Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (3.10 secunde)
Aceasta asigurare va acoperi riscurile de cutremur, inundatii, alunecari de teren si furtuna pentru sume de asigurare ce vor fi diferite pentru mediul rural si cel urban.
„Este evident ca societatile noastre de asigurare nu au capacitatea sa acopere riscurile catastrofice din resurse interne si atunci externalizam riscul. Reasiguratori ca Scor Reassurances din Franta sau Munich Re, precum si brokeri de asigurare ca AON din Londra sunt interesati de reasigurare“, a precizat oficialul CSA.
Politele de asigurare vandute prin ghiseele bancilor comerciale, cunoscute sub denumirea de bancassurance, sunt foarte raspandite in Europa Occidentala.
existenta contractului de asigurare Contractul de asigurare se incheie in forma scrisa si va cuprinde, conform Legii nr. ... primele de asigurare; ... Contractul de asigurare nu se poate dovedi prin martori, chiar daca exista un inceput de dovada scrisa.
Prime de asigurare de 20 de euro pe an Administratia si Internele, Mediul, Transporturile si Agentia pentru resurse minerale sunt institutiile care urmeaza sa se ocupe de proiectul privind asigurarea obligatorie a locuintelor.
Adica aceste pensii vor corespunde perioadelor de asigurare incheiate in fiecare dintre statele in cauza. ... In acest caz, statul roman va calcula suma pensiei la care ati avea dreptul dupa 40 de ani de asigurare aici.
Romanii cu case modeste vor plati 0,8 euro pe luna pentru asigurare, conform proiectului de lege privind asigurarea obligatorie a locuintelor, aprobat de Senat si care urmeaza sa fie discutat in Camera Deputatilor.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
Asiguratorii din Romania incaseaza circa 3 milioane euro anual pe politele de asigurare de malpraxis, in conditiile in care prima medie este de 5-7 euro pentru asistentii medicali si de 50 euro pentru medici, a spus miercuri directorul general al SRBA Broker de Asigurare-Reasigurare, Gheorghe Grad.
Eximbank a lansat o asigurare pentru exportatori, prin care acestia primesc despagubiri in cazul unei aprecieri a leului fata de euro sau dolar cuprinsa intre 2% si 15%, a comunicat Eximbank.
Prima polita de asigurare obligatorie a locuintelor din Romania a fost emisa, a anuntat miercuri PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor), societatea comerciala de gestionare a acestor asigurari.
Signal Kapital Star este o asigurare de viata de tip Unit Linked, prin care clientii Signal Iduna isi pot spori veniturile, investind intr-un produs de asigurare ce are o puternica componenta de investitie in fonduri de investitii reglementate.
Cei care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei vor fi pasibili de amenzi din august 2012 Primarii vor putea amenda persoanele care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei doar din luna august 2012, potrivit termenului rezultat din Legea 260/2008 modificata si republicata, desi Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca data limita este 15 iulie 2010.
O data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, sectorul asigurarilor se va alinia la normele interne ale acestei piete, urmand ca valoarea primelor anuale de asigurare sa se alinieze celor din tarile UE, a aratat, recent, Constantin Toma, presedintele Omniasig.
Cel putin sapte companii europene de asigurare au notificat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) ca vor sa vanda direct polite in Romania, conform libertatii de circulatie si de stabilire a serviciilor, potrivit "Ziarului Financiar", care citeaza surse din interiorul CSA.
In cazul creditului auto, autoturismul se asigura obligatoriu Full Casco, costurile de asigurare sunt suportate de catre client sau oferite gratuit de catre banca. ... Societatea de leasing va asigura bunul alegand asiguratorul, costurile de asigurare fiind suportate de catre utilizator. Incheierea politelor Casco si RCA sunt obligatorii.
Societatile de asigurare din România au platit în 2006 indemnizatii brute în valoare totala de peste 2,48 miliarde de lei (733,93 milioane de euro), potrivit raportului pe anul 2006 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Societatile de asigurare din România au platit în 2006 indemnizatii brute în valoare totala de peste 2,48 miliarde de lei (733,93 milioane de euro), potrivit raportului pe anul 2006 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
RCA-ul majorat a crescut inflatia in ianuarie "In ianuarie, inflatia de baza ajustata a urcat la 3,24%, crestere cauzata in primul rand de introducerea Carte verde in asigurarile RCA", a spus Isarescu.
google-analytics.com