Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (2.99 secunde)
Ministrul Agriculturii a mai afirmat ca, pentru a incuraja interesul agricultorilor pentru programele cu finantare comunitara, ministerul intentioneaza sa identifice noi modalitati de asigurare a cofinantarii pentru Programul SAPARD. ... Riscul in agricultura trebuie sa fie impartit intre producatorii agricoli, banci si societatile de asigurare“, a spus Flutur.
Conform calculelor efectuate de o firma de asigurari, pentru 10 milioane de lei cheltuiti cu lucrarile agricole pentru un hectar de teren, producatorul ar trebui sa scoata din buzunar 160.000 de lei, in conditiile in care 50% din asigurare este suportata de ministerul de resort.
"Potrivit informatiilor primite de la societatile de asigurare, Compania Nationala Imprimeria Nationala va putea elibera vignetele asociate politelor RCA (raspundere civila auto) incheiate cu incepere de la 1 ianuarie 2006 numai dupa 15 ianuarie 2006", se arata intr-un comunicat al CSA.
Suspendarea certificatelor de inmatriculare ale masinilor va fi posibila in urma tinerii evidentei pe computer a situatiei masinilor inmatriculate, a contractelor de asigurare incheiate si a inspectiilor tehnice facute pentru autoturisme.
Tarom a solicitat oferte pentru furnizarea de servicii de asigurare a aeronavelor si pieselor de schimb si asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti.
Oficialul CSA ne-a mai spus ca, desi societatile de asigurare au primit de la Imprimeria Nationala circa 3 milioane de viniete pentru posesorii de RCA, soferii ezita inca, nu se stie din ce cauza, sa le lipeasca pe parbrizul autoturismelor.
"Din cele peste 32.000 de hectare de teren agricol calamitate, 14.467 de hectare au asigurare. ... Dosarele pentru obtinerea subventiilor de la stat trebuie sa cuprinda obligatoriu dovada ca proprietarul culturii a incheiat o polita de asigurare.
Toate agentiile sunt obligate prin lege sa incheie polite de asigurare privind asigurarea rambursarii cheltuielilor de rapatriere si/sau a sumelor achitate de turisti, in cazul insolvabilitatii sau a falimentului firmei.
Prin incheierea unei polite de asigurare dentara, costurile s-ar reduce insa la jumatate sau chiar de patru ori mai putin, potrivit unui reprezentant al unei companii. ... Exista insa o oferta de asigurare, cu doar 40 de euro pe luna, datorita careia acestia pot dormi linistiti.
Alte acte necesare obtinerii creditului mai sunt ipoteca pe imobilul finantat, polita de asigurare de viata si de asigurare pentru imobilul ipotecat.
"Evaluarea se face de catre inspectorii in asigurari sau de catre banca, la preturile pietei, apoi fiecare companie isi stabileste prima de asigurare. ... Zece la suta din locuinte au asigurare In prezent, doar aproximativ 800.000 de proprietari romani au incheiate polite pentru locuinte.
31/1990 asociatul unic va beneficia de o protectie sociala reala, fiind incurajat sa-si declare integral veniturile, cu consecinta beneficierii de facilitatile legale de asigurare sociala de sanatate, asigurare de pensie etc.
Polita de asigurare RCA si vigneta vor fi tiparite pe acelasi suport cu Cartea Verde, au anun-tat la sfarsitul saptamanii trecute Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si reprezentantii societatilor de asigurari.
Aproape 30% afirma ca nu le-a fost prezentata nici o oferta de asigurare de viata, in timp ce 20% refuza sa se gandeasca la asigurari de viata, motivand ca este neplacut sa te gandesti la moarte. ... "Eu am asigurare de viata.
OMNIASIG, Asigurarea Romaneasca - ASIROM, UNITA, BT Asigurari Transilvania, GENERALI Asigurari, BCR Asigurari, ASIBAN, Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare ASTRA si ALLIANZ TIRIAC Asigurari. ... Tarifele de prima practicate pentru asigurarile obligatorii de raspundere civila auto sint complet liberalizate, acestea fiind stabilite in exclusivitate de catre societatile de asigurare autorizate.
Cel putin sapte companii europene de asigurare au notificat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) ca vor sa vanda direct polite in Romania, conform libertatii de circulatie si de stabilire a serviciilor, potrivit "Ziarului Financiar", care citeaza surse din interiorul CSA.
Ponderea cetatenilor romani care au asigurare de viata este de doar 13%, in timp ce media in Europa Centrala si de Est este de 21%, potrivit unui post de televiziune.
In functie de fiecare banca, vi se poate solicita asigurare de viata, si/sau asigurare Casco a masinii, iar varsta minima a persoanei care poate solicita imprumutul variaza intre 18 si 25 de ani, iar cea maxima, intre 60 si 65.
In cazul creditului auto, autoturismul se asigura obligatoriu Full Casco, costurile de asigurare sunt suportate de catre client sau oferite gratuit de catre banca. ... Societatea de leasing va asigura bunul alegand asiguratorul, costurile de asigurare fiind suportate de catre utilizator.
Explicatia amintita seamana izbitor de mult cu cea pusa pe tapet de Primaria Galati in doua procese similare intentate de societati de asigurare, tapul ispasitor fiind atunci societatea publica de transport local Transurb care, mai nou, se pare ca se ocupa si de administrarea si intretinerea drumurilor din urbea noastra.
google-analytics.com