Cautare

1221 de rezultate pentru "asociatia dog town" (3.16 secunde)
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. Asociatia atrage atentia asupra unor actiuni cu scop electoral organizate de filialele locale ale unor partide politice.
Este vorba de PNG, PNDC, Partidul Popular al Protectiei Sociale, Alianta Electorala Partidul Verde Ecologist, Asociatia Italienilor din Romania, Forumul Democrat al Germanilor din Romania, Uniunea Ucrainienilor din Romania, Uniunea Armenilor din Romania, Uniunea Sarbilor din Romania, Uniunea Croatilor din Romania, Uniunea Polonezilor din Romania, Uniunea Democrata Turca din Romania, Uniunea Democrata a Slovacilor si Cehilor din Romania, Comunitatea Rusilor Lipoveni, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, Uniunea Bulgara din Banat-Romania, Asociatia Liga Albanezilor din Romania, Uniunea Elena din Romania, Uniunea Culturala a Rutenilor din Romania, Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani, Asociatia Macedonenilor din Romania si Partidul Rromilor Pro Europa.
De exemplu, in luna decembrie 2008 asociatia a platit in doua transe un onorariu de avocat de 1.050 de lei pe 3 decembrie, iar pe 16 decembrie, suma de 1.500 de lei.
Asa cum a procedat administratorul de la Asociatia de Proprietari nr. ... Pentru a nu se mai intampla ca la Asociatia nr. ... Fiindca au existat cazuri concrete, Comitetul executiv de la Asociatia "Maresal Antonescu"
Georgiana Iorgulescu, propusa de Asociatia Magistratilor din Romania, Centrul de Resurse Juridice si Asociatia Pro Democratia; ... Virgil Melnic, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie;
In cazul uzinelor craiovene, AVAS negociaza in prezent un al patrulea contract de vinzare-cumparare cu companiile General Electric, Bombardier, Siemens si consortiul format din Asociatia Salariatilor Societatii din Craiova si firma greceasca DRE.
Consortiul in care AVAS a pregatit locul pentru Siemens se va face cu Asociatia Salariatilor din Electroputere, spune Ursache.
Cele patru asociatii patronale din industria de profil care utilizeaza lemnul ca materie prima de baza - Asociatia Patronala a Forestierilor din Romania (ASFOR), Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Asociatia Producatorilor de Stratificate din Romania (APSR) si Patronatul din Industria de Celuloza si Hartie (ROMPAP) - arata ca, asa cum au anticipat, preturile de adjudecare a masei lemnoase au crescut masiv.
In replica, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, ne-a spus ca vanzarea celor 8% din actiuni se va realiza atat prin Asociatia salariatilor, cat si individual.
Hotelierii reuniti in Asociatia Patronala "Mamaia" si-au desemnat ieri patru reprezentanti care sa le apere interesele in fata autoritatilor centrale, in sensul anularii Ordonantei plajelor.
Asociatia Patronala a Procesatorilor de Mase Plastice (ASPAPLAST) contesta reinterpretarea unei legi abrogate, prin care au fost obligate sa vireze 3% din cifra de afaceri catre Fondul de Mediu. Asociatia e nemultumita ca acum trebuie sa plateasca si pentru livrarile la export din anii anteriori.
Potrivit directorului general al Apaterm, George Cubasa, primele locuri in topul debitorilor sunt ocupate de Asociatia nr. 714, cu un debit de 12 miliarde de lei vechi, Asociatia nr. 185, care are de achitat 7 miliarde de lei vechi, Asociatia nr.
Potrivit directorului general al Apaterm, George Cubasa, primele locuri in topul debitorilor sunt ocupate de Asociatia nr. 714, cu un debit de 12 miliarde de lei vechi, Asociatia nr. 185, care are de achitat 7 miliarde de lei vechi, Asociatia nr.
"Apaterm ne-a dat in judecata solocitand in instanta ca asociatia sa fie obligata la plata sumei de 300 de milioane de lei vechi, reprezentand majorarile de intarziere aferente perioadei octombrie 2004 - octombrie 2007.
Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova" va cuprinde, de luna viitoare, si comuna Teasc, ale carei autoritati au adoptat deja o hotarare in acest sens.
"Solicitare cu indicatori tehnico-economici aprobati inseamna documentatia de inscriere in programul de reabilitare termica a asociatiei de proprietari, expertiza imobilelor pentru termoizolarea carora asociatia vrea finantare, auditul energetic si eliberarea certificatului de performanta energetica, avizele si acordurile, proiectarea etc.
Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj (APPC) va organiza saptamana viitoare un mars de protest fata de modul in care s-a hotarat impozitarea drepturilor de autor, jurnalistii fiind astfel obligati sa se prezinte, lunar, la ghiseele a trei institutii "ca huliganii la sectie in ziua meciului".
Asociatia Intreprinzatorilor Italieni, Unimpresa Romania, devine oficial Confindustria Romania. ... Unimpresa Romania, infiintata in iulie 2003, este Asociatia care numara cele mai multe societati cu capital italian asociate si reprezinta astazi singura structura asociativa italiana recunoscuta si acreditata de catre Guvernul Romaniei ca "patronat" sau parte sociala recunoscuta oficial.
Unimpresa, Asociatia Intreprinderilor Italiene din Romania, membra ACPR (Alianta Confederatiilor Patronale din Romania), care astazi numara peste 700 asociati, cu peste 130.000 angajati si care in iulie 2005 a fost recunoscuta drept "patronat", intra oficial in sistemul Confindustria, cea mai importanta confederatie europeana ce reprezinta societatile producatoare de bunuri si servicii, cu organizare industriala, din Italia.
10 din cartierul 1 Mai, de la Asociatia nr. 5 Nicolae Titulescu, de la Asociatia 16 Rovine II, Asociatia nr.
google-analytics.com