Cautare

1070 de rezultate pentru "asigurarea" (2.80 secunde)
În functie de banca si de compania de asigurari agreata de aceasta (în general, bancile lucreaza cu anumite societati de asigurare,) asigurarea de viata poate acoperi si invaliditatea temporara/permanenta.
În functie de banca si de compania de asigurari agreata de aceasta (în general, bancile lucreaza cu anumite societati de asigurare,) asigurarea de viata poate acoperi si invaliditatea temporara/permanenta.
Inainte de a apela la serviciile unui asigurator trebuie sa se parcurgeti cativa pasi obligatorii, altfel asigurarea nu poate fi incheiata. ... BCR Asigurari nu are o polita speciala destinata animalelor, asigurarea acestora intrand ca o clauza suplimentara in cadrul politei "Asigurarea Complexa a Locuintei".
Guvernul a aprobat in ultima sedinta proiectul de lege privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva dezastrelor naturale, mai exact a cutremurelor de pamant, alunecarilor de teren si inundatiilor.
RAT Craiova a organizat in luna decembrie a anului trecut o licitatie pentru a desemna societatea cu care sa incheie asigurarea parcului auto al regiei, atat RCA-ul, cat si Cartea Verde, licitatie al carei rezultat a devenit acum marul discordiei intre Omniasig si Asirom.
Aceste dificultati provocate de creantele neincasate pot fi evitate, prin apelarea la solutii profesioniste, cum ar fi asigurarea de credit comercial. Asigurarea de credit comercial este asigurarea riscului de neincasare a creantei, mai exact riscul ca un debitor sa nu poata, sau sa nu fie dispus sa plateasca.
Polita este structurata pe trei sectiuni, respectiv asigurarea riscurilor de baza de avarii si furt, asigurarea de accidente si asistenta rutiera, la care pot fi adaugate optional un numar de sapte clauze suplimentare.
260/2008 are obligatia ca, la data expirarii acesteia, dar nu mai tarziu de 31 decembrie a primului an de aplicare a legii, sa incheie asigurarea obligatorie.
Portalul www.asiguratorii.ro, administrat de Pintilie Broker de Asigurare (PBA), cel mai important jucator de pe piata asigurarilor online, a lansat, in parteneriat cu www.1001case.ro, serviciul, "Cat te costa asigurarea completa a casei tale?", prin care ofera clientilor posibilitatea calcularii si compararii ofertelor de asigurare a locuintei.
"Scopul acestei legi nu este aplicarea de amenzi, ci asigurarea locuintelor. ... In cazul in care proprietarul unui imobil are deja o asigurare facultativa, acesta nu este nevoit sa isi incheie si asigurarea obligatorie.
Asigurarea imobilului este obligatorie, in schimb, banca nu solicita asigurare de viata, exceptand sumele care depasesc 100.000 de euro. ... Asigurarea de viata nu se solicita, dar asigurarea locuintei este obligatorie. ... Asigurarea locuintei este obligatorie si inseamna 0,15% din valoarea admisa in garantie.
"Pe viitor administratia centrala sau ministrul Invatamintului, prim-ministrul ori ministrul de Interne nu va mai trebui sa se ocupe de igiena din scoli, de asigurarea pazei, pentru ca acestea sint elemente pe care trebuie sa le asigure administratia locala, impreuna cu inspectoratele locale", a declarat seful Executivului, adaugind ca acest proces, care va fi aplicat si in Sanatate, are ca scop aducerea deciziilor cit mai aproape de cetatean.
El a explicat ca "obiectivele majoritatii parlamentare nou create" vizeaza "scoaterea Romaniei din criza economica, politica si morala, asigurarea stabilitatii politice si institutionale a Romaniei, asigurarea bunei guvernari a Romaniei bazata pe principiile competentei, transparentei, corectitudinii si cheltuirii eficiente si transparente a banului public, reformarea clasei politice prin promovarea unor lideri politici responsabili si dedicati interesului public si refacerea prestigiului international al Romaniei".
asigurarea unui set de masuri care sa asigure relansarea economiei si consolidarea cresterii economice, revizuirea Constitutiei in vederea modernizarii statului, a perfectionarii mecanismului de functionare a puterilor in stat si punerea in aplicare a rezultatelor Referendumului national, respectarea angajamentelor cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana, asigurarea unui sistem fiscal echitabil prin mentinerea cotei unice de 16% si reducerea numarului de taxe si impozite, regandirea impozitului minim obligatoriu bazat pe OUG nr.
Aceasta campanie de informare este realizata in conformitate cu Planul general de masuri privind mentinerea si asigurarea ordinii publice premergator si pe timpul desfasurarii alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din 2012.
Asigurarea locuintelor va deveni obligatorie cel mai tarziu in ianuarie 2006, a declarat ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely, care a precizat ca proiectul nu a fost finalizat si se afla inca in discutii.
Guvernul va organiza dezbateri publice in legatura cu introducerea obligativitatii pentru asigurarea locuintei.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a ajutat la publicarea, in "Monitorul Oficial" 560/28 iunie, a unei norme in ce priveste asigurarea protectiei asiguratilor in conflictele cu firmele de asigurare.
In cazul in care valoarea locuintei va depasi aceasta suma, proprietarii vor putea apela la asigurarea facultativa CASCO - care se foloseste si in prezent.
Asigurarea unor conditii de munca acceptabile si a unor conditii de recreere care sa imbunatateasca randamentul in munca prestata de salariati constituie un angajament pentru cei care au fost alesi sa conduca sindicatul.
google-analytics.com