de oprire si control a soferilor pentru consumul de bauturi alcoolice, in baza unui ordin de serviciu, pe care nu sunt obligati sa-l prezinte soferului.
Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane arata ca marsul este programat sa inceapa la ora 7.00, fiind organizat de Grupul de intiativa civica IMPREUNA PENTRU A8 si ASOCIATIA MOLDOVA VREA AUTOSTRADA.
In ultimii ani, in acest spatiu au functionat Vatra Romaneasca, infiintata in anul 1990, condusa incepind cu anul 1999 de prim - vicepresedintele Livia Haidu, Asociatia Romanilor Refugiati, Deportati sau Expulzati (presedinte prof. Ioan Corneanu), respectiv Partidul Romania Mare si Asociatia Holocaustului, ambele conduse de fostul parlamentar Vasalie Mois.
Bocci 2002) Asociatia S.S.R.O.O.T. ... Asociatia este membru fondator al Intenational Medical Ozone Federation ( I.M.E.O.F.) Presedinte fondator :
Asociatia Pro Democratia a anuntat miercuri ca a decis sa observe alegerile cu o misiune redusa formata din echipe mobile, protestand fata de dispretul pentru transparenta si corectitudinea scrutinului din 30 noiembrie, manifestat de actorii institutionali implicati in organizarea acestuia.
Sorin Ionita (Expert Forum), Elena Calistru (Funky Citizens), Nicusor Dan (Asociatia Salvati Bucurestiul), Mihai Dragos (Consiliul Tineretului din Romania), Ionut Sibian (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile), Crustina Guseth (Freedom House), Andrei Cornea (GDS), Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta), Edmond Niculusca (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate), Catalin Drula (Asociatia Pro Infrastructura), Claudia Postelnicescu (Initiativa Romania), Horia Onita (Consiliul National al Elevilor), Stefan Darabus (Hope and Homes for Children Romania).
Potrivit purtatorului de cuvint al institutiei, Dorin Ţiganas, Asociatia Fotbal Club Universitatea Craiova si Asociatia Sportiva Fotbal Club Universitatea Craiova datoreaza fiscului 28,5 miliarde, respectiv 69 de miliarde de lei, adica peste trei milioane de dolari, restante acumulate de-a lungul timpului.
114 din 1996 republicata, asociatia, si numai ea, are dreptul de a cere in instanta recuperarea debitelor la intretinere de la un proprietar, prin executare silita, daca acesta nu plateste un sfant timp de trei luni consecutiv.
Una dintre acestea este Asociatia Familiala Ivan Angelica, cea care a primit in 2002 un avans de 30% din costul lucrarilor de pregatire a terenurilor in vederea cultivarii de sfecla de zahar.
Locatarii incadrati la Asociatia de proprietari bl. 33 Craiovita Noua si Asociatia nr. ... Inceputul anului 2007 le-a adus unor proprietari de apartamente din Asociatia bl. ... "Nu mai indeplinea conditiile legale, atestatul i-a fost retras, dar asociatia de proprietari a continuat sa apeleze la serviciile doamnei Brandas.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Referitor la comparatia litoralului romanesc cu cel bulgaresc, presedintele Asociatiei Litoral a declarat ca in comparatiile care se fac se iau in considerare preturile de receptie de pe litoralul romanesc si cele de agentie de pe litoralul bulgaresc.Potrivit informatiilor furnizate de Asociatia Litoral, numarul hotelurilor care au fost deschise de 1 Mai pe litoral a fost de 89, acestea reunind aproape 20.500 de locuri de cazare.Alte 2.500 de locuri de cazare sunt disponibile in perioada 4 mai - 15 iunie, facand parte din programul "Litoralul pentru toti", promovat de Asociatia Litoral si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului "Litoral" a lansat cea de-a treia editie a programului "Litoralul pentru Toti", cel mai amplu program dedicat tuturor turistilor care iubesc litoralul romanesc.
google-analytics.com