Cautare

1221 de rezultate pentru "asociatia dog town" (8.36 secunde)
Peste 30 de organizatii neguvernamentale, printre care GDS, Asociatia Pro Democratia, APADOR-CH, Societatea Academica din Romania, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Asociatia Fostilor Detinuti Politici, Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, precum si peste 300 de personalitati i-au adresat ieri presedintelui Traian Basescu un apel in care solicita "in mod ferm" sa condamne regimul comunist din Romania ca "nelegitim si criminal".
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania.
Aceste proiecte, promovate in parteneriat cu Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania si Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, vizeaza nu numai pastrarea in memoria nationala pentru generatiile postcomuniste a rezistentei poporului roman, platita cu suferinte cumplite dar si o reparatie pentru eroii care au intruchipat aceasta rezistenta.
Cea de-a 10-a editie a Galei Premiilor Gopo este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si Babel Communications. ... Asociatia Culturala Macondo) Premiul publicului (pentru filmul romanesc cu cel mai mare succes la box office in 2015) Aferim!
- Ai infiintat si Asociatia Culturala Serban Georgescu. ... Asociatia isi propune ca Festivalul de Muzica Usoara Serban Georgescu sa aiba loc la Bucuresti:
La nivelul judetului avem deja doua asociatii, 17 comune fac parte din Asociatia Comunelor din Sud si 11 comune alcatuiesc Asociatia Comunelor din Nord.
Conform unui raport de monitorizare dat publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Exprimare, cel mai vizibil politician al lunii martie din acest an este Adrian Nastase, in mare parte gratie dosarului pe care acesta il are la DNA.
"Primele in topul datornicilor sunt Asociatia de Proprietari nr. 14 - 1 Mai si Asociatia de Proprietari nr. 9 Craiovita Noua ale caror datorii se ridica la aproximativ 14, respectiv zece miliarde de lei vechi", a precizat Degeratu.
Astfel, Asociatia Pro Democratia crede ca in acest fel s-ar limita risipirea banului public. (Dan Ghetu)
Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neindentificate (ASFAN) informeaza:
Astfel, vom strange bani pentru Lotus Children's Centre din Mongolia si pentru Asociatia Beneva - Pasi catre Viata (care sprijina Sectia de Oncologie Pediatrica a Spitalului Marie Curie din Bucuresti).
FARCAS) Pe 12 noiembrie 2017 a avut loc in orasul Scandicci, o suburbie a Florentei (Italia), in castelul L'Acciaiolo, a 18-a Conferinta Internationala de Ufologie organizata de asociatia GAUS (Grupul Academic de Ufologie din Scandicci), cea mai veche manifestare de acest tip din Italia propriu-zisa (una mai veche este doar cea din San Marino).
Astfel, Asociatia Medicilor Americani confirma, dupa examinarea a 5105 adulti, ca tigarile electronice sunt mai putin toxice STOP Studiul, publicat de Jurnalul Asociatiei medicale americane si semnat de o multime de PhD (doctori de doctori, adica), arata ca desi efectele pe termen lung nu sunt cunoscute, ele se pot estima.
Ultima data, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a efectuat un control la Asociatia FPP Oltenia careia i-au stabilit obligatii de plata la buget in valoare totala de 125,6 miliarde de lei vechi, ca impozit pe profit si penalitati.
Timp de trei ore, instanta a discutat o serie de probleme procedurale privindu-i pe cei care au contestat infiintarea PLD, respectiv Asociatia 21 Decembrie - Piata Universitatii, PNL, Bejan Gene Greb, Noghin Doina Elena si Asociatia Platforma Liberal-Democrata, hotarand ca recursul acestora nu a fost bine formulat.
Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala (ARDR) a organizat sambata, 17 martie, la Targu Jiu, un seminar cu tema "Accesul Comunitatilor Rurale la Informatii despre Fondurile Structurale".
Potrivit unei prezentari de pe site-ul AMR, asociatia si-a propus in ultimii ani sa devina promotorul intereselor municipalitatilor in relatia cu autoritatile centrale, cu finantatorii si cu societatea civila, dar si cu organizatiile internationale si comunitatile din alte state.
Asociatia formata de noi reprezinta o voce puternica de care va trebui sa se tina seama. De acum inainte asociatia va trebui sa initieze chiar si proiecte de legi in interesul comunitatilor pe care le conduce si reprezinta", a declarat Antonie Solomon.
Totodata, Asociatia Pro Democratia solicitase BEC sa stabileasca sectii de votare special amenajate in gari, autogari, porturi si aeroporturi, pentru alegatorii care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Asociatia Pro Democratia Club Galati a lansat intilnirile denumite "APD Cafe". ... Legat de prezenta la vot, Asociatia Pro Democratia a realizat un clip in care cetatenii cu drept de vot sint indemnati sa participe la referendum.
google-analytics.com