Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (7.38 secunde)
Contractul de asigurare obligatorie a locuintelor se incheie numai cu asiguratorii asociati in Polul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID - constituit ca societate comerciala de asigurare-reasigurare).
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a emis normele privind forma si clauzele cuprinse in contractul de asigurare obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor, acestea fiind deja publicate in Monitorul Oficial.
Bianca Bombos RCA este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite, independent de situatia materiala a celui care a produs paguba.
Eurom Broker de Asigurari, Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, Excelsior - Broker de Asigurare, Risk Star Broker de Asigurare, Atlassib Broker de Asigurare si First Insurance Broker de Asigurare au ramas fara autorizatie de functionare.
Un craiovean acuza ca a platit bani multi pentru o polita de asigurare si a incasat la scadenta jumatate din cat a cheltuit.
Inundatiile catastrofale din ultima vreme au convins Guvernul ca singura solutie ca sa nu mai plateasca din buget refacerea caselor este sa le impuna romanilor sa incheie polite de asigurare.
Mai putin de 2.000 dintre mangalioti au incheiate polite de asigurare pentru bunuri, case si autovehicule...
Sumele de asigurare, diferentiate intre sat si oras Recent, la sediul CSA a avut loc o sedinta de lucru in care s-a stabilit ca asigurarea va acoperi riscurile de cutremur, inundatii, alunecari de teren si de furtuna, riscuri predilecte pentru Romania.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a ajutat la publicarea, in "Monitorul Oficial" 560/28 iunie, a unei norme in ce priveste asigurarea protectiei asiguratilor in conflictele cu firmele de asigurare. ... Totusi o astfel de asigurare nu garanteaza nimanui protectia contra raspunderii penale.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic. ... Persoanele in cauza incheiasera Contractul de asigurare nr.
Incepand de azi, 2 Decembrie 2009, www.astraonline.ro este adresa la care clientii din Romania, persoane fizice sau juridice, pot incheia online polite de asigurare emise de Astra Asigurari.
La cinci zile de la punerea in aplicare a legii, in Banie asiguratorii nu au emis nici o polita de asigurare obligatorie a locuintei. ... Drept urmare, nici una dintre sucursalele companiilor de asigurare nu au pus in vanzare polita care acopera urmatoarele riscuri:
PAID va putea face asta prin incheierea de protocoale de colaborare cu autoritatile statului sau alte entitati implicate in gestionarea programului national de asigurare obligatorie a locuintelor (cum ar fi primariile, asociatiile de proprietari etc.), astfel incat proprietarii de locuinte sa poata incheia direct la acestia politele obligatorii.
Intentia de asigurare a locuintei in randurile populatiei este ridicata doar la nivel declarativ, pentru ca doar 8,5% dintre cei care percep avarierea locuintei ca fiind cel mai mare risc au in prezent asigurata locuinta.
In stabilirea sumei platite ca asigurare se va tine seama de mai multe criterii incepind de la virsta celui asigurat pina la istoria "rutiera " a acestuia. ... Tot acest fapt ar putea duce si la diferente de pina la 30% intre primele de asigurare practicate de fiecare companie.
De asemenea, in functie de fapta savarsita de catre un asigurator sau un reasigurator, fata de prevederile Legii 32/2000 privind activitatea de asigurare si supraveghere a asigurarilor, amenda aplicata de CSA poate merge pana la 1% din capitalul social sau chiar i se poate suspenda, partial sau total, activitatea.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Pensionarii pot beneficia de o reducere de 3% daca isi fac o asigurare de locuinta la BCR Asigurari. Casa Promo este o asigurare pentru pagubele suferite de cladirea asigurata, cat si pentru obiectele din casa ori ale persoanelor carora asiguratul le-a provocat prejudicii.
Conform datelor furnizate de CJP la solicitarea GdS, in prezent, 3.466 de doljeni au ales aceasta forma de asigurare, iar in felul acesta au si cartea de munca in regula.
Portalul www.asiguratorii.ro, administrat de Pintilie Broker de Asigurare (PBA), cel mai important jucator de pe piata asigurarilor online, a lansat, in parteneriat cu www.1001case.ro, serviciul, "Cat te costa asigurarea completa a casei tale?", prin care ofera clientilor posibilitatea calcularii si compararii ofertelor de asigurare a locuintei.
google-analytics.com