Cautare

1339 de rezultate pentru "asociatia cultul eroilor" (3.23 secunde)
Conform acesteia, necesitatea publica a construirii importantului lacas rezida si in faptul ca in Catedrala Mantuirii Neamului vor fi organizate ceremonii religioase cu caracter public - national, ca de exemplu pomenirea eroilor neamului romanesc la sarbatoarea Inaltarii Domnului - Ziua eroilor, (unul din hramurile viitoarei Catedrale patriarhale) si a eroilor din Decembrie 1989 sau slujba de Te-Deum la Ziua Nationala - 1 Decembrie.
In spatiul ramas liber vor fi introduse masinile de forat care vor "pleca" prin subteran, atat spre Drumul Taberei cat si spre Eroilor.
O a treia masina ar trebui sa faca legatura in subteran cu tronsonul al doilea, Eroilor-Pantelimon.
Odata lucrarile terminate, noua sectiune va lega vestul orasului de centru, de la Raul Doamnei la statia Eroilor, unde se face conexiunea cu liniile 1 si 3. ... tronsonul Raul Doamnei - Eroilor 2 in prima etapa de executie si Eroilor 2 - Piata Iancului, in etapa a doua.
Cultul personalitatii "conducatorului" si al soatei sale atinsese cote absurde, lipsurile materiale de tot felul cresteau de la o luna la alta, Securitatea veghea informativ tot poporul, sa nu se carteasca prea tare.
Astfel, tipul cel mai simplu si mai vechi de constructie megalitica este dolmenul (in bretona - "masa de piatra"), legat de cultul stramosilor, loc de inmormantare a capeteniilor de triburi. ... Functia sa era legata de cultul mortilor:
Ea a descris cultul drept o revenire la crestinismul primar si la secretele acestuia in privinta vindecarii. ... In prezent, cultul are 1.800 de lacasuri in 82 de tari si 500.000 de practicanti in lume, dintre care 100.000 in SUA.
Pe lista primariei se afla si Asociatia FPP Oltenia, o entitate banuita ca ar fi rulat pe piata de capital creditele luate de la BIR de firmele controlate de Dinel Staicu.
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Asociatia P.A.V.E.L. ... Asociatia P.A.V.E.L. ... Asociatia are ca scop imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.
Asociatia Fostilor Deportati in Baragan In 1990, la Timisoara a fost infiintata Asociatia Fostilor Deportati in Baragan.
Asociatia 21 decembrie 1989 organizeaza astazi un miting de protest - sustinut si de alte organizatii neguvernamentale - fata de decizia prin care, saptamana trecuta, Curtea Constitutionala a stabilit ca procurorii militari nu mai pot ancheta dosare in care sunt cercetati si civili.
Incasari intrate la apa Conform situatiei intocmite de catre conducerea Apaterm, cel mai mic procent de incasari se inregistreaza la Asociatia nr.
În perioada decembrie 2007 - septembrie 2008, ARIES (Asociatia Româna pentru Industrie Electronica si Software) Oltenia împreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ARDBC) Vidin (Bulgaria) si ARoTT (Asociatia Româna pentru Transfer Tehnologic si Inovare) a implementat proiectul PHARE CBC 2005 - „E-Environment“.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Sfanta Maria din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia Asculta Viata si Lions Club Arad. ... Asociatia Audiosofia cu proiectul Diagnosticarea afectiunilor auditive.
Asociatia pentru Dezvoltare si Cercetare Medicala Sanamed (ADCMS) si clinicile partenere marcheaza Ziua Mondiala a Diabetului prin organizarea unui eveniment amplu ce vine in intampinarea pacientilor si a medicilor, deopotriva, abordand tema din acest an - Diabetul si Familia.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
In cursul dupa-amiezii de luni, Asociatia Accept va decide care este cea mai buna strategie prin care va reactiona la declaratia presedintelui PNG, George Becali.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
google-analytics.com