Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (2.75 secunde)
Polita lunara nu depaseste 20 de euro Companiile de asigurari de pe piata autohtona se intrec in a incheia polite de asigurare pentru animalele de companie.
CSA a sanctionat ieri compania de asigurari Unita cu interzicerea temporara a activitatii de asigurare, intrucat noii actionari ai societatii, doua companii ale grupului Unita, nu au solicitat si nu au obtinut aprobarea institutiei.
381/2002, care se refera la acordarea de despagubiri in caz de calamitati naturale, insa aceasta lege nu a fost aplicata in totalitate si este nevoie de o serie de modificari pentru a atrage astfel cat mai multi producatori in sistemul de asigurare.
Prin Signal Gold, Signal Iduna Asigurari de Viata pune la dispozitia asiguratului primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR. ... In vederea contracararii efectelor inflatiei, polita de asigurare se incheie in Euro, iar clientul are posibilitatea de a opta pentru indexarea automata a primelor de asigurare.
Amenda pentru neasigurarea casei, amanata trei saptamani Cei care nu si-au incheiat o asigurare pentru locuinta vor fi amendati abia din 5 august.
Scopul campaniei "Venim la tine acasa!" este cresterea nivelului de infomare cu privire la necesitatea asigurarilor, Romania fiind una din tarile cu cel mai scazut grad de cuprindere in asigurare.
"Daca, intr-o perioada, o persoana este asigurata obligatoriu si in acelasi timp este asigurata facultativ, se valorifica perioada de asigurare obligatorie, respectiv la stabilirea unei prestatii se vor utiliza cu prioritate veniturile obtinute in statul european in care persoana a lucrat legal in baza unui contract de munca.
In cazul in care agentia de turism se afla in imposibilitatea de a efectua repatrierea turistului, dar numai ca urmare a falimentului sau insolvabilitatii, turistul trebuie sa anunte imediat societatea de asigurare prin telefon, fax sau e-mail. ... asigurati-va ca aveti o asigurare medicala valabila pentru toata durata calatoriei.
Constatarea amiabila se poate realiza doar daca s-a produs un accident rutier fara vatamari corporale, doar cu pagube materiale si in care sunt implicate maximum doua vehicule, care detin asigurare RCA valabila la data producerii accidentului.
Contactat telefonic, Constantin Nastase, PR Manager al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR), a declarat ca a aflat din media despre aceasta scrisoare, dar, nestiind despre ce companii este vorba si daca acestea sunt membre ale UNSAR, nu poate avea o reactie.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
- intrari la obiective - asigurare medicala - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD si este incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.
Pensia este un drept de asigurare sociala si nu un drept de asistenta sociala. Pensia s-a castigat in baza unui contract de asigurare sociala incheiat cu sistemul de asigurare sociala public obligatoriu garantat de stat.
PAID intentioneaza sa incheie un protocol cu autoritatile locale privind asigurarile obligatorii de locuinte, insa ideea nu este agreata de municipalitatea craioveana Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a anuntat ieri ca va permite Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) sa se implice in mod direct in vanzarea asigurarilor obligatorii de locuinte pe care le emite (denumite polite PAD).
In conditiile in care de anul viitor Comisia de Supraveghere va liberaliza partial tarifele la RCA (oferind societatilor de asigurare libertatea de a urca sau cobori preturile in limita a 10% fata de nivelul stabilit de CSA), valoarea acestei polite va avea un plus de maximum 50% fata de acest an.
De exemplu, companiile de asigurare Astra, Asiban, Asirom, Ardaf, Unita, InterAmerican au in linii mari aceleasi tarife la politele RCA. Pentru posesorii de Dacii tariful standard este in jurul a 1.512.000 de lei pentru o asigurare valabila un an.
Aceasta samavolnicie s-a petrecut deoarece, in conceptia lui Olteanu, clientul care beneficiaza de asigurare CASCO, impusa chiar de Grupul Renault cu o societate de asigurari agreata de vanzatorul masinii, este dator ori sa scoata bani din propriul buzunar pentru a-i achita contravaloarea reparatiilor, fie sa-i aduca personal dovada platii efective de catre asigurator a sumelor aferente serviciilor prestate de TSI.
Cristian Constantinescu, directorul general al celei mai importante companii de asigurare de pe piata romaneasca si totodata presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, a declarat ieri ca “majorarea primelor se va face simtita in cursul acestui an si discutam despre asigurarile auto in principal.
Locuitorii Capitalei ar fi mult mai interesati sa incheie o asigurare privata de sanatate daca ar avea deductibilitate pentru primele platite, se arata intr-un studiu realizat de Sensimark Consult.
ßoferii trebuie sa fie foarte atenti la data expirarii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pentru ca daca inainte cu o luna nu denunta contractul, vor ramane si anul viitor legati de aceeasi societate de asigurare.
google-analytics.com