Cautare

1221 de rezultate pentru "asociatia dog town" (3.34 secunde)
Una dintre acestea este Asociatia Familiala Ivan Angelica, cea care a primit in 2002 un avans de 30% din costul lucrarilor de pregatire a terenurilor in vederea cultivarii de sfecla de zahar.
Locatarii incadrati la Asociatia de proprietari bl. 33 Craiovita Noua si Asociatia nr. ... Inceputul anului 2007 le-a adus unor proprietari de apartamente din Asociatia bl. ... "Nu mai indeplinea conditiile legale, atestatul i-a fost retras, dar asociatia de proprietari a continuat sa apeleze la serviciile doamnei Brandas.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Referitor la comparatia litoralului romanesc cu cel bulgaresc, presedintele Asociatiei Litoral a declarat ca in comparatiile care se fac se iau in considerare preturile de receptie de pe litoralul romanesc si cele de agentie de pe litoralul bulgaresc.Potrivit informatiilor furnizate de Asociatia Litoral, numarul hotelurilor care au fost deschise de 1 Mai pe litoral a fost de 89, acestea reunind aproape 20.500 de locuri de cazare.Alte 2.500 de locuri de cazare sunt disponibile in perioada 4 mai - 15 iunie, facand parte din programul "Litoralul pentru toti", promovat de Asociatia Litoral si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului "Litoral" a lansat cea de-a treia editie a programului "Litoralul pentru Toti", cel mai amplu program dedicat tuturor turistilor care iubesc litoralul romanesc.
Este vorba de Asociatiile 6, 8, 10, 11 din 1 Mai, Asociatia 156 Lumea Copiilor, Asociatia Vasile Conta, Asociatia Romarta, Asociatia IJK si 49 de apartamente.
astfel, Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti are de dat la stat 3. ... 953 lei, Asociatia Pro Rapid datoreaza nu mai putin de 9.
Look TV, Europa fm, TV City, Itsy Bitsy, Cartoon Network, Boomerang, National TV, Medika TV, Shape, Femeia, Carticica Practica, Ioana, Sanatatea de Azi, Femeia de Azi, Auto Motor si Sport, News.ro, Adevarul, Click, Click Sanatate, 4run.ro, Alerg-revista oficiala, Asociatia JuniorSport, Media Trust.
Asociatia Ajungem Mari, Asociatia Castiga Viata, Asociația Little People, Asociația MagiCamp, Asociatia The Social Incubator, Asociatia Touched Romania, Hope&Homes for Children, Hospice, Light into Europe, N-avem Sange, Padurea Copiilor, Special Olympics, Viitor Plus, Habitat for Humanity, Salvati Copiii,Teach for Romania, Pachamama, Asociația Aura Ion, Asociația Romania fara Orfani.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia anunta lansarea proiectului "M.A.T.C.A." - "Munca - Adaptabilitate - Traditie - Coeziune - Actiune" POSDRU/168/6.1/S/145899.
Bianca Beatrice Michi Nema, Manager de proiect, ne-a oferit detalii despre proiectul realizat de Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia.
Evenimentul este organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead impreuna cu site-ul de educatie si parenting: ... RPG Security va asigura paza si protectia Targului Sporturilor si Activitatilor Recreative si de Dezvoltare Personala, organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead, impreuna cu site-ul de educatie si parenting:
Asociatia M.A.M.E. ... Materialul va fi oferit gratuit parintilor cu copii bolnavi, prin intermediul parteneriatelor incheiate de catre Asociatia M.A.M.E.
Asociatia M.A.M.E.
In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia Lume Buna sustine ateliere creative pentru copii.
Animax, Bata, C&A, Clarks, Cropp Town, Ecco, Flanco, Fox, Geox, Goldenpoint, House of Art, Hush Puppies, Il Passo& Tosca Blu, Kenvelo, Kipling, La Femme, Levi‘s, Loisir, MBT, Miniblu, Mirano, Nissa, New Look, New Yorker, Noriel, Okaidi, Office Shoes, Optiplaza, Otter, Oxette, Pepper, People‘s Fashion, Plusoptic, Premaman, Real Hypermarket, Reserved, Skiny, Smyk, Springfield, Sunshine Tina R, Veronesse, Zig Zag
Cele doua cartiere Stuyvesant Town si Peter Cooper Village, sunt detinute in prezent de una din cele mai importante companii de asigurari din SUA, Metlife.
Fabian detine participatii la 11 proiecte imobiliare in Romania, respectiv cladirile de birouri Cascades, Cubic Centre, Baneasa Business Centre si Banu Antonache, Evocentre, Lakeview, Romana, toate din Bucuresti, ansamblul rezidential New Town din Capitala, precum si complexuri de locuinte la Timisoara, Oradea si Satu-Mare.
google-analytics.com