Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (3.93 secunde)
"La fel ca in anul precedent, indemnizatiile platite catre asigurati si beneficiarii de asigurari s-au majorat intr-un ritm mai alert decit primele subscrise, ceea ce exprima o crestere a daunalitatii si, in acelasi timp, o buna dovada ca societatile de asigurare isi onoreaza obligatile asumate ", a afirmat Crisan.
Una dintre ele ar fi aceea ca soferii trebuie sa fie foarte atenti la data expirarii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pentru ca, daca inainte cu o luna nu denunta contractul, vor ramane si anul viitor legati de aceeasi societate de asigurare.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis sa initieze un act normativ prin care proprietarii de masini care nu au asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) sa fie sanctionati suplimentar „conform practicilor din statele membre ale Uniunii Europene“, se arata intr-un comunicat al CSA.
Asta, pentru ca de la 1 august a intrat in vigoare decizia Comisiei Europene care stabileste ca RCA-ul platit in Romania este valabil pentru tot spatiul economic european.
32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asi-gurarilor. ... Fondul este constituit din contributiile firmelor de asigurari care vand polite de raspundere civila auto (RCA) si reprezinta 1% din incasarile fiecarei societati pentru aceasta categorie de asigurari.
s-a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, au fost implicate maximum doua vehicule care detin RCA valabil la data producerii accidentului, evenimentul rutier are loc pe teritoriul Romaniei si nu a fost comisa o infractiune prevazuta de Codul Rutier.
Dupa retragerea autorzatiei de functionare si demararea procedurii de famiment asupra City Insurance, ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) deruleaza un nou control neasteptat companiilor ramase in zona RCA.
Pretul RCA pentru masini a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 6 ani.. ... In prezent, una din trei masini nu are RCA.
Ultima zi de valabilitate pentru politele RCA de la CIty Insurance. Ce trebuie sa faca cei 500.000 de soferi care raman fara asigurare, desi au platit.
Rottweiler, Pitbull, Mastiff O femeie a murit dupa ce a fost atacata de peste 20 de caini RCA-ul pentru caine e mai scump decat cel pentru masina
Guvernul se gandeste sa plafoneze preturile politelor de asigurare RCA, insa pentru o perioada limitata de timp. Acest lucru a fost anuntat si de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), in urma cu o saptamana.
Autoritatea de Supraveghere Financiara a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta care vizeaza modificarea legislatiei cu privire la politele RCA, iar posesorii de trotinete sau biciclete electrice vor plati polite de asigurare.
Contactat telefonic, Constantin Nastase, PR Manager al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR), a declarat ca a aflat din media despre aceasta scrisoare, dar, nestiind despre ce companii este vorba si daca acestea sunt membre ale UNSAR, nu poate avea o reactie.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
- intrari la obiective - asigurare medicala - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD si este incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.
Pensia este un drept de asigurare sociala si nu un drept de asistenta sociala. Pensia s-a castigat in baza unui contract de asigurare sociala incheiat cu sistemul de asigurare sociala public obligatoriu garantat de stat.
PAID intentioneaza sa incheie un protocol cu autoritatile locale privind asigurarile obligatorii de locuinte, insa ideea nu este agreata de municipalitatea craioveana Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a anuntat ieri ca va permite Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) sa se implice in mod direct in vanzarea asigurarilor obligatorii de locuinte pe care le emite (denumite polite PAD).
Aceasta samavolnicie s-a petrecut deoarece, in conceptia lui Olteanu, clientul care beneficiaza de asigurare CASCO, impusa chiar de Grupul Renault cu o societate de asigurari agreata de vanzatorul masinii, este dator ori sa scoata bani din propriul buzunar pentru a-i achita contravaloarea reparatiilor, fie sa-i aduca personal dovada platii efective de catre asigurator a sumelor aferente serviciilor prestate de TSI.
Cristian Constantinescu, directorul general al celei mai importante companii de asigurare de pe piata romaneasca si totodata presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, a declarat ieri ca “majorarea primelor se va face simtita in cursul acestui an si discutam despre asigurarile auto in principal.
Locuitorii Capitalei ar fi mult mai interesati sa incheie o asigurare privata de sanatate daca ar avea deductibilitate pentru primele platite, se arata intr-un studiu realizat de Sensimark Consult.
google-analytics.com