Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (3.11 secunde)
Henrik Nensen spune ca pretul motorului este ceva mai mare, dar investitia in plus este recuperata in primele noua luni de utilizare de catre client, datorita economiei de combustibil care se face si datorita economiei la plata asigurarii obligatorii pentru vehiculul respectiv (RCA).
Schimbarea urgenta a algoritmului de calcul a politei RCA dupa criterii precum caracteristicile tehnice ale autovehicului si cazierul auto al soferului autovehicului. Posibilitatea de a fi efectuata reparatia unui autovehicul acoperit de o polita RCA in baza propriei asigurari.
Un proiect de lege depus la Senat prevede plafonarea preturilor RCA. Insa asiguratorii se revolta. Masura risca sa atraga o noua procedura de infringement impotriva Romaniei pentru nereguli in piata, spun acestia.
Plafonarea pretului politelor RCA. Aceasta este solutia pe care o vede un grup de parlamentari romani la explozia tarifelor la asigurarile auto obligatorii, in conditiile in care unii soferi ajung sa dea aproape dublu pe aceasi polita fata de acum 11 luni.
Politele obligatorii RCA sunt de doua ori mai scumpe decat acum 6 luni, iar valoarea unui asigurari a ajuns cat rata unei case sau a unei masini noi.
Pana acum, nu exista un pachet concret de masuri, ultimul termen estimat pentru anuntarea acestuia fiind saptamana viitoare. Intre timp, romanii platesc tot mai mult pentru orice: de la alimente sau RCA, pana la carburanti si energie.
Tarifele de referinta la politele RCA publicate de ASF si calculate de KPMG vin cu cresteri consistente, cele mai notabile fiind la categoria de varsta sub 30 de ani, unde se inregistreaza un avans al tarifului de referinta intre 13% si 23% in august 2022, fata de februarie 2022.
Este din nou cutremur pe piata RCA. Potrivit avertizarilor de integritate, exista un sir de nereguli in interiorul cele mai mari companii de asigurari de raspundere civila auto.
Noi scumpiri la raft din cauza politelor RCA. La ce sa se astepte romanii
CEC Bank va emite polite RCA: ar putea fi cele mai ieftine de pe piata. Noul lider al asigurarilor
Consiliul Concurentei si-a dat avizul pentru proiectul de Hotarare de Guvern legat de plafonarea preturilor politelor RCA. Recomandarea Consiliului este insa sa existe o limitare in ceea ce priveste costul reparatiilor.
Proiectul de plafonare a politelor RCA a fost retras de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si nu figureaza pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri.
Potrivit unor surse, preturile RCA ar urma sa fie plafonate la nivelul urias din martie 2023. Proiectul de plafonare a fost retras astazi de pe ordinea de zi a Guvernului, pentru a fi modificat de ASF.
Problemele pietei RCA dupa ridicarea autorizatiei EUROINS ajung azi in dezbaterea senatorilor din Comisia de economie si industrii. Acestia ii asteapta pentru explicatii pe reprezentantii Consiliului Concurentei, dar si pe cei ai transportatorilor, nemultumiti de propunerile initiale facute de autoritati pentru plafonarea tarifelor, in proiectul retras de ASF.
A fost scandal in Parlament din cauza preturilor politelor RCA si a falimentului Euroins
Pretul asigurarilor RCA va fi plafonat la nivelul din februarie si nu de anul trecut, cum s-a decis initial, dupa retragerea autorizatiei Euroins.
Schimbare majora pentru politele RCA. Preturile nu vor mai fi plafonate la nivelul lunii martie 2022, asa cum promiteau guvernantii.
Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de miercuri, proiectele de legi consolidate ale educatiei, privind invatamantul preuniversitar si cel referitor la invatamantul superior. De asemenea, va fi discutata si plafonarea tarifelor RCA la nivelul din februarie 2023.
Statul nu este in stare sa ia o decizie in privinta tarifelor RCA si aplica aceeasi tactica deja cunoscuta din timpul crizei combustibililor, de exemplu:
Preturile politelor RCA vor fi plafonate, de astazi, timp de sase luni. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
google-analytics.com