Cautare

1339 de rezultate pentru "asociatia cultul eroilor" (4.13 secunde)
Inclinat sa se vada mai degraba in rolurile eroilor fictivi, Simon incepe sa traiasca toate povestile pe care le-a citit sau le-a vazut in filme si sa experimenteze toate ipostazele umane. ... Aceasta carte s-a publicat cu sprijinul Fundatiei Trubar din Asociatia Scriitorilor Sloveni, Ljubljana, Slovenija.
Asociatia Magistratilor din Romania si Consiliul Superior al Magistraturii nu accepta jocul electoral si de imagine al lui Traian Basescu concretizat prin asa-zisul proiect de revizuire a Constitutiei.
Initiativa organizarii acestei dezbateri apartine organizatiilor nonguvernamentale Advocacy, Asociatia Pro Democratia, Asociatia Jurnalistilor Profesionisti si Asociatia Timisoara si a fost apreciata drept "de bun augur", de catre reprezentantii PD.
Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE- Craiova), Asociatia Europeana a Studentilor in Drept (ELSA) si Asociatia "Mereu pentru Europa" au organizat ieri, la Sala Albastra a Universitatii din Craiova, conferinta intitulata "Integrarea:
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C: ... Asociatia S.0.S.
Pana in 1988, asociatia OZN din China a crescut, ajungand la 50.000 de membri. Apoi asociatia OZN s-a afiliat la Asociatia de Cercetari Stiintifice Qigong din China.
Alaturi de aceste firme se afla si entitati mai mici, constituite in asociatii, dintre care mentionam Asociatia Handicapatilor Neuropsihomotor - datorii de 3,28 milioane de lei vechi, Asociatia Nationala a Actionarilor - sase milioane de lei vechi si Asociatia Culturala Academia de Umor - 4,5 milioane de lei vechi.
Asociatia Pro Democratia considera ca PD, desi nu si-a oficializat o pozitie in acest sens, este din ce in ce mai departe de sprijinirea introducerii votului uninominal.
Regulamentul prin care se constituie comisia speciala de la Cotroceni, aprobat in octombrie prin hotarare a CSM, este contestat de Asociatia Magistratilor din Romania. ... "Asociatia promoveaza interesele magistratilor si este preocupata de imaginea acestora.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. Asociatia atrage atentia asupra unor actiuni cu scop electoral organizate de filialele locale ale unor partide politice.
Este vorba de PNG, PNDC, Partidul Popular al Protectiei Sociale, Alianta Electorala Partidul Verde Ecologist, Asociatia Italienilor din Romania, Forumul Democrat al Germanilor din Romania, Uniunea Ucrainienilor din Romania, Uniunea Armenilor din Romania, Uniunea Sarbilor din Romania, Uniunea Croatilor din Romania, Uniunea Polonezilor din Romania, Uniunea Democrata Turca din Romania, Uniunea Democrata a Slovacilor si Cehilor din Romania, Comunitatea Rusilor Lipoveni, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, Uniunea Bulgara din Banat-Romania, Asociatia Liga Albanezilor din Romania, Uniunea Elena din Romania, Uniunea Culturala a Rutenilor din Romania, Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani, Asociatia Macedonenilor din Romania si Partidul Rromilor Pro Europa.
De exemplu, in luna decembrie 2008 asociatia a platit in doua transe un onorariu de avocat de 1.050 de lei pe 3 decembrie, iar pe 16 decembrie, suma de 1.500 de lei.
Asa cum a procedat administratorul de la Asociatia de Proprietari nr. ... Pentru a nu se mai intampla ca la Asociatia nr. ... Fiindca au existat cazuri concrete, Comitetul executiv de la Asociatia "Maresal Antonescu"
Georgiana Iorgulescu, propusa de Asociatia Magistratilor din Romania, Centrul de Resurse Juridice si Asociatia Pro Democratia; ... Virgil Melnic, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie;
In cazul uzinelor craiovene, AVAS negociaza in prezent un al patrulea contract de vinzare-cumparare cu companiile General Electric, Bombardier, Siemens si consortiul format din Asociatia Salariatilor Societatii din Craiova si firma greceasca DRE.
Consortiul in care AVAS a pregatit locul pentru Siemens se va face cu Asociatia Salariatilor din Electroputere, spune Ursache.
Cele patru asociatii patronale din industria de profil care utilizeaza lemnul ca materie prima de baza - Asociatia Patronala a Forestierilor din Romania (ASFOR), Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Asociatia Producatorilor de Stratificate din Romania (APSR) si Patronatul din Industria de Celuloza si Hartie (ROMPAP) - arata ca, asa cum au anticipat, preturile de adjudecare a masei lemnoase au crescut masiv.
In replica, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, ne-a spus ca vanzarea celor 8% din actiuni se va realiza atat prin Asociatia salariatilor, cat si individual.
google-analytics.com