Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (3.39 secunde)
Asociatia OvidiuRO, Asociatia Salvati Copiii Romania, Asociatia Culturala Metropolis, Asociatia Ador Copiii, Asociatia Hope and Homes for Children, Fundatia Terra Milleniul III.
Pentru Asociatia Ador Copiii, participarea la campania Impreuna cu tine, Profi salveaza destine! ... afirma Simona Czudar, Director executiv, Asociatia Ador Copiii Educatie Premiul III â€" 257.727 lei, pentru proiectul Fiecare copil in gradinita, Asociatia OvidiuRO.
Ca sa aline durerea soferilor, Primaria Craiova a demarat o ampla actiune de plombare a gropilor si de acoperire a craterelor. ... In aceste conditii, se pare ca vor mai ramane ceva gropi neacoperite care sa le dea batai de cap soferilor, mai ales in cartiere.
Tariful mediu practicat in Galati de taximetristi in momentul de fata se invarte in jurul a 1,5 lei pe kilometru, fiind cel mai mic din tara, si nu acopera nici de departe cheltuielile efectuate cu salarizarea soferilor, intretinerea masinilor si combustibilul.
Pentru a reduce numarul soferilor care nu au asigurari obligatorii de raspundere civila auto (RCA), Politia va efectua mult mai multe controale in trafic, care au scopul depistarii "ilegalistilor", ne-a declarat Mihail Tecau, directorul Departamentului Asigurari Obligatorii din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Incepand cu data de 1 decembrie, viata soferilor se va complica mult in urma intrarii in vigoare a noului cod rutier. ... Unul din aspectele cele mai importante ale noului cod rutier il constituie exonerarea soferilor in cazul provocarii unui accient de circulatie produs ca urmare a neatentiei pietonilor.
MAE recomanda transportatorilor si soferilor de tir ca, la intrarea in Ungaria, sa solicite controlul masei si al gabaritului autovehiculului, dupa ce autoritatile ungare au anuntat intensificarea controalelor si impunerea de amenzi in cazul constatarii depasirii fara autorizatie a masei admise.
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
Gandul explica de ce statul nu poate cere soferilor taxa de autostrada acum, in Romania.
Banii sunt cautati in buzunarele soferilor care vor indrazni sa nu isi echipeze masinile cu anvelope de iarna intre 1 noiembrie - 31 martie si care vor fi amendati cu sume cuprinse intre 540 si 1.200 de lei.
Podul va fi gata in 2012 Sorin Oprescu a declarat, vineri, ca noul pod peste raul Dambovita, util soferilor care doresc sa iasa din oras pe autostrada Bucuresti-Pitesti, ar putea fi gata la inceputul lui mai 2012.
Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Astfel, noile permise vor fi valabile 10 ani in cazul soferilor amatori, la fel ca si pana acum, si cinci ani in cazul profesionistilor, perioada in cazul acestora fiind redusa la jumatate.
Initial, acest popas se numea Plaja Automobilistilor (in limbaj popular Plaja Soferilor). ... Se numea Plaja Soferilor pentru ca aici poposeau masinile in trecere spre Chiciu, unde Dunarea era traversata in drumul catre litoral.
Masini parcate haotic, unele sfidator, chiar sub semenele de interdictie, doar pentru ca soferilor le este mai comod asa decit sa faca doi pasi in plus, microbuze conduse si oprite dupa bunul plac al soferilor, camioane stationate sub blocuri, lipsa cronica a semafoarelor.
Numarul soferilor drogati l-ar putea egala pe cel al soferilor betivi. La Constanta au fost prinsi 34 de soferi drogati si 9 bauti.
Au dreptate insa politistii de la Rutiera cand se plang despre indolenta soferilor care nu dau doi bani pe viata unor semeni de-ai lor, ale caror clipe atarna uneori, in cazurile grave, si de cateva secunde.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... Cele mai periculoase comportamente in trafic, in opinia soferilor europeni:
Alt motiv al unor accidente soldate cu victime inregistrate in Dolj, care nu se regaseste insa si intre primele trei cauze la nivel national, este neatentia in conducere a soferilor.
Politia Capitalei recomanda soferilor urmatoarele rute ocolitoare: ... Politia recomanda soferilor sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor rutiere montate temporar in zona, iar pietonilor sa circule cu atentie si sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate.
google-analytics.com