Cautare

1339 de rezultate pentru "asociatia cultul eroilor" (6.97 secunde)
Le numim, de aceea, idolatrii, adica pseudoinvataturi zidite de invatatori mincinosi, de indrumatori si initiatori in cultul rasturnat al pierderii si al nimicirii.
Adormirea Maicii Domnului este cea mai veche sarbatoare inchinata Sfintei Fecioare Maria, dar marturii despre existenta ei nu exista decat incepand din secolul al V-lea, cand cultul Maicii Domnului incepe sa se dezvolte foarte mult, mai ales dupa Sinodul IV Ecumenic, care a hotarat ca Maica Domnului este Nascatoare de Dumnezeu.
Prin numita diversiune se creeaza impresia (pe care cei naivi o iau ca atare) ca eminescianismul este un element nefast, inamicul public numarul unul al democratiei si al statului roman. Neintamplator, Gh. Grigurcu, unul din mercenarii curentului antieminescian asimila cultul pentru poetul national cu acela al lui Ceausescu.
In anul 274, imparatul Aurelian a proclamat cultul Mithrei religie de stat si a fixat ziua de 25 decembrie pentru a celebra solstitiul.
Populatia galitiana care constituie mai putin de 10% din totalul populatiei confeseaza crestinismul in varianta sa greco-catolica (acestia pastrand ritualurile ortodoxe, recunosc suprematia Vaticanului si cultul Fecioarei Maria).
Cultul Sfintei Treimi este mult mai important decat cel inchinat sfintilor, pentru ca fiecare Persoana divina este venerata ca Dumnezeu, in timp ce sfintii sunt cinstiti ca oameni care s-au desavarsit.
Practic, micii vizitatori sunt invitati sa parcurga un traseu-labirint al memoriei apei, in care simbolul Apei este prezentat sub forma unor povesti senzoriale legate de facerea lumii (Apa vie), de cultul apei bune, al apei sfintite, purificatoare, de obiceiuri care invoca ploaia (Paparudele, Caloianul), de rituri si ceremonii de trecere (Prima scalda), de Apa Sambetei si Apa Duminicii, dar si de fapturi fabuloase, acvatice (legende despre Fata Marii, Stima Apei, Solomonarul, Sorbul Marilor).
Cu drag si din drag pentru arta, va invitam sa vizitati peste 50 de galerii de arta din Romania si din strainatate, avand sansa sa admirati lucrari semnate de peste 800 de artisti din secolele XX si XXI, experienta realizabila sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei, cu sprijinul Ambasadei Israelului in Romania, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania - Cultul Mozaic.
Noi, la PASTE, sarbatorim altceva decat evreii, si anume trecerea de la moarte la viata si de pe pamant la cer. (Parintele Teofil Paraian, Sfintele Pasti in cultul ortodox, Editura Doxologia, Iasi, 2013, p.20-21)
Dar cultul lui Glykon nu este strain de tlinuturile noastre; din Dacia, de la Apulum (Alba Iulia), provin doua inscriptii inchinate lui.
Cu ceva ani in urma, in conditiile libertatii absolute de constiinta, tot pe meleagurile Vasluiului si ale Tutovei aparusera Ucenicii Sfantului Ilie, o secta cu radacini in cultul stilistilor.
Cultul personalitatii lui Ceausescu, cat a fost el de monstruos, n-a recurs la sintagme ca "Geniul Carpatilor" si "Dunarea Gandirii".
Asa ca incercarile de stopare a unor astfel de manifestari sunt prea slabe ca sa fie luate in seama, iar cultul violentei la americani creste pe zi ce trece, peste cadavre.
"Cultul competitiei" pe batranul continent, hegemonia limbii engleze, extinderea Uniunii, toate acestea au adus Franta in termeni tot mai glaciali cu Europa in timpul celor 12 ani ai erei Chirac.
Acestea sunt PT21 Brazda lui Novac, care deserveste trei asociatii de proprietari, PT Horia, la care sunt arondate doua asociatii de proprietari, PT 6 Calea Bucuresti, care livreaza caldura catre cinci asociatii, PT Patria, de care apartin sase asociatii, PT 7 Valea Rosie, la care este arondata Asociatia 14 Eroilor, si PT 2 si 21 din Brazda lui Novac, care furnizeaza agent termic Asociatiei 3 Brazda.
Acestea sunt PT21 Brazda lui Novac, care deserveste trei asociatii de proprietari, PT Horia, la care sunt arondate doua asociatii de proprietari, PT 6 Calea Bucuresti, care livreaza caldura catre cinci asociatii, PT Patria, de care apartin sase asociatii, PT 7 Valea Rosie, la care este arondata Asociatia 14 Eroilor, si PT 2 si 21 din Brazda lui Novac, care furnizeaza agent termic Asociatiei 3 Brazda.
14 Eroilor, nr. ... "Consumurile sunt stabilite tot de asociatia de proprietari, dar plata se va face la casieria Regiei de Termoficare.
Proiectul Dambovita Center (Casa Radio) este situat pe terenul de 9 hectare din zona Eroilor, marginit de strazile Stirbei Voda, Calea Plevnei, Noica si Splaiul Independentei.
Asociatia Bucharest Running Club aratat ca, astfel, alergatorii au avut bucuria de a descoperi zone pitoresti din capitala Romaniei. ... Halelor, Splaiul Independentei pe ambele maluri ale Dambovitei intre pod Eroilor/Stirbei Voda si Piata Unirii, Calea Victoriei intre Splaiul Independentei si str.
Asociatia Romana de User Experience Design este in parteneriat educational cu Interaction Design Foundation, organizatie de renume din Danemarca, care sustine ridicarea nivelului de educatie si profesionalism in User Experience Design, la nivel global. ... ANIS, Grapefruit, IBM, Lagom, Startarium, Tech Hub, TEDx Eroilor, The Institute.
google-analytics.com